cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda

clock-img

05.10.2010, 13:56

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: mala86

jel dolazi itko iz Zeniceuser posted image  na ovaj rodjkas,jel ima itko volju,da se organizujemo i mi?

user posted image  

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

05.10.2010, 14:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

jel dolazi itko iz Zeniceuser posted image  na ovaj rodjkas,jel ima itko volju,da se organizujemo i mi?

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zenice javi se....

ovo bi bilo divnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.10.2010, 14:05

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Zenice javi se....

Sarajevo zove Zenicu .... Zavidovice, Mostar, Visoko... Travnik.... itd itd.... user posted image

03.04.`08

clock-img

05.10.2010, 14:06

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Zenice javi se....

ja samo vozac ali mladi tako da se nebi usudila autom za Sarajevo user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.10.2010, 14:08

clock-img

Anoniman

jojjjjjjjjjjjjjj kad bi htio jos netko iz MO ja bih doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 14:08

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

mala86 pa lakše ti je ići od Zenice do Sarajeva nego voziti po gradu
Go curo ako imaš volju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.10.2010, 14:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

zaista žene...ovo je divna ideja...pa pokušajte...
zamislite samo tu divnu tetku kada bi na jednom mjestu vidjela Sarajke, Mostarke, Zeničanke, Zavidoviće, Travnik...znala bi tek onda koliko je naše

RR
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Go curo ako imaš volju

je a kako tamo po gradu?uh nema sanse jos,jer ovdje jos nisam otisla van Zenice

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a na autobus? znam peglativno je ali eto... user posted image

03.04.`08

clock-img

05.10.2010, 14:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noa

jojjjjjjjjjjjjjj kad bi htio jos netko iz MO ja bih doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok ja sad bježim ...strefit će me srceuser posted image user posted image user posted image user posted image
hajde noa...nazovi Romali, twity...sigurna sam htjele biuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

Anoniman

odoh tamo na temu druzenje u MO da vidim ima li itko zainteresiran,ja se bas nalozilauser posted image

clock-img

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a na autobus? znam peglativno je ali eto... user posted image

nije peglativno user posted image user posted image user posted image i ja razmisljam o tome,vidjet cu danas s mamom za cuvanje malca jer nebi ga vodila

clock-img

05.10.2010, 14:13

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

A joj kako ja ovo tek sad u miru pročitah...mala86 ako budeš išla molim te javi mi da nešto poneseš i od mene. 

clock-img

05.10.2010, 14:14

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Go curo ako imaš volju

je a kako tamo po gradu?uh nema sanse jos,jer ovdje jos nisam otisla van Zenice

Draga nemoj ici sama sa autom...vožnja u sarajevu je malo zeznuta za početak...

clock-img

05.10.2010, 14:14

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ja nisam sigurna jos sam pod traumom od voznje pa vidimo opet do petka user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

05.10.2010, 15:43

clock-img

putnica

pencil-img

176

Imran je prehladjen pa ako ozdravi,eto me,dogegacu se..(duboko sam u devetom) user posted image ...user posted image

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

clock-img

05.10.2010, 21:08

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: anidla

Nonce ide kod nenci i dede u Zenicu na 10 dana jer nemamo tetu cuvalicu, ja pocinjem raditi a muz u Rumuniji 10 dana. slomice me to, ali boze moj...hvala i na toj opciji....

uh draga.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tesko mi jest, ali putovat cu svako 3 dan da ga vidim...nek mi je samo ziv i zdrav...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

05.10.2010, 21:10

clock-img

lirio

pencil-img

491

draga anidla u potpunosti te razumijem... znam kako je to... drzi se, 10 dana ce proci za tren...ljubim

< Poruku je uredio lirio -- 5.10.2010 21:17:09 >

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

05.10.2010, 21:13

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: lirio

Nonce ide kod nenci i dede u Zenicu na 10 dana jer nemamo tetu cuvalicu, ja pocinjem raditi a muz u Rumuniji 10 dana. slomice me to, ali boze moj...hvala i na toj opciji....

u potpunosti te razumijem... znam kako je to... drzi se, 10 dana ce proci za tren...ljubim

user posted image user posted image user posted image tesko mi jest, ali putovat cu svako 3 dan da ga vidim...nek mi je samo ziv i zdrav...

Joj Anidla.....ali sigurna sam da ce Nonica uzivati sa nensi i dedom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo druga punouser posted image user posted image user posted image user posted image
i cekamo ga na rodjendanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 21:30

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: lirio

u potpunosti te razumijem... znam kako je to... drzi se, 10 dana ce proci za tren...ljubim

Joj Anidla.....ali sigurna sam da ce Nonica uzivati sa nensi i dedom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo druga punouser posted image user posted image user posted image user posted image
i cekamo ga na rodjendanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jedva cekamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odosmo ot user posted image ljubim te i falis user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

clock-img

05.10.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

zene moje mile drage... svakim danom samo jos vise potvrdjujete ono sto se vec odavno zna...

RR je forum NAJBOLJIH, NAJOSJECAJNIJIH I NAJLJEPSIH ZENA NA SVIJETU...

putniceeeeeeee... masallahhhhhh... a ja sve cekam hoces li sta kazati, iako je meni mali "vrapcic" vec odavno sapnuo novosti... hihhiihhihi... bas bih te voljela vidjeti tako "bebelu"... ljubim te puno, a Imranu zelim brzo ozdravljenje pa da nam se pridruzi na proslavi... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 21:48

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Bambi09

zene moje mile drage... svakim danom samo jos vise potvrdjujete ono sto se vec odavno zna...

RR je forum NAJBOLJIH, NAJOSJECAJNIJIH I NAJLJEPSIH ZENA NA SVIJETU...

putniceeeeeeee... masallahhhhhh... a ja sve cekam hoces li sta kazati, iako je meni mali "vrapcic" vec odavno sapnuo novosti... hihhiihhihi... bas bih te voljela vidjeti tako "bebelu"... ljubim te puno, a Imranu zelim brzo ozdravljenje pa da nam se pridruzi na proslavi... user posted image user posted image user posted image

bambi jel ti dolazis definitivno? ja cu vala doci taman mi dali destimulaciju  user posted image

clock-img

05.10.2010, 21:59

clock-img

Anoniman

koliko te destimulisu, ja cu te stimulisati... hihihhi... 99% da dolazim... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 22:01

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Bambi09

koliko te destimulisu, ja cu te stimulisati... hihihhi... 99% da dolazim... user posted image user posted image user posted image

stvarno bih te voljela upoznati, nekako jos ti falis pa da zaokruzim meni drage osobe sa teme u iscekivanju bebe user posted image

clock-img

05.10.2010, 23:41

clock-img

bebac2

pencil-img

189

nisam bas cesto na forumima, ali nadam se da to ne smeta, jer gorim od zelje da dodjem na rodjendan. ako sam dobro shvatila, poklone ne donosimo, a novac mozemo dati i Visnji (jos kad bih znala kako izgleda). ako je ogranicen broj gostiju doci cu samo sa bebom, a ako nije, dovodim i starijeg djecaka.

bebac2 + Ali i Sami

molim vas napisite mi je li Zanzibar u Grand centru na Ilidzi

dva djecaka,.2006. i 2009.

Zadnji članci

article-img