konkretno šta se tiče ovog videa i ja se slažem da nije u pitanju religija, više običaji, teški uvjeti života....
slično je živjela moja baka kada se doselila u kuću moga dide. Baka se rodila u bogatoj familiji, ali se na jednom mjestu gdju su se mladi nalazili, pjevali, plesali upoznavali pod budnim okom odraslih, jer ona koja je malo više pričala sa muškima nije se mogla tako lako udati. I tako ona se zaljubila u mog dida, njeni nisu niti htjeli čuti za taj brak, a ona navalila, imala je 16 godina, samo je plakala i gladovala danima dok oni nisu pristali da se može udati za njega, inače dida je bio jako zgodan, bar tako kažu....
uglavnom ona došla u novu familiju, svekra i svekrvu nije imala, rano su umrli oboje, ali je zato bio djever koji je bio 15 godina stariji od mog dide, a od babe 25 godina, oženjen, ali nisu mogli imati djece. Moja baka i on nisu našli zajednički jezik, a dida je stao na njegovu stranu, pa je nastao pakao, uglavnom, moja baka u ono onda vrijeme odlučila da se vrati nazad kući , a njena majka joj dadne pamet savjet; da ti nije na pamet palo da se kući vratiš, trpi i muči jer ja imam još dvije kćeri koje triba udati.
i tako ona ostala i trpila, al zato pred zadnje godine života dida je trpio, baba mu je sve trostruko vratila