cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?

clock-img

27.10.2010, 10:38

clock-img

amdi

pencil-img

518

Koristim Woolite, super pere, i Felce Azura omekšivač (ima ga u dm-u)

clock-img

29.10.2010, 16:06

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Lenor je Lenor

ja sam dugo koristila lenor bijeli i plavi ali poceo mi smrditi ( da se tako izrazim), a nedavno kupim felce azura  ( po vuku) predivno mirise, a det jedno  vrijeme onaj denk mit za osjetljivo rublje iz dm-a a inace persil za bijelji a persil tecno za sareni jer mi od praska ostaju bijele fleke.

kako vama mirise lenor????

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

29.10.2010, 17:24

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Prešla na Ornel i to onaj "Calming" 

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

29.10.2010, 18:23

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Lenor je Lenor

ja sam dugo koristila lenor bijeli i plavi ali poceo mi smrditi ( da se tako izrazim), a nedavno kupim felce azura  ( po vuku) predivno mirise, a det jedno  vrijeme onaj denk mit za osjetljivo rublje iz dm-a a inace persil za bijelji a persil tecno za sareni jer mi od praska ostaju bijele fleke.

kako vama mirise lenor????

predobro user posted image svasta... otkud da smrdi user posted image user posted image meni cakl ni u trudnoci nije user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

29.10.2010, 19:03

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Ja omekšivače stalno mjenjam,začas mi dosadi jedan miris.
Najbolji mi je Ornel baby jer me podsjeća na period kada sam se porodila,a tada sam samo njega koristila.
Trenutno Lenor,al slijedeća kupovina će biti već neki drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobari omekšivači su i  Duel posebno onaj plavi planinska (svježinauser posted image ) čini mi se da najviše mirišu od svih.

Prašak za veš Tide i Ariel

< Poruku je uredio manuela -- 29.10.2010 19:05:13 >

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

29.10.2010, 23:40

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Zene a gdje nestade onaj cocolino, meni bas bio draguser posted image

clock-img

29.10.2010, 23:42

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Koristim Persil za bijeli veš i tekući dm-ov deterdžent za šareni. Od omeksivaca sam koristila chiccov ali ne mogu vise da ga nađem pa sam se prešaltala na ornel baby soft i bas sam zadovoljna.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

30.10.2010, 22:37

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

Ja koristim Tide
a ariel za ibrahimovu garderobu
a omeksivas Lenor plavi

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

06.12.2010, 13:39

clock-img

H...

pencil-img

230

ja koristim bonux a omeksivac mi je ornel claming...a za crni ves perwool..i za vunu takodje ...

a jel ima sada kod nas kupiti chiccov omeksivac???

clock-img

08.12.2010, 09:30

clock-img

saso

pencil-img

143

Jedno vrijeme Tide,Fax,sad bonux...malo me iritira sto mi se nekad naprave grudve,sve bude tvrdo ko gips i ostane u posudici(ne ode sve sa vodom)...a od omeksivaca trenutno lenor plavi

"Najusamljenije mjesto na svijetu je ljudsko srce u kojem nema ljubavi."

Kikica - mamino malo pile :)

clock-img

08.12.2010, 10:01

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Na nagovor forumasica kupila omeksivac Lila... made in BiH...
i zadovoljna sam...user posted image

jos da nasi "smuckaju" neki pristojan deterdent, pa da prestanem davati novac za proizvode "preko grane"...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

08.12.2010, 10:07

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Ariel za bijeli, ariel za sareni..lenor spring. Jeli neko probao one ariel male kesice sto direkt idu u bubanJ?

clock-img

08.12.2010, 10:10

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: babina beba

Ariel za bijeli, ariel za sareni..lenor spring. Jeli neko probao one ariel male kesice sto direkt idu u bubanJ?

jesam ja, super su! user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

08.12.2010, 10:15

clock-img

DM

pencil-img

2408

Ariel-deterdžent
a od nedavno frosh omekšivač(ruža)-user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

08.12.2010, 10:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja omekšivač ne koristimuser posted image
prije nego sam tu odluku donijela koristila sam lenor....a bilo je to prije 3 godine...
i u početku sma mislila da će mi biti teško radi mirisa, radi peglanja, radi oržavanj agradrobice...međutim ispostavilo se suprotno.
Ja ga ne koristim da djeci ne izazivan disajne probleme koristeći lenor a ppo preporuci pedijatra penzionisanog.

