Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim vas zene za preporuku po vama najboljeg citologa!! Hitno mi je. Dakle kome otici da se odradi pouzdan papa test???
Hvala
12.03.2015, 10:51
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: anidla
Molim vas zene za preporuku po vama najboljeg citologa!! Hitno mi je. Dakle kome otici da se odradi pouzdan papa test???
Hvala
ako mene pitaš, onda idi Spahoviću, on je kod Bristola, vrhunski, da ne kažem najbolji citolog
12.03.2015, 10:52
ladyblue RR
1848
Hvala
Divanović šalje Spahoviću
i imaš Anju Tomić-Čiča. ona je takođe dobar citolog.
12.03.2015, 10:53
Pamucica
7
Definitivno dr. Anja Tomić
12.03.2015, 10:54
mamiconi
32
Ja sam radila papu kod dr. Nejre Pašić i dobiješ baš detaljan papa test, označe sve što nije ok, preporuče eventualno dalju obradu, ja sam radila HPV i kolposkopiju, a kažu da je Anja Tomić Čiča isto dobar citolog, radi na kolposkopiji na Jezeru, mada ja nemam baš pozitivno iskustvo s njom, išla sam privatno.
12.03.2015, 10:55
Hanady RR
18727
Hvala
evo ladyblue reče
i inače
12.03.2015, 10:58
anidla
3683
Gdje radi Anja Tomić?
I ja sam cula do sada sve najbolje o Spahovicu.Nekad davnooo sam jednom bila kod njega. Cak i na Klinici su mi ga preporucili. Ali opet, da provjerim...
Hvala mnogo!
12.03.2015, 10:59
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: mamiconi
Ja sam radila papu kod dr. Nejre Pašić i dobiješ baš detaljan papa test, označe sve što nije ok, preporuče eventualno dalju obradu, ja sam radila HPV i kolposkopiju, a kažu da je Anja Tomić Čiča isto dobar citolog, radi na kolposkopiji na Jezeru, mada ja nemam baš pozitivno iskustvo s njom, išla sam privatno.
Upravo sam i radila papu kod Nejre Pašić. Sad je vrijeme da potrazim nekog strucnijeg, nazalost!
12.03.2015, 11:00
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Hvala
evo ladyblue reče
i inače
12.03.2015, 11:02
mamiconi
32
Anja Tomić Čiča -061 159-931-to je broj koji imam i išla sa privatno u Importane centar, ginekološka ordinacija Femina. Nadam se da će sve biti ok
12.03.2015, 11:04
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: mamiconi
Anja Tomić Čiča -061 159-931-to je broj koji imam i išla sa privatno u Importane centar, ginekološka ordinacija Femina. Nadam se da će sve biti ok
Hvala mnogo!
Bice...mora biti....
12.03.2015, 11:14
Hanady RR
18727
Mila moja...kafa podHitnooooooooooooooo
03.04.2015, 17:12
AmilicAa
1
Meni je trudnocu vodila dokt.Boloban bila je odlicna,ali nje nema vise pa bih preporucila Kulenovic zaista je odlicna sve pohvale, a na Gak u doktor Murtezic.Strucan i dobar doktor
22.04.2015, 16:16
amiyca
174
Anja je preselila u drugi prostor. Sad je u Pruscakovoj. Mislim prezime Beslagic ili tako nesto se pozvoni...
10.05.2015, 13:38
maza85
87
pozz zenice imam jedno pitanje zna li neko kojim danom je dr.Jasmina Muratagic druga smjena,sada je s Otoke otisla u Skerlica dok se renovira dom zdravlja,a ima li neko da zna kojim danom je druga smjena ??
11.05.2015, 18:17
nanaca
77
Pozdrav!
Vec sam na drugoj temi pitala za preporuku za dobrog ginekologa za pitanje steriliteta.
Imam 39 godina, pola godine se bezuspjesno trudimo. Ne zelim cekati ni dana vise s obzirom na moje godine. Zelim uraditi detaljne pretrage.
Molim cim prije savjete!!! Hvala:)
11.05.2015, 18:58
anandi
772
Pozdrav i tebi nanaca vidjela sam da si pisala na drugoj temi Sad cu ti ispisat koje sve pretrage sam dobila da radim prije iui isto vazi i za vto Hormonske pretrage FSH,LH,prolaktin,estradiol,progesteron,testosteron (moraju se raditi od 2 do 5 dana ciklusa, najbolje 3 dan) TSH,T3,T4
Laboratorijske pretrage KS,SE,urin,urea,kreatinin,holesterol inzulonemija sa ogtt u kombinaciji
Imunoloska ispitivanja urinokultura sa ABG, brisevi grlica i vagine sa ABG; TORCH, antikardiolipinska antitijela - ACA; Chlamydia trachomatis, papa test
Serioloska ispitivanja KG I RhD; HbsAg
Ovi nalazi vaze za tebe, ne znam da li si isla na hsg(propuhavanje jajovoda) ja sam i to radila prije iui
Muzek ti treba odraditi spermogram i spermokulturu
Ja se trudim vec 6-ta godina i svi nalazi uredni da bi danas odradila iri sa ogtt i tu nasla problem koji koci. Znaci obavezno javi se strucnjaku za sterilitet a ne obicnom ginekologu. Ne znam odakle si ali ti mogu preporuciti bracni par Balici u Tuzli, u Sarajevu bahcechi kliniku i dr Umuta.
Znate li da li su se ginekolozi vratili u dom zdravlja na Otoci?
19.09.2017, 10:54
sunrisesa
1
Molim vas, nisam sigurna da li sam potrefila temu, ali hitno mi trebaju informacije o dr. Cvjetičanin Brnako, ako je neka imala iskustva sa laparoskopijom koju je on radio u bolnici Jelena???