u pravi si rođendan je dječiji...
međutim relano Višnja će imati obaveza dole u igraonici, dosta mama će je tražiti za dostavlajnej novca, pa poklone ona nosi, pa svaka forumašica željeće da joj se šef malo obrati a dolaze nam i Mostarke...
a obaveza ima i oko torti i sokića i svega...zaista može biti nezgodno da se Asja naljuti na mamu što nije stalno sa njom. Ja vjeujem neko će je malo dovesti da je vidimo i fotografišemo za uspomenu na ovome posebnom danu.

a i višnja želi malo tetki Mersiji i dječacima da pažnju pokloni pa bi Asja to mogla da sabotira.
A ja...ja imama dvije bebe...veliku vodim ali ona je dosta samostalna djevojčica
a mala je malo razmažena pa ću ja morati samo sa njom plesati

uglavnom radujem se dolasku gforumašica sa svih strana i dolaskom tih dječaka...željela bih i njima vrijeme posvetiti a to mi moja malen razmaženaka ( slično kao i Asja) nebi dozvolila i napravila bi moja sabotažu kompletnog rođendna. To je jedini razlog
A poklon za tetku....
iskreno dat ćemo ženi novac...neka kupi što joj treba.
Možda sa njom dođe i tetak, možda neka rodica da joj pomogne oko djece...nebih druge da iskobimo a opet novac...tetki novac pravo u ruke. To će njoj biti najbolji poklon u ove jesenje dane a pred zimu. Vjerujm kad vidi novac odmah će joj pred očima biti topla peć i oko nje puno drva da ugrije i sebe i sve svoje piliće.