IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma ja svekrve su nam majke a zaove sestre, djeverovi braća
hvala bogu pa je tako....
da smo otvorena srca....
ja sma moju majku molila da usvoji još jedno dijete da imam još sestara i braće...hvala Allahu dao mi dvije sestre još...
nema moje Mike nadaleko....
moja mlađa zaova i ja smo zajedno živjele...ona kad mi se udala reko srce će mi pući...
što rad mene što rad muža moga koji je predao...njihov odnos je nešto posebno...ne bih ga ja naručila ničim...ja ga smao njegujem time što sam je ko sestru prihvatila u svoje srce i ona mene....
nit tepamo jedna drugoj nit govorimo macu, cuco, muco...al bolan ja njoj glas kad čujem preko telefona ja osjetim da njoj kafa s amnom treba...
sa mnom njene priče i moje u grob idu....
nema tu jaza ni ljutnje ....
ona je prijtelj...gdje ću naći bolje prijetelje nego gdje moja djeca imaju krv te osobe u sebi....
ko će moju djecu više voljeti od moje majke, sestre, zaova...i svekijevaca da su mi živi ( naravno ovo isključujem sebe i mm to se podrazumjeva)
mi smo jedna velika porodica...
i ja ću učiniti sve, sve da tako i ostane.....
da moja djeca sutra nedo Bog sudbine mojih zaova ako ostanu bez roditelja mladi imaju njih dvije i moju sestru da se na koga osloniti imaju....
naših sedmero djece su ko braća i sestre...tako ih odgajamo...
jel ima negdje većega bogatsva od ovoga ( najstariji je fotografisao)
http://www4.slikomat.com/13/0614/8q8-621871.jpg zar za zarad nekog zida neke kuće oo uništavamo...
nikad...
niti se o imovini priča a mašallah i dječaka i djevojčica imamo