Uglavnom može se i bez njegauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

08.12.2010, 10:33

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Probala ariel u granulama direktno u bubanj i meni nista nije oprao.Inace koristim ariel u prahu i ornel jasmin i coton predivna kombinacija bar meniuser posted image

clock-img

08.12.2010, 10:47

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: babina beba

jesam ja, super su! user posted image user posted image user posted image

Ja probala, da je nesto aman zeman, nije.. Fino opere al nista spektakularno. Ja cesto mjenjam deterdzent za pranje vesa, sad je Tide i one ariel kesice zelene i ljubicaste, probala sam i onaj Duel meni predobro mirisi.  Prosli put je bio ariel. Iskreno men se cini da je najbolji Faks od saponie. Omeksivac stvaljam samo u posteljinu i peskire.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

08.12.2010, 15:38

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Ariel mountain spring
Bijeli ornel za bebe

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

20.12.2010, 01:03

clock-img

mrvicaa

pencil-img

80

Ja nesto ni sa jednim nisam bas zadovoljna,trenutno koristim persil snsitiv.Omeksivac uopste ne koristim  zbog alergija,poslje me na to upozorio i dermatolog.E  sad sam cula za kuglu koja pere ves,meni nevjerovatno,ali sam narucila i budem probala.Inace moj prof.hemije govorio je :"deterdzenz ne pere,voda pere",a ova kugla ima neke keramicke cestice sto razbijaju molekule vode,koje bolje prodiru u tkaninu.Pa kad uzmem u obzir sta je prof.govorio ova kugla i ne zvuci nevjerovatno.

clock-img

20.12.2010, 01:15

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

IZVORNA PORUKA: tajra

Na nagovor forumasica kupila omeksivac Lila... made in BiH...
i zadovoljna sam...user posted image

jos da nasi "smuckaju" neki pristojan deterdent, pa da prestanem davati novac za proizvode "preko grane"...

Dita Tuzla proizvodi..Faks. Mirisala sam ga u Bosni i bom je plah. Lijepo pere, svjez miris. Domaci proizvod, prihvatljiva cijena. Znam da ima plava i zelena vrecica.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

20.12.2010, 01:26

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

koristim  tekuci  fax  zbog    andreja,  super mirise  i  odjeca  je  mekana..omeksivac  stavljam u  svoje sareno,zavjese, i odjecu  i  stvari  koji  ne idu  direkt  na  kozu, pogotovo  donje rublje  i rucnike...jer  sam  i  ja  osjetljiva  na  svasta i  osipam  se..ali zato  osusim  u susilici  pa mi  i  ne  treba  omeksivac  za vecinu  stvari

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

20.12.2010, 01:31

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

koristim  tekuci  fax  zbog    andreja,  super mirise  i  odjeca  je  mekana..omeksivac  stavljam u  svoje sareno,zavjese, i odjecu  i  stvari  koji  ne idu  direkt  na  kozu, pogotovo  donje rublje  i rucnike...jer  sam  i  ja  osjetljiva  na  svasta i  osipam  se..ali zato  osusim  u susilici  pa mi  i  ne  treba  omeksivac  za vecinu  stvari

tekući faks color ili onaj obični?ja isto taj koristim ,a vidjela sam i taj tekući faks za boje pa ne znam kakav je taj?

clock-img

20.12.2010, 09:53

clock-img

henna ze

pencil-img

475

koristim onaj koji je na akciji...neki dan sam kupila 2 vrećice presila gold i 2 vrećice bonuxa..omekšivač ornel baby soft trenutno..jer je i on bio na akciji...
ma sve samo na akciji...eto prošli mjesec kuph 4 vreće deterdzenta kao da nas je 15 u kući , a ne troje..
hajd barem nećemo biti gladniuser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

20.12.2010, 13:37

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Persil a omekšivač po preporuci forumašica  domaći Lila, prezadovljna sam 3l oko 3.5 km pa to nigdje nema user posted image . Razmišljala sam da promjenim i deterdžent da pređem na ARIX tenzo ili sl. ali me malo nerviraju domaći proizvođači, napucaju cijene pa ARIX skljuplji od Persila ali vjerovtano pređem na Arix iz ljubavi prema dragoj mi domovini user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

20.12.2010, 13:40

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ja koristim omeksivac lila po preporuci forumasica, i super je, pravo je iznenadjenje

od deterdjenata sam korisla ariel i persil, a zadnji sam kupila neki jeftiniji i odlicn je ali se ne mogu sjetiti koji (presula sam ga u kutiju)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img