IZVORNA PORUKA: mimi_2in1
ma ona bi sjedila po cijeli dan za tabletom il tv-om al ne da gleda nesto stalno nego pocne jedna pjesmica, 6 sekundi , vrti glavom a-a, hoce dalje. ako ne prebacim pocne da cmizdri...prebacim drugu opet 6 sekundi opet a-a..ama izludi.
ne znam kako se dijete razmazi, i ja se pitam..jos stvarno mislim da joj ne popustam, ne mogu reci da je navikla da sve bud po njenom pa sad kao odjednom joj nista ne dam.
znaci i kod vas isto...ja vise ideja nemam sta da joj radim. kazem mm juce na granicu me gura sa svojim bezobrazlukom...al ascare bezobrazluk. recimo vise nije dovoljno da pljune zalogaj, nego ga izvadi rukom i baci na mene, na mm i tako..
kontam imaju viska energije..al trebao bi joj dan od 48 sati da je umorim.
kako vi sa plakanjem?
mimi ne može dijete u tom uzrastu biti razmaženo i bezobrazno...,dijete tek sa dvije godine može povezati uzrok i posledicu,do tada dijete samo ispituje granice
crtiće joj ukini u potpunosti ako je već takva situacija
mi smo imali sličnu situaciju sa crtićima,ali je kratko trajala hvala Bogu
ja sam njemu ukinula laptop,ujutru odgleda na tv-u crtić,dva i to je sve
nekad kad sam umorna ili mi je loše zbog
pustim mu malo baby einstein ili neki drugi po njegovoj želji,ali nema zezanja ovaj hoću ovaj neću
po ovom postu iznad i ja mislim da su tantrumi,ako jesu onda nekad pokušaj da preusmeriš pažnju,nekad ignoriši i tako,sve će proći