cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vještice ne očekujemo u oktobru!

clock-img

28.10.2010, 17:22

clock-img

Anoniman

Belmicaa user posted image user posted image user posted image

Meni kasni 5 dana, jucer radila test i negativan!!! user posted image  ipak kasni zbog PCO-a!

clock-img

28.10.2010, 18:20

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

belmice cestitam od srca user posted image  user posted image i zelim ti ugodnu trudnocu user posted image
nadam se da je pregled kod dr dobro prosao user posted image

clock-img

28.10.2010, 18:57

clock-img

lamama

pencil-img

1889

Moja user posted image je došla! Idemo dalje!

Belmice čestitam!user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

clock-img

28.10.2010, 19:00

clock-img

Anoniman

belmica cestitamuser posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.10.2010 14:47:36 >

clock-img

29.10.2010, 21:59

clock-img

tijatija

pencil-img

5

svim trudilicama koje su napokon videle svoje user posted image , cestim od sveg srca i zelim ugodnu user posted image , a moja je stigla user posted image  , tako da nadamo se sledeci mesec user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.10.2010, 11:46

clock-img

Cherry

pencil-img

126

moja jos nije dosla... trebala doci 26. sve me strah uraditi test da se ne razocaram (ipak je slatko zivjeti bar u nadanju)... nekoliko puta mi je kasnilo i po 10 dana, pa nista... strah me da tako ne bude i ovaj put... mozda uradim test sutra... user posted image

clock-img

31.10.2010, 09:20

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Malena, pocrveni i mene...stiglauser posted image ...Barem je na vrijemeuser posted image
Novi mjesec nova nadauser posted image
Curicama koje su zabebile ovaj mjesec ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

Zadnji članci

article-img