cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Problemi sa forumom

clock-img

07.07.2010, 14:18

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: selmoni

Ja ne mogu da otvorim svoju personalnu stranicu i pokazu je mi neku grešku na serveru.

ovaj problem ima jos nekoliko forumasica ... rjesice se

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.07.2010, 14:20

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Hvala Punouser posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

clock-img

07.07.2010, 14:21

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

milenium poslala tvoj problem programerima

user posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 09:03

clock-img

Limuncic

pencil-img

12

Ni ja ne mogu da otvorim svoju stranicu, ima vec 10-ak dana! Kad ce se problem rijesiti?

Pojavljuje li se ikome ona idiotska reklama Raiffeisen banke na SVAKOJ stranici koju otvorim? Jooooj, kako me nervira!user posted image

clock-img

08.07.2010, 09:05

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: Limuncic

Ni ja ne mogu da otvorim svoju stranicu, ima vec 10-ak dana! Kad ce se problem rijesiti?

Pojavljuje li se ikome ona idiotska reklama Raiffeisen banke na SVAKOJ stranici koju otvorim? Jooooj, kako me nervira!user posted image

Pojavljuje li se ikome ona idiotska reklama Raiffeisen banke na SVAKOJ stranici koju otvorim? Jooooj, kako me nervira!

Ma neeeeeeeeeee nema jeuser posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 09:09

clock-img

Limuncic

pencil-img

12

Znaci, nisam jedina koja ludi zbog nje?user posted image  Stvarno je bezveze.

clock-img

08.07.2010, 09:16

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

Znaci, nisam jedina koja ludi zbog nje?user posted image  Stvarno je bezveze.

user posted image user posted image user posted image

i mene izluđije evo i uopšte mi nije omiljeni partner user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 09:34

clock-img

Anoniman

Svi smo culi za Raiffeisen banku, mislim da nema potrebe jos i da leti po forumu, napravite baner negdje  sa reklamama pa ko je na forumu zbog reklama nek klika sebi do mile volje..Nema smisla stvarno da na svakoj stranici moramo da je gasimo, kome je stalo do te banke nek se seli u nju....user posted image user posted image user posted image Nikad kraja budalastinjama, ovo je forum za bebe, majke, trudnice i trudilice a ne za banke....

clock-img

08.07.2010, 09:46

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Sve nas smeta ta reklama, ali rečeno je da će tako biti do kraja mjeseca u terminima od 8 do 15 i od 20 do 23, pa da se malo strpimo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

08.07.2010, 09:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Sve nas smeta ta reklama, ali rečeno je da će tako biti do kraja mjeseca u terminima od 8 do 15 i od 20 do 23, pa da se malo strpimo user posted image

Cudi me da Visnja ne govori kome smeta nek se isclani sa foruma.....user posted image user posted image
"KLIK i problem rijesen "

< Poruku je uredio MarinaDK -- 8.7.2010 9:55:22 >

clock-img

08.07.2010, 13:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja to nikad nisam rekla kad je portal RR.ba u pitanju...
od reklama se zivi... ne od bombona .... smeta i meni ali....

i da dodam Raiffeisen je dio svake porodice (skoro) a na portalu imamo i porodicni kutak i pricu o stednji i slicno... tako da ..
kad gledate film na TV  svakih deset_ minuta se ubace reklame ...jer se od reklame zivi ...smeta ali...navikli se na to...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 8.7.2010 13:52:10 >

03.04.`08

clock-img

08.07.2010, 15:34

clock-img

milenium

pencil-img

6133

možda ćemo sad imat one sms,jer evo BANKA se reklamirauser posted image

clock-img

08.07.2010, 15:41

clock-img

Lara83

pencil-img

1074

ja vec par dana ne mogu da otvorim ''moja ringeraja'' user posted image  
nadam se da ce uspjeti rijesiti to...

clock-img

08.07.2010, 15:41

clock-img

Anoniman

prijavljujem kvaruser posted image ni meni ne radi "moja stranica"

clock-img

08.07.2010, 15:59

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Reklama ne bi trebala da smeta bilo moji portal da otvorite bile to vjest ili neki drugi portal imaju ovakve reklame i portali moraju da plačaju dažbine za održavanje nemoj te da mislite da je ovo naše dopisivanje, komentarisenje, traženje i davanje savjeta besplatno e pa Bogami NIJEuser posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

clock-img

08.07.2010, 16:19

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Drage moje user posted image
obzirom da ja necu biti na netu desetak dana.... sve probleme koje budete imale napisite ovdje ...
zamolila sam programera da uskoci svaki dan da vidi da li ima nekih vecih problema...
ovaj problem sa "moja ringeraja" je veci problem koji treba da se rjesi uskoro.... (ne on vec drugi programer)
a vi ga ne smarajte previse user posted image  ( i ne zavodite , ipak ste vi udate zene  user posted image )

03.04.`08

clock-img

08.07.2010, 16:24

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ti se lijepo provediuser posted image
I ne brini za programera bit cemo fine prema njemuuser posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 16:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: selmoni

Reklama ne bi trebala da smeta bilo moji portal da otvorite bile to vjest ili neki drugi portal imaju ovakve reklame i portali moraju da plačaju dažbine za održavanje nemoj te da mislite da je ovo naše dopisivanje, komentarisenje, traženje i davanje savjeta besplatno e pa Bogami NIJEuser posted image

Meni više ni ne smeta,valjda navikla,samo da mi ne bude neobično kada je više ne bude user posted image

clock-img

08.07.2010, 16:26

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Dida79

I ne brini za programera bit cemo fine prema njemuuser posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

08.07.2010, 23:23

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ja citavo vece trazim mahanu na forumu kako bi se mogla obratiti programeruuser posted image Ali sve fercera ko doksa moram se malo bolje zadatiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2010, 23:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

meni treba 40 - 50 sekundi da mi se otvori tema na koju kliknem,tamo među onih zadnjih 50user posted image

clock-img

09.07.2010, 00:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I ne brini za programera bit cemo fine prema njemuuser posted image user posted image

maziti,paziti i zvati ga Đoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 00:11

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: noa

maziti,paziti i zvati ga Đoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirne!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

09.07.2010, 00:27

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: noa

Mirne!!!user posted image

Kad ovo ljudi procitajuuser posted image

< Poruku je uredio Dida79 -- 9.7.2010 0:28:46 >

clock-img

09.07.2010, 00:29

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Uhh..bruke jedneuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Zadnji članci

article-img