cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?

clock-img

05.08.2008, 09:44

clock-img

Gigana

pencil-img

695

Jeste, vala, Ariel je zakon!  Miriše cijela kuća od njega.

clock-img

08.08.2008, 16:15

clock-img

nesanica

pencil-img

522

Arijel u prahu za bijeli ves, a tecni arinel za sareni. Od omeksivaca mi je najbolji plavi lenor i to onaj u flasi. Par puta sam kupila lenor u bidonu/ kanisteru ali je to samo razrijedjeni lenor. Koliko god uspes u masinu ves ni malo ne mirise. Bukvalno bacanje para. Kad kupujes ovaj u flasi makar znas sta kupis.

clock-img

08.08.2008, 16:18

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Ariel sa omeksivace.A dobar je i rozi Arix.

Hamza 11.3.2008.

clock-img

08.08.2008, 17:21

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

Ariel zakon, sad čekam da potrošim Tide, koji sam uzela da promijenim, i da se vratim na Ariel
a od omekšivača Lenor je zakon (nekad uzmem žuti, nekad plavi itd) probala Silan- isto ništa, pa probala DM-v i sad jedva čekam da i njega potrošim, pa da se vratim na Lenor
Nilu imam za ručno pranje (kad je u pitanju izuzetno osjetljiva garderoba, što ne smije u mašinu, ili kad tek nešto kupim, pa da provjerim jel pušta boju)

clock-img

08.08.2008, 19:35

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Za mene je Tide zakon i to Snowflower a od omekšivača Lenor,trenutno sam na onom lila Aromatherapy.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

19.08.2008, 19:30

clock-img

Mrka

pencil-img

137

Ja vec zadnjih par godina koristim Ariel i zadovoljna sam zato i ne mjenjam. Od omeksivaca sam isto tako dugo vjerna Lenoru.

Adin 12.01.2007.

clock-img

10.09.2008, 11:58

clock-img

jasmina_mm

pencil-img

964

ja isto nemam neki stalni detrdzent ali u posljednje vrijeme najzadovoljnija sam faksom a omeksivac Ornel baby soft

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

clock-img

10.09.2008, 12:05

clock-img

jupajdi

pencil-img

435

Koristim Tide za super mame user posted image  i to active fresh.
Od omekšivača sada sam uzela Silan sensitive za bebe mada ne stavljam kada perem bebine stvari, nego eto radi nas. Kontam da je blaži. A u trudnoći nisam stavljala nikakav omekšivač, svaki mi je smetao. user posted image

clock-img

10.09.2008, 12:20

clock-img

camm

pencil-img

1266

ja sam i dalje vjerna arielu
a od omeksivaca sad mi se svidja zeleni lenor curica na njemu.
a softli plavi je i dalje na 1.mjestu.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

10.09.2008, 12:24

clock-img

medavi

pencil-img

381

Bome Merix super pere a cijena je super,
a s obzirom koliko ja vesa imam i koliko praska
potrosim cijena mi je veoma bitna
omeksivac Ornel baby soft extra je
moja jetrva koristi ariel
user posted image moj ves bolje mirise
ma merix vam je super!

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

clock-img

10.09.2008, 12:47

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Persil green power a omeksivac je plavi Lenor. Snaha koristi ljubicasti softly i isto mirise za 10 pa sam misila i to probati. Ariel sam koristila kao djevojka a sad muzek ne da kaze podsjeca ga na Ariela Sharona user posted image

clock-img

11.09.2008, 21:51

clock-img

adannn

pencil-img

946

ja sam dosad koristila tide ali svekrva mi je jednom odjeću oprala sa duel praškom sa jorgovanom i duel omekšivač s mirisom kašmira ma fenomenalno,odjeća miriše danima i danima u ormaru...A dosad sam koristila mnoge od ariela,tide,faksa do omekšivača mnogih kao što su silan,ornel itd itd ali ništa kao duel

clock-img

11.09.2008, 21:51

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Vlasnik firme je Ariel Sharon

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

12.09.2008, 12:51

clock-img

Gigana

pencil-img

695

IZVORNA PORUKA: adannn

ja sam dosad koristila tide ali svekrva mi je jednom odjeću oprala sa duel praškom sa jorgovanom i duel omekšivač s mirisom kašmira ma fenomenalno,odjeća miriše danima i danima u ormaru...A dosad sam koristila mnoge od ariela,tide,faksa do omekšivača mnogih kao što su silan,ornel itd itd ali ništa kao duel

Joj i ja sam čula da je Duel extra, pogotovo omekšivač.  Reče mi kolegica s posla da ga je ona kupila u Tomu u Lukavici, valjda ga samo tamo ima.  Ne znam da li se kod nas može naći u prodavnicama, nisam ni gledala.  Definitivno ću ga probati.

clock-img

12.09.2008, 13:03

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Amela, je li stvarno vlasnik firme Ariel Sharon user posted image ? Ako jeste, dobro ću razmisliti šta kupujem sljedeći put.
Inače, koristim Ariel M- zims,a omekšivač Ornel Babysoft.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

12.09.2008, 13:58

clock-img

camm

pencil-img

1266

IZVORNA PORUKA: Gigana

IZVORNA PORUKA: adannn

Joj i ja sam čula da je Duel extra, pogotovo omekšivač.  Reče mi kolegica s posla da ga je ona kupila u Tomu u Lukavici, valjda ga samo tamo ima.  Ne znam da li se kod nas može naći u prodavnicama, nisam ni gledala.  Definitivno ću ga probati.

evo informacije neki dan sam vidjela taj duel omeksivac i pomirisala sam ga

samo kasmir lijepo mirise.
a vidjela sam ga u škafi na mostarskom raskršcu.
i nije toliko jeftin kao i deterdjent.cijena ista kao od lenora.

Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D

clock-img

12.09.2008, 14:50

clock-img

Lady_in_red

pencil-img

58

Drage moje , ne znam koliko vam to igra ulogu ali ja koliko znam većina poznatih marki su jevrejske kao sto su : pampers, johnson, ariel, milka, loreal, ima ih još mnogo monogo.... za ove sam 100% sigurna da su jevrejske i istina je da je Ariel Sharon vlasnik firme i to ne samo ove nego mnogih . Ah da kako to da zaboravim ali pretpostavljam da znate COCA COLA je isto jevrejski proizvod. Eto pa vi razmislite kome mi pare dajemo i za sta one sluze , za kupovinu silnog oruzja kojim se ubijaju nevina djeca user posted image Žalosno ali tako je , mi smo takav narod , sve sto je domaće stavljamo pod nekvalitetno . Eto tolko od mene .

Benjamin 02.07.2005.
Ema 24.09.2010.

No person deserves your tears, and who deserves them won`t
make you cry.
Gabriel Gracia Marquez

clock-img

13.09.2008, 18:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ne kontamuser posted image  

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.09.2008, 18:36

clock-img

nikka

pencil-img

589

IZVORNA PORUKA: Lady_in_red

Drage moje , ne znam koliko vam to igra ulogu ali ja koliko znam većina poznatih marki su jevrejske kao sto su : pampers, johnson, ariel, milka, loreal, ima ih još mnogo monogo.... za ove sam 100% sigurna da su jevrejske i istina je da je Ariel Sharon vlasnik firme i to ne samo ove nego mnogih . Ah da kako to da zaboravim ali pretpostavljam da znate COCA COLA je isto jevrejski proizvod. Eto pa vi razmislite kome mi pare dajemo i za sta one sluze , za kupovinu silnog oruzja kojim se ubijaju nevina djeca user posted image Žalosno ali tako je , mi smo takav narod , sve sto je domaće stavljamo pod nekvalitetno . Eto tolko od mene .

Ovo je samo još jedan u nizu uvredljivih nacionalističkih postova kojem nije mjesto na ovome forumu.user posted image

clock-img

13.09.2008, 19:45

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Odnedavno koristim isključivo tečne deterdžente iz
DM-a.Za bijeli veš,posebno za šareni,a postoji i koristim ga
i za osjetljivo rublje.Ocjena čista desetka.S omekšivačima još uvijek
lutam ,kako kad.

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

15.09.2008, 23:30

clock-img

Aquarius

pencil-img

509

Deterdženti- Tide (snowflower) i Ariel (mountain spring) su meni br. 1
Omkšivač - Lenor i to ovaj
user posted image user posted image a i ovaj je dobar.

Vjerujte isprobala sam milion omekšivača ali su ovi super. Evo jutros sam uzela majicu dugih rukava koja je preležala u ormaru cijelo ljeto a mehka je i miiiiiiiriše suuuuuuper.
A kad prostirem veš pola me komšiluka uvijek pita šta to kod tebe tako divno miriše.user posted image

A pošto je meni crna boja uvijek bila draga i rado je nosim onda je obavezan i Perwoll.

user posted image

clock-img

15.09.2008, 23:37

clock-img

camm

pencil-img

1266

ja sam cula davno tu pricu kome i gdje idu te pare

ali me uopste to ne zanima sta ja mogu kad su te marke za mene najbolje.

< Poruku je uredio camm -- 15.9.2008 23:38:31 >

clock-img

15.09.2008, 23:59

clock-img

batterfly

pencil-img

915

Koristim "ariel",ponekad "persil",a omeksivac "ornel" bijeli "babysoft"!!!

clock-img

16.09.2008, 08:25

clock-img

Lady_in_red

pencil-img

58

Ja imam osjećaj da ovdje pojedinci jedva cekaju da neko nesto napise da bi ga mogli napasti , nije mi bila namjera da ikoga uvrijedim, cak sta vise zaista poštujem sve vjere i nacije . Samo sam navela istinu a koga boli njegov problem . Ja ponekad koristim ove proizvode iako znam sve ovo gore sto sam napisla, jer kako rece gore neko , neke od ovih stvari zaista jesu kvalitetne . Meni je stvarno zao ako sam nekoga povrijedila. Svako ima pravo izbora i pravo na " svoje misljenje ".

Benjamin 02.07.2005.
Ema 24.09.2010.

make you cry.
Gabriel Gracia Marquez

clock-img

16.09.2008, 08:29

clock-img

Lady_in_red

pencil-img

58

I sve ono sto sam napisala , napisala sam iskljucivo zbog rata koji se trenutno odvija i zbog toga sto znam da novac koji mi potrosimo sluzi za kupovinu oruzja itd.....Al ne bitno , očito ovdje neko cita pazljivo riječ po riječ i analizira svaku .  .

Benjamin 02.07.2005.
Ema 24.09.2010.

make you cry.
Gabriel Gracia Marquez

Zadnji članci

article-img