cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Igre iz naseg djetinjstva.....

clock-img

09.06.2014, 23:43

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: R&T@

Kako sam ja mrzila ono " pola sata u bunar" u toj igri Care, care...

A koji su jos koraci bili osim konjskih i misijih?

ne mogu se sjetiti da li je još žablji bio,kao da se skačeuser posted image .i to pola sata u bunar,stojiš u mjestu

clock-img

10.06.2014, 23:26

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: škorpija

sjeća li se neko kako se igra Zemlje i Care, care govedare koliko ima sati, neki dan sam pokušavala s malcem da igram ali sam zaboravila, samo sam se sjetila Crvene marije kako se igtra

zemlje nacrta se krug i podjeli valjda(ne znam je li na 4 ili pola),klipić se zabode u sredinu i pusti i na čiju zemlju padne taj oduzima onom drugom zemlju,ali samo koliko može tim klipom opisati iz mjesta.i onda kad oduzme briše linije to je njegova zemlja pa može u sljedećem krugu i tu stajati i oduzimati ovom drugom zemlju.a care care jedan je car i govori onim ostalim kako da se pomjeraju,recimo 3 mišja,2 konjska.

user posted image user posted image
jaoooo kako sam ja ovo voljela igrati.....krasne uspomene imamo vala....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

10.06.2014, 23:27

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: R&T@

Kako sam ja mrzila ono " pola sata u bunar" u toj igri Care, care...

A koji su jos koraci bili osim konjskih i misijih?

ne mogu se sjetiti da li je još žablji bio,kao da se skačeuser posted image .i to pola sata u bunar,stojiš u mjestu

ovo nikad nisam voljela....user posted image mrzila sam riječ govedar......

"U laži su kratke noge ! "

Zadnji članci

article-img