cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?

clock-img

15.12.2008, 13:43

clock-img

Mara

pencil-img

175

Ariel M-zim( ovo  najnovije )  je prašak koji ću obavezno da bacim!
Mašina mi je cijela zagipsirana od njegauser posted image , poludila sam jutros kad sam vidjela! user posted image , pošla da uključim mašinu , otvorila dozator kad imam šta viditi, sve zagipsano , MM je ostao razbijajući gips.
I  ovo stvarno više nije normalno, prije jedno pola godine isto tako kupila Persil i on mi zagipsao dozator i neka crijeva unutra, pa promjenila onal Ariel sa Lenorom i od njega isto i sada velim ma kupit ću ja ovo najnovije , valjda ga još nisu iskopirali , buš posla. Bezobraznici jedniuser posted image
A sveki mi je donijela Lenor listiće za sušilicu tako da omekšivač ne koxristim nego ssamo listiće i super su

L´amore basta a se stesso...

clock-img

15.12.2008, 15:14

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ja nikad nisam gledala koji koristim ovde u svedskoj posto su svi dobri moze i onaj koji je naj jeftiniji. Cak je nedavno i bilo u novinama kako ovi skupi prasci uopste neperu kako treba da su cak i ovi jeftiniji bolji. Omeksivar koristim onaj koji mi najljepse mirisem, nekad je Softlan... oni imaju najveci izbor...

U bosni naravno podrzavam bosanske produkte i UVIJEK SVE uzimamo stritkno bosansko. KUPUJMO BOSANSKO!!!

clock-img

25.12.2008, 14:41

clock-img

camm

pencil-img

1266

ja dugo koristim ariel m- zim
i stvrno nikad niti ijedne grudice nije bilo
da nije do tvoje masine mara?

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

25.12.2008, 14:47

clock-img

S.mama

pencil-img

139

I ja koristim Arijel,jako sam zadovoljna...
A omeksivac Lenor elegant feel,jako mi se svidjauser posted image

clock-img

09.01.2009, 12:34

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

kod nas nigdje nema vise Duel omeksivaca a znam da je bio.jel povucen iz prodaje.im Duel prasak za ves

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

09.01.2009, 13:15

clock-img

andji

pencil-img

1215

ne znam dal sam već odg. na ovu temu,ali evo kao i većina mama koristim Ariel aromaterapi,već 2 god i omekšivač Lenor,ali mijenjam ih sve,žuti,plavi i ljubičasti najviše uzimam i ne znam koji mi je bolji.....a sada pre par dana sam uzeli novi zeleni što je izašao mislim da se zove Lenor,Jungle Freedom....i on je super,inače stavljam po 2-3 čepa omekšivača

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

09.01.2009, 13:53

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Ja  ne koristim nikakve omeksivace, samo tecni deterdzent.

clock-img

09.01.2009, 13:54

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

Ariel detedzent Ornel omeksivac

clock-img

09.01.2009, 14:40

clock-img

Gigana

pencil-img

695

ne znam jesam li već pisala, ali mi je Quanto (tirkizno plavi i tamno plavi) ubjedljivo najbolji, pa tek onda Lenor Aromatherapy (zeleni i plavi).  Ovaj Quanto miriše bukvalno sedmicama, fantastičan je, ali obavezno kupujte pakovanja koja nemaju "gratis" količinu.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

clock-img

11.01.2009, 13:20

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: andji

ne znam dal sam već odg. na ovu temu,ali evo kao i većina mama koristim Ariel aromaterapi,već 2 god i omekšivač Lenor,ali mijenjam ih sve,žuti,plavi i ljubičasti najviše uzimam i ne znam koji mi je bolji.....a sada pre par dana sam uzeli novi zeleni što je izašao mislim da se zove Lenor,Jungle Freedom....i on je super,inače stavljam po 2-3 čepa omekšivača

E i ja sam uzela taj zeleni da probam,samo nisam jos imam svog plavog kojeg stvarno volim. Ali cini mi se onako kad sam pomirisala ovaj zeleni da je super...Bas cu ga probati danas.

clock-img

11.01.2009, 14:30

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Molila bi vas da mi kazete koji deterdzent skida "bebinu zutu stolicu" i naravno trebace mi kasnije za raznorazne fleke.Ja koristim Tide ali mi neopere bas da valja,vidi se opet blijedo-zuta fleka user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

11.01.2009, 14:59

clock-img

juni

pencil-img

1102

Ja koristim ariel m-zim i Lenor Sensitive (bijeli, beba na njemu) i nikad mi nema fleka recimo na bijelim pelenama, nisam primjetila. Inace stavim samo malo omeksivaca, pola cepa jer nije dobro za bebinu kozu, i uvijek jos jednom upalim ispiranje.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

11.01.2009, 15:16

clock-img

MELLI

pencil-img

942

IZVORNA PORUKA: juni

Ja koristim ariel m-zim i Lenor Sensitive (bijeli, beba na njemu) i nikad mi nema fleka recimo na bijelim pelenama, nisam primjetila. Inace stavim samo malo omeksivaca, pola cepa jer nije dobro za bebinu kozu, i uvijek jos jednom upalim ispiranje.

