Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
27.09.2010, 17:56
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: reallove
ej mila,boli i danas hvala sto si me se sjetila
pa bolilo bi i mene samo kada bi izgovorila 6 masina vesa a kamoli nesto vise cccccc moram te ruziti
27.09.2010, 18:06
Anoniman
reallove angažuj muža, nek ti on to malo izgnječi ...mislim na mišić
27.09.2010, 18:07
reallove
5807
ma mila vjreuj pocela sam vise samu sebe ruziti samo trazim sebi posao,ko luda vise,evo sada dok sam bila na rr otisla jedan ves rasirila i drugi slozila moram to prestati vec jednom,ali kako
27.09.2010, 18:10
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Breskva
reallove angažuj muža, nek ti on to malo izgnječi ...mislim na mišić
kraljice...gnjecio je sinoc
27.09.2010, 21:15
Anoniman
ostavi se ti vesa, nego neka cova gnjeci svaku noc...
17.10.2010, 19:22
Mona Mohamed
1443
Real Love, i mene noge bole..Prvo je pocelo od lijevog kuka. Imala sam osjecaj da kost bode u meso i jedan period sam se jako tesko oslanjala na tu nogu. Kasnije se bol povukla prema dolje. Sada me bole misici. Kada ustanem ujutro, osjecam mrave u tabanima i trnce. Ruzan feel. Ja napravim smjesu od limunova soka i maslinova ulja i zaposlim muza da me izmasira. Kupila sam i voltaren kremu..Trenutno djeluje. Sada se osjecam bolje. Pravim mnogo pauza u toku dana..Pokusaj. Odmor i samo odmor.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
17.10.2010, 21:41
reallove
5807
hvala mila na savjetu..i meni se do sada voltaren najbolje pokazao..
25.11.2010, 19:53
Najdraza mama
184
Pozdrav za sve forumasice ..Imam jedan veliki problem bol od kuka kroz cjelu desnu nogu.Nocima vec nemogu da spavam ,primila sam 7 injekcija i nista nije bolje.Njgore od svega je sto nemogu navece da smirim bol u podkoljenici kao neki grc.Ako neko zna sta da radim neka mi javi ..hvala
06.02.2011, 13:20
Mamica24
1090
uhh... tema za mene..
mene je jutros tako jako zabolio stomak u donjem dijelu i onda mi je udarilo u noge... Noge su mi prvo bile ko led ledeni i onda sami h ugrijala malo na grijalici.. i ruke su mi se znojile.. Stomak je prestao ali me noge i dalje bole naročito listovi.. mama kaže da sam se nahladila.. alko će ga znati.. sad ne smijem ni doktoru zbog ove gripe da ne do Bog ne donesem kući i taj belaj..