Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I moj nemirko je ovo radio ali sam ja fino sve crtane sakrila, nema više. Stvarno je imao par dana koji su me izluđivali, samo bi ležo i gledo crtane. Sad može po malo, 1-2 epizode crtanog po njegovj želji.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
12.10.2010, 13:16
Nedi
1147
JOs uvijek nema tv-a u sobi, samo u dnevnom b. i onako mislim da previse gleda. Racunar nema sanse jos uvijek, kasnije cemo vidjeti.
25.10.2010, 00:34
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: snijeg
Koliko god se trudila da nađem opravdan razlog da joj kupim TV u sobu, ne nalazim ga. I sve dok mi moj razum ne kaže da joj je potreban iz nekog opravdanog razloga neće ga ni imati. I ovaj što imam u dnevnoj sobi rahat mogu nekome poklonit. Jedva čekam da dođem kući i uživam sa svojom porodicom, taman mi treba da mi likovi iz "čarobne kutije" remete ono najvažnije u životu...a kad mi treba odušak od svega šetam, trčim ili čitam knjigu. Rijetko, zaista rijetko upalim TV, jednostavno mi je program toliko isprazan, nezanimljiv i nesadržajan i stvarno ne vidim razloga da trošim svoje, pahuljicino ili dragocjeno vrijeme mm.
potpisujem,ionako mi gleda puno crtića,još da mu i u sobu stavim.ne ne!
25.10.2010, 00:51
sporty mamaa
3211
Moja nema sobu, a da ima bih ali negdje sa 10 godina haha.... Mene isto nekad nervira sto je tv uvijek upaljen, kad pijemo kavu, kad pricamo, jos malo i bit ce i kad ljubav vodimo haha