IZVORNA PORUKA: ziki
Jes da moje nemirno uskoro prerasta dvogodišnjake al da ipak pitam. Kako izlazite na kraj sa prenosom snova na javu. npr jutros e probudio sanjao je neki ranac sa malim kamionom,dizalicom , bagerom i autićem i to tražio. Njegov ranac je u obdaništu sa rezervnom presvlakom pa me tjero da u spavaćici idem da mu to donesem. Džaba sva mja priča da je to on sanjo ne pali. Pokazivala sam mu sve njegove male, srednje i velike bagere, dizalice... nije to to, to šo on traži je u rancu. I prije bi on meni tako ujutru ispričo po neku priču šta je radio- sanjo al jutros smo jedva na posao stigli, prbudio se u 6:35, 5 min posle mene i vriska. Jedva ga smirila. Da napomenem da igračaka ima za jedno obdanište i da je u kazni ne kupovine igračaka jedan duži vremenski period.
Uh dobro pitanje ziki, mi se još nismo susreli sa prenosom snova u javu. Ne govori o tome tako da baš ne bih znala reći kako i šta?
Možda nam neko od stručnjaka može pomoći,
MjesečevaPratilja javi nam se treba pomoć? I mene zaista to interesuje kako postupiti kada je dijete u pitanju?
Mi iako punimo za 11 dana 3 godine i dalje marširamo kroz faze. Trenutno je kriza totalna, tajo je došao pa je jedno vrijeme mene ignorisala pa sada opet hoće mamici, ali sve plačno i sve uz veliku dozu pretjerivanja, galame, pekmeženja itd. Ne znam baš kako postupiti? Da napomenem da joj se neka dnevna rutina nije ugrozila, jedino je juče ostala sa tajom kod kuće, a inače svaki dan vrtić, drugari, biciklo, šetnja itd.