Ja sam posljednji put kupila ovaj ariel i totalno sam razočarana.Sve fleke mi ostanuuser posted image .Možda je do moje mašine,mada ne vjerujem.
Ranije sam kupovala ariel sa omekšivačem(2 u 1) i bila sam prezadovoljna. Čak i na 40 stepeni sve fleke spadnu,morat ću se vratiti na njega.

Ja sam nekako mišljenja, da mi u stvari kupujemo samo arielovu ambalažu,a unutra ko zna čiji deterdžentuser posted image

clock-img

11.01.2009, 15:45

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Tweety za to ti je najbolji Ariel,makar po mojoj procjeni,jutros sam imala takav posaouser posted image pa govorim iz prve rukeuser posted image .Samo sto ih ja uvijek malo potopim u lavoru pa onda u masinu,a jutros mi je ovaj moj hairsuzuser posted image user posted image napravio veliki devar po kuciuser posted image ,i sad govorim hvala Arielu.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

clock-img

11.01.2009, 16:02

clock-img

camm

pencil-img

1266

IZVORNA PORUKA: tweety

Molila bi vas da mi kazete koji deterdzent skida "bebinu zutu stolicu" i naravno trebace mi kasnije za raznorazne fleke.Ja koristim Tide ali mi neopere bas da valja,vidi se opet blijedo-zuta fleka user posted image

ja sam to s venishom skidala
uvjek nakvasim s njim i naspem u masinu malo venisha i spadalo je uvjek.

eh sad kazu da se pokvario venish ali probaj opet.user posted image

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

11.01.2009, 16:09

clock-img

NANICA

pencil-img

629

IZVORNA PORUKA: MELLI

Ja sam nekako mišljenja, da mi u stvari kupujemo samo arielovu ambalažu,a unutra ko zna čiji deterdžentuser posted image

Slazem se sa navodom. Ko nam garantje da Tide-ovi, Ariel-i, Bonux-i, itd. nisu sve jedan te isti deterdzent. Ipak ih sve proizvodi P&G. user posted image

clock-img

11.01.2009, 17:01

clock-img

sajrarejna

pencil-img

1

ARIEL I SOFTLY LJUBIČASTI

clock-img

11.01.2009, 17:04

clock-img

medavi

pencil-img

381

ima istine u ovome sto si napisala..nazalost kod nas je jos takva situacija da nam se nekontrolisu proizvoi koji ulaze u nasu zemlju, ali zato imamo dosta domacih proizvoda i to odlicnih!
Evo ja sam po maminoj preporuci uzela da probam duel al nije ovaj s jorgovanom ili nesto...nego ono klasik i mogu vam rec da je super....sad saram od merixa do duela i tak...a omeksivac jos isti ornel bijeli..moze i lila ili roze...svi su mi super...

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

clock-img

11.01.2009, 19:16

clock-img

merimaa

pencil-img

156

persil gold i omeksivac ornel

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!

clock-img

15.05.2009, 11:20

clock-img

Anoniman

Ja izbjegavam koristiti  proizvode P&G....Naravno, ne mogu izbjeci Blend-a-med, a ostalo stavrno NECU da kupujem.
Kupujem najcesce Fax, ali znam kupiti i Bioactiv, Merix. Sad zadnji put kupila sam DM-ov tecni deterdz. od aloje...ali nisam bas zadovoljna.Nije bas da opere svaku fleku. Ali zato super mirise. Omeksivac sada ne koristim, ali uz Fax i Bioactiv koristim DMov rozi...Predivno mirise.

clock-img

15.05.2009, 13:43

clock-img

mamana

pencil-img

531

Ja koristim isključivo P&G proizvode Ariel,Lenor, Pampers pelene i važne maramice,Blend-a-med za nas,a Oral B kaladon i četkicu za djete)   i prezadovoljna sam njihovim kvalitetom. Sa Arielom osvijetljive stvari perem na 30 i nikad mi nije ostala nijedna flekica, a znate koliko ih ima kad su djeca mala i kakve sve vrste mogu biti.

clock-img

15.05.2009, 14:18

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Ja koristim Ariel pro-zim 7 i Lenor žuti, zadovoljna sam. Mada nekada stvarno, kao da pakuju nešto drugo u arielovoj ambalaži, gipsira se u ladici za deterdžent, lijepo se namučim dok to očistim. Dobar mi je i Tide, ali se isto zna zagipsirat. Za crni i šareni veš koristim Pervol.

:-)

clock-img

15.05.2009, 14:26

clock-img

bubuli

pencil-img

412

koristimo sve isto...ariel i zuti lenor i pervol...
najgore mi je sto nijedan detrdzent nije kvalitetan...svi imaju tog gipsa u sebi...ostane u masini i poslije kad perem sareni ves povuce voda i znaju nekad biti bijele mrlje po odjeci u boji eeee to mrzim

clock-img

15.05.2009, 14:28

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Kupujemo Tide i zadovoljna sam. DM Sensitive omekšivač mi je super, i njihov tečni sapun za ostranjivanje mrlja. Emi još kupujemo Chicco omekšivač, ali mislim da ćemo uskoro prestati s tim. DM ima i tekući deterdžent za crnu odjeću i pokazao mi se kao dobar.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

15.05.2009, 14:29

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

persil sensitive i super je

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((