Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja jos nigdje nisam nasla male kalupe za mini tortice,pa me zanima gdje ih nabavljate???ElmaB,ti???
Ako mislis bas na mini, ja sam vidjela kalupe za mini tortice, mozda velicine dlana ili cak malo vece, u Penny-ju, Velesici, u paketu dodje 6 komada, ne vidjoh cijenu, ali znam da nisu puno skupi..
Jao divnooooo,bas ti hvala
13.09.2012, 13:50
merima_s
398
Čula sam da se na Dobrnji otvorila neka prodavnica sa opremom za slastičare, kao Dora iz Mostara ili nesto slično? Zna li neko gdje je to tačno i jeste li bile već?
13.09.2012, 14:17
Dz3ni
387
Ženice treba mi pomoć oko torte. Mislila sam mužu za rođendan i godišnjicu (pošto pada na isti dan) neku tortu skontati...ali nemam nikakvih ideja, a ni vremena pored četveromjesečne bebe da pravim, a vidjela sam ovdje da se neke od vas bave uslugama pravljenja i prodaje torti pa ako ima neka ženica iz Sarajeva sa idejom i nekom razumnom cijenom da mi se javi na pp.
Ili ako može recept neke brze a efektne torte bila bih zahvalna...
obe sam pravila, super su, nisu komplikovane za napraviti
13.09.2012, 15:04
Dz3ni
387
Gdje me nađe, oboje baš volimo čokoladu Hvala puno!
13.09.2012, 15:15
neki x
704
IZVORNA PORUKA: merima_s
Čula sam da se na Dobrnji otvorila neka prodavnica sa opremom za slastičare, kao Dora iz Mostara ili nesto slično? Zna li neko gdje je to tačno i jeste li bile već?
Jesi obisla ovu radnju???Kakve su cijene??? Hvala unaprijed
15.09.2012, 12:53
merima_s
398
Nisam, i mene zanima gdje je i kakva je ponuda?
15.09.2012, 23:08
neki x
704
OK.Odem ja ovih dana da to provjerim Ako ko vidi prije mene,javljajte
Nego,ima li na ovom podforumu moderatora slucajno Da mi preuredite ovaj link u sliku,otkad molim,a niko nista... Hvala
< Poruku je uredio neki x -- 26.9.2012 22:01:25 >
26.09.2012, 22:05
canim
4126
idi na dodaj.rs i imas tamo kod za forum, i unesi njega, prikazat ce ti sliku.
26.09.2012, 22:13
neki x
704
IZVORNA PORUKA: canim
idi na dodaj.rs i imas tamo kod za forum, i unesi njega, prikazat ce ti sliku.
Nesto me zeza ovo prebacivanje slika...Ali ako zamolim za pomoc,ocekujem da se neko nekada javi... Tebi draga hvala,u svakom slucaju
26.09.2012, 22:26
minie
165
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: merima_s
Jesi obisla ovu radnju???Kakve su cijene??? Hvala unaprijed
Bila ja nedavno, slucajno naisla, a nalazi se kod pijace na Dobrinji. Imaju sva ona cuda za fondant i cijene su kao kod ovih na FB so se bave prodajom te opreme. Meni se npr pravo bila svidjela jedna svjecica Winnie Pooh, ali je bila 9 KM i ja odustala
26.09.2012, 22:29
neki x
704
Moja minie,ja sam tek pocetnik,meni se to nimalo ne isplati... Kad ukucam wiltonovu stranicu,zanebesa mi se od ovih nasih cijena u usporedbi sa ovim na str. Sreca pa imam raje tamo,koja ce mi drage volje ponijeti po koju stvarcicu Npr. onaj metalni drzac za mafinse,bagatela tamo,a ovde Ili boje,12kom. ovde vidim prodaju i po 72KM,a tamo 13,99$
A ta cuda za fondant mi svakako ne trebaju,ja ne radim sa njim...
< Poruku je uredio neki x -- 26.9.2012 22:32:55 >
26.09.2012, 22:32
Galicia
2433
Ako kome sta treba, rado cu poslati odavde. Nije problem nikakav.
26.09.2012, 22:33
neki x
704
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ako kome sta treba, rado cu poslati odavde. Nije problem nikakav.
Mozda ti se nekada i javim
26.09.2012, 22:44
Galicia
2433
Slobodno. Nudim ti se.
26.09.2012, 22:46
minie
165
Moja minie,ja sam tek pocetnik,meni se to nimalo ne isplati... Kad ukucam wiltonovu stranicu,zanebesa mi se od ovih nasih cijena u usporedbi sa ovim na str. Sreca pa imam raje tamo,koja ce mi drage volje ponijeti po koju stvarcicu Npr. onaj metalni drzac za mafinse,bagatela tamo,a ovde Ili boje,12kom. ovde vidim prodaju i po 72KM,a tamo 13,99$
Zato ti samo pomenuh cijenu jedne stvari , a moze se torta i bez svih onih cuda napraviti, sta fali onoj boji od 35 pfeninga
26.09.2012, 22:51
Mya_81 RR
5531
Isplati se slati po nekome, ali nije baš isplativo slati pošto.
26.09.2012, 22:57
neki x
704
IZVORNA PORUKA: minie
Zato ti samo pomenuh cijenu jedne stvari , a moze se torta i bez svih onih cuda napraviti, sta fali onoj boji od 35 pfeninga