IZVORNA PORUKA: Iman83
ne bih postupila ko Hanady, smatram da na takav način postižemo kontraefekat.
koji je to kontraefekat...
pošto mene nije strefio evo godinu kako sam na isti način rješila problem djevojčice koja je vrlo kulturno donijela cigarete koje je ukrala ia tjerala moje dijete da ih puše...
njena mama nije vidjela a njen babo smatra da je to dječije...
ja sam lijepo rekla djevojčici...obe ih kritikovala za ponašanje ...iako je moja H rekla šta je tjera ova i došla u kuću...
pričala sa njima, objašnjavala...
nakon toga ta ista djevojčica donosi upaljača koji je ukrala mami i pali mom djetetu ispred očiju da joj kosu spali...
e onda sam uardila to da sma rekla glasno da ''nije u redu da donbosi mamine cigaret i nije u redu da pali upaljač pred tvojim očima, a to je jako jako opasno može te zapaliti, pošto ona bebo mene neće da posluša iako sam joj rekla da et stavri nisu ok doći ti da se ja i ti igramo lopte a ona neka ide u svoju valiju jer očito ne možete se igrati zajedno''
Izvini al nije moje odgajati tuđe dijete...
moje dijete nikada neće otići u tuđu avliju a da nisma pitana ja jel smije, da nije pitan onaj kome ide jel može...
i nikada ne ostavljam ih a da svako nekoliko minuta izađem i pogledam šta rade...
obavezno su smao ondje gjde moj pogled sa moje avlije dopire...
ili sam trebala opet je kultruno zamoliti...pa da treći put sapli mi dijete
il sam trebala opet otići roditeljima koji nisu regirali ni prvi put po dogovor ''to je dječije''