Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nesto mi sporo otvara RR. Sve druge stranice super, a kod RR koci. Nije da sad nesto posebno smeta, ali eto da prijavim i ja nesto
19.06.2010, 23:51
R&T@
5982
Ne vidim vise onu opciju da objavim poruku anonimno.... Je li do mene ili?????????????
21.06.2010, 21:06
Anoniman
Prijavljujem kvar mehanicaru
kada hocu da citiram ili odgovorim kliknem pa dobrih 10 puta na link...otvori on meni prozorce ali "blank"...hocem da kazem da ne mogu pisati nista
21.06.2010, 21:08
Visnja RR
15102
mora da si bila zlocasta pa nece da te slusa
21.06.2010, 21:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
mora da si bila zlocasta pa nece da te slusa
21.06.2010, 21:12
Anoniman
da li se kome jos desava da svaki put kad otvorim RR moram iznova da se prijavljujem iako stavim da me zapamti za kasnije???
22.06.2010, 00:02
Anoniman
opet mi se isto zdogodilo... opet mi trazilo prijavu...
25.06.2010, 11:42
Anoniman
opet molim moderatore da zakljucaju pa otkljucaju temu "bolnicka bakterija....." jer mi opet katanac stoji, pa moram citirati nekog...pa onda brisati...a ja sam vam jako lijena osoba ...sto bi dalmosi rekli...fjakasta
25.06.2010, 14:48
Skvo RR
4542
25.06.2010, 15:57
Anoniman
hvala teta Skvo
25.06.2010, 16:08
Visnja RR
15102
ajd sad reci teti Visnji gdje nalazis te smajlice?
Ne vidim vise onu opciju da objavim poruku anonimno.... Je li do mene ili?????????????
Molim lijepo da mi odgovorite jer cekam 15 dana... Stvarno mi treba ta opcija!!!!!!!!!!
P.S. I ako proradi ne smijem je koristiti, svi ce znati da sam ja
04.07.2010, 22:36
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Molim lijepo da mi odgovorite jer cekam 15 dana... Stvarno mi treba ta opcija!!!!!!!!!!
P.S. I ako proradi ne smijem je koristiti, svi ce znati da sam ja
tajra ne znam na koem pdf-u si probal tu opciju tačnije na kojoj temi... neke nemaju opciju tu ni kod koga
04.07.2010, 22:47
R&T@
5982
Jesi Brzi Gonzales, ali me "unezgodi" pravo... Ako ti odgovorim, onda mi opcija i ne treba....
Ali mnogi postovi su "anonimni" na temi gdje sam htjela pisati... Od tada trazim opciju kad god otvorim ovaj prozor ali je nigdje ne vidim...
Hajde uputi me gdje ima pa da pokusam...
04.07.2010, 22:53
Hanady RR
18727
Jesi Brzi Gonzales, ali me "unezgodi" pravo... Ako ti odgovorim, onda mi opcija i ne treba....
Ali mnogi postovi su "anonimni" na temi gdje sam htjela pisati... Od tada trazim opciju kad god otvorim ovaj prozor ali je nigdje ne vidim...
Hajde uputi me gdje ima pa da pokusam...
e kad otvoriš prozorčić za pisanje posta odmah gore na početku ide rd u kome piče korisnik pa onda tvoj nick pa onda ima mala kockica i kraj nje Anoniman piše...klikneš na tu kockicu i pojavi se u njoj zeleni znak tačnosti što znači opciju si uključila.