cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kada staviti jastuk za spavanje

clock-img

25.07.2012, 09:58

clock-img

lost

pencil-img

362

Moje dijete je na početku spavalo samo na stomaku dok se nije počela sama okretati. tako da sada spava u svim mogućim pozama(ima 25 mjeseci). Na jastuku nikad nije htjela da spava, na početku joj nisam ni stavljala a kasnije ga nije ni htjela ni dan danas neće... Ja ne vjerujem u tvrdnje ako spava na stomaku da će imati deformacije ili nedo bog SIDS, po mom mišljenju je to viša sila, Božija volja, tako da se nikad nisam opterećavala s tim... Svoje dijete sam stavljala da spava onako kako mu je najbolje odgovaralo i hvala bogu nema nikakvih posljedica...

Don''t be sad because of people. They will all die!!

clock-img

25.07.2012, 10:04

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

mi smo nedavno kupili jastuk. sada joj je skoro 21 mjesec i počela je sama da stavlja igračke pod glavu i da tako spava pa sam bila primorana da kupim jastuk. da nije počela da traži, ne bih ga još stavila.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

02.09.2012, 14:35

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Koji ste jatuk kupili djeci? Gdje?

Je li treba biti nešto tanji, anatomski, ....?

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

02.09.2012, 14:56

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

mi kupili dormeo za djecu nesto ima veze i sa aloeverom...user posted image user posted image user posted image super jeuser posted image ,kosta oko 50 KM..

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

02.09.2012, 14:58

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

mi kupili dormeo za djecu nesto ima veze i sa aloeverom...user posted image user posted image user posted image super jeuser posted image ,kosta oko 50 KM..

user posted image user posted image
user posted image

Hvala, razmislit ću user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

02.09.2012, 15:01

clock-img

leona81

pencil-img

6373

na pocetku nam nije trebao i dan danas vecinom spava na ravnom ali za vrtic imamo onaj skroz tanki a kuci malkice deblji, one malo vise jastuke stavljamo samo u slucaju bolesti tj kad jako kaslje

@selebriti ja sam ovaj bas tanki dobila u setu posteljine a ovaj malo veci kasnije kupila u setu s jorganom, nista specijalno - mozda u kompletu da je bilo 20 KM sve

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

02.09.2012, 15:02

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

pa jeste malo poskup,ali je stvarno super,ima anatomski oblik,i moj malac se bas naucio na njeg...a ja spavam na vunenomuser posted image ..i vrat svako jutro jedva okrenem u stranuuser posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

02.09.2012, 16:07

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

potpisujem

ima tri sloja i mogu se vaditi i vracati tako da prilagodjavas dobi i potrebi djeteta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

18.02.2013, 22:38

clock-img

janje maleno

pencil-img

21

Ja nasla na njihovoj stranici neki aloe vera, ali za odrasle. Ima li ko sliku ili link da pogledam o kakvom se jastuku za bebe/djecu radi? Gledala sam i u njihovoj radnji i taj sto sam vidjela je pravo visok. Hvala

clock-img

18.02.2013, 22:42

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

nema ga u ponudi u zadnje vrijeme

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

18.02.2013, 22:45

clock-img

janje maleno

pencil-img

21

Pa, ima li ista drugo sem Dormeo? Gdje se u Sarajevu inace mogu kupiti takve stvari, djeciji jastuk? Amko? Sve za bebe?

clock-img

18.02.2013, 22:46

clock-img

animagical

pencil-img

5604

bilo je u jysk-u

clock-img

20.02.2013, 16:29

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

mi još uvijek koristimo tanki jastucic koji nam je dosao us etu s ogradicom i jorganom, a ima i memoform jastuk s memorijskom pjenom ali mu ga jos ne stavljam jos je mali po meni

clock-img

25.03.2015, 07:47

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

i mi smo u potrazi za jastukom...malom je 2,5 god.....išli u Dormeo....upravo taj sa 3 položaja nađosmo....59 km......

ima li još negdje dječijih jastuka ali da nisu skroz niski......kao za bebe....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

25.03.2015, 07:57

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ima u Nobil
http://www.nobil.ba/store/baby-latex-jastuk/
u Moj san
http://www.mojsan.ba/shop/tag/Jastuci

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.03.2015, 08:00

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

a gdje se nalazi Nobil....user posted image č.Vila ili?sviđa mi se cijena...user posted image naravno gledat ćemo kvalitet...user posted image

clock-img

25.03.2015, 08:02

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

u neboderu na otoci ...na vrhu nebodera ima reklama

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.03.2015, 08:08

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

u neboderu na otoci ...na vrhu nebodera ima reklama

e daa...na to sam i mislila...pogriješih naselje.....hvala...user posted image

clock-img

25.03.2015, 12:57

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: bebaa

i mi smo u potrazi za jastukom...malom je 2,5 god.....išli u Dormeo....upravo taj sa 3 položaja nađosmo....59 km......

ima li još negdje dječijih jastuka ali da nisu skroz niski......kao za bebe....user posted image

Ima i u Jysk-u, cini mi se oko 30ak maraka da je. Mi imamo i Dormeo i taj iz Jysk-a, oba su super.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

25.03.2015, 13:09

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

hvala i tevi...vakako ću sve obii i pogledati...nešto ćemo već izabrati...jer penje se na moj jastuk pa ja izvisim....user posted image

clock-img

25.09.2015, 13:00

clock-img

Mamaiali

pencil-img

3

Evo moje preporuke za jastuk mi smo prezadovljni. Ovaj smo sada zamjenili memorijskim i odlično spava i ne odvaja se od njega naš sin od dvije godine. http://www.vitapur.ba/spavaca-soba/za-djecu/djecji-jastuk-junior-bamboo

Zadnji članci

article-img