IZVORNA PORUKA: veeseelaa
zato što ti imaša snahu kja je po tvojoj priči nedavno...iskreno al najiskrenije sve ono što si nam dnaima pisla ada ne voliš kod žena...
e ovo ne kontam, ne bi rekla da sam pisala karakteristike svoje snahe, izuzev da imamo fin odnos i da se pazimo al da smo temperamentom različite
ne ne nisma mislila na karakteristike...nemoj me pogrešno shavtiti..
nego nedavno si negdje na nekoj temi pisla...kako je snaha putuje na račun mame tvoje, kako joj ona plaća, kako ide sa drugaricama i s anjom...pa kako joj je platila 15 000 Km fakultet pa kako ne radi al uživa ima sve što poželi...al na račun tvoje mame...
meni to stvarno lijepo bilo čuti da neko tako cijeni zanje snahe i vrijednost njenu...al iskreno...to nije u skladu sa tvojim načelima ...
ja sam mislila da ti ne voliš ( da se razumijemo ka i ja sama) žene koje ne rade misle da ne trabe jer smatraš ( kao i ja) da svaka žena treba da ima svoj dinar svoj hljeb da bude samostalna....
Mislila sam na to...samo to...a ostalo ne...
znači tada si napisla veliki post al mene ovo šokiralo jer znam da si ti sama rano morala početi da radiš ( kao i ja sama) da si sebi obezbjeđivala džeparac itd...znači na to sam mislila...da se ona malo razlikuje od onoga što je savršena žena po mom uzusu a bogami mila mislila sam i tvom.
mislim ja sam mislila da ri ne voliš flegme...a u tom postu ona meni malo bacala na flegmu...al nemoj se naljutit molim te...al fakat ja ni mami nisma dozvolila da mi fax od penzije plaća ja sam ga sama plaćala što sam morala