IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Salu na stranu, meni su stvarno bile zanimljive igre u nase doba, a i sad bi volila da mi neko predlozi neku zanimljivu drustvenu igru koju bi ja i mm mogli igrati... Osim remija, to igramo ponekad
Eh draga, ja sam ti ekspert za drustvene igre, mi smo ludi za njima i zarazili smo sve prijatelje pa se stalno necega igramo
... Moje omiljene su: risiko, tabu, pictionary i uno karte. Risiko imas kupiti gdje god ima drustvenih igara, strateska igra, super je, tabu i pictionary imas kupiti u turbo limachu, tabu je pantomima rijecima (moras svom igracu objasniti rijecima neki pojam a ne smijes reci tabu rijeci koje su vezane za taj pojam, npr. dobijes pojam casa a tabu rijeci su staklena, voda, piti, kristalna i sl. pa ti bez tih rijeci svog igraca moras navesti da kaze casa) a pictionary je pantomima crtanjem, dobijes neki pojam i moras ga svom igracu nacrtati za minutu; i uno karte su super igra...
Nadam se da sam dobro objasnila
...
I da, na prvom nam je mjestu ipak poker, texas hold''em, imamo ono koferce, cipove i to, to nam je No.1
I jos nesto, rijetko se koja drustvena igra moze igrati u dvoje, ili moze ali nije zanimljivo ali zato nadjite par prijatelja i uzivajte
< Poruku je uredio IvanaTz -- 19.9.2010 23:00:27 >