Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Da tacno, otvori se FB RR, a ne Hipp FB. _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
ovaj fazon sa tipkom back space je dida, felix i noa hvala vam
dragi tehnicaru ne ide mi PP mogu primit a ne mogu pisat vec samo na dobijenu odgovorit jel se moze sta popravit
IZVORNA PORUKA: triputmama dragi tehnicaru ne ide mi PP mogu primit a ne mogu pisat vec samo na dobijenu odgovorit jel se moze sta popravit
Postovani programeri, zasto vi mene mrzite ovako meni izgleda site vec pa pola god. znaci nemam vise nikakvih slika...a do kraja je site ucitan i hajde...trpim ja to...podnosim "muski" ...ali sad ne mogu ni slike vidjeti...e to vec ne mogu da trpim Molim vas da ovo popravite cim prije da vam ne bih slovence zvala LP ja
Postovani programeri, zanemarite moj prijasnji post...niste vi krivi...dijete moje je krivo ...a muz popravio...bile su mi blokirane slike LP ja
Dadada meni se ovo svaki dan desava, ne znam sta Majda pritisne, ali ja to vratim sa CTRL i + _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
što ja nemam ovo e mail, pp, album, blokiraj , ispod posta _____________________________Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-)))) Alina 20. 2. 2016 - maća :)
provjeri svoje postavke ... da ti se nije nesto zbrčkalo _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Veceras me na temi Bebe proglasise coravom Ja to jesam, ali jos vjerujem ovim "ocima u okviru" Zasto ja pored postova forumasice jeleneT vidim samo ovo: Tj. ne vidim nista... Ako sam nesto blokirala, javite kako da skinem katance, jer tek upoznah zenu i odmah "zakuha" _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Joj draga koji ti browser koristis, ja kad udjem preko explorera kod mm na laptopu isto mi tako pise za mene.
Jelena isto ovako i ja vidim a koristim Operu A evo i slika < Poruku je uredio Dida79 -- 2.4.2011 23:25:10 >
ja vidim sve i na IE sam.kad sam probala preko googla onda nisam nikoga vidila jer tamo nisam prijavljena.moožda je do toga.
IZVORNA PORUKA: jasmin Vec tri puta u sat vremena trazi mi prijavu kad udjem na forum.Sva tri puta uredno zabiljezim da me zapamti. O cemu se radi?
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: jasmin Vec tri puta u sat vremena trazi mi prijavu kad udjem na forum.Sva tri puta uredno zabiljezim da me zapamti. O cemu se radi? Danas vec 4 puta ista stvar :(.
IZVORNA PORUKA: jasmin
ja ne mogu pisati poruke mislim, nece da ih posalje, a pisati mogu < Poruku je uredio bananica -- 8.4.2011 21:50:14 >
jasmin da li se problem jos desava? bananice a kod tebe? _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
A mozemo li dida79 i ja da vidimo jelenine podatke _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
IZVORNA PORUKA: Visnja RR jasmin da li se problem jos desava? bananice a kod tebe?
jasmin koji browser? _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: tajra A mozemo li dida79 i ja da vidimo jelenine podatke
hahaha... i ja kao sto rekoh kad se na laptop nakacim ne vidim svoje vlastite podatke, zar jemoguce da sama sebe blokiram ...
jelenini podatci _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR jasmin koji browser?
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: tajra A mozemo li dida79 i ja da vidimo jelenine podatke da vas nije blokirala probaj IE, mozzilu, operu... jel bas ni preko jednog ne vidis
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promjena u perifernom i centralnom živčanom sistem...
Porođaj
Fluorid se često u manjim količinama dodaje u stomatološke proizvode, uključujući pastu za zube, ...
Zdravlje i bezbjednost
Pročitajte više o tome zašto su bucmasti obrazi normalni i zdravi za bebu i zašto roditelji ne bi...
Pravoslavnim članovima Ringeraje sretno Badnje veče i Božić!
RR Porodica