cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nemoralna ponuda?

clock-img

18.09.2010, 17:57

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

A ti to fino uslikas pa trazis novi listic, kazes da si pogrijesila user posted image

9.9.2009. :-)))

clock-img

18.09.2010, 18:54

clock-img

henna ze

pencil-img

475

kad bi život mog djeteta bio u pitanju ne bi ni razmišljala...a ovako ne .žene drage pa mi ni za 9 života ne bi vidjele  milion ...znate li vi koliko je to..a filmovi i stvarni svijet nigdje veze..
ja se samo nadam da nikad neću doći u situaciju da mom djetetu treba...molim Boga za to...e žene moje ne znate kako je skupljati novac za liječenje i biti na plakatima i imati žiro račun za pomoć...i nadaš se i nadaš....kako li je bilo mojoj mami..znam da bi ona i sad u onim godinama..za mene uradila isto kao i za svoje dijete...sreća cifra nije bila velika...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

18.09.2010, 20:16

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sto ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image sta fali!!! u pitanju je milonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iceman nemoj petljati Ekrema u ovu pricuuser posted image user posted image user posted image   priznaj da je lik za 10user posted image user posted image user posted image kao sad se i ti lozis na njegauser posted image user posted image user posted image priznaj bil ti za milonce??

clock-img

18.09.2010, 21:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

al mobitel niko ne vidi user posted image

to nije istina...pokušaj pa ćeš vidjeti....
onoga trenutka kada porbaš fotografisati u pravilu bićeš opomenuta...
ti jesi iza kartinske kutije ali predjenik odbora i 5 članova paze na tebe...
njihova naplata novca za taj rad zavisii od ispravnosti provedenih izbora....
e sve i da te ne vide nema šanse da se mobitel ne čuje....

ja sam radila na izborima...znam šta se može a šta ne može tamo učinitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.09.2010, 09:27

clock-img

Iceman

pencil-img

58

IZVORNA PORUKA: salmy

Sto ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image sta fali!!! u pitanju je milonceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iceman nemoj petljati Ekrema u ovu pricuuser posted image user posted image user posted image   priznaj da je lik za 10user posted image user posted image user posted image kao sad se i ti lozis na njegauser posted image user posted image user posted image priznaj bil ti za milonce??

Hahaha, znas kako se kaze "svako ima svoju cijenu' user posted image

clock-img

19.09.2010, 15:13

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Iceman

IZVORNA PORUKA: salmy

Hahaha, znas kako se kaze "svako ima svoju cijenu' user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2010, 16:13

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

al mobitel niko ne vidi user posted image

to nije istina...pokušaj pa ćeš vidjeti....
onoga trenutka kada porbaš fotografisati u pravilu bićeš opomenuta...
ti jesi iza kartinske kutije ali predjenik odbora i 5 članova paze na tebe...
njihova naplata novca za taj rad zavisii od ispravnosti provedenih izbora....
e sve i da te ne vide nema šanse da se mobitel ne čuje....

ja sam radila na izborima...znam šta se može a šta ne može tamo učinitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

draga Hanady tri puta sam bila predsjednica komisije na glasanju...sve se moze... al o svemu sto se moze necu da pisem jer nije tema user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.9.2010 16:14:18 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.09.2010, 22:53

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Anegdota:
George Bernard Show je, navodno, sjedio u lokalu i čekao novinarku koja je imala zakazan  intervju s njim. Kada je novinarka stigla, on je razgovarao sa jednom prostitutkom. Novinarka je s prezirom pitala i dobila potvrdu da se radi o "prijateljici noći" i verbalno izrazila svoje gađenje nad njom.
"Da li biste vi spavali samnom za dolar?", pitao ju je G.B.S.
"Ne", rekla je novinarka.
"A za milion?" ponudio je G.B.S.
"E, pa to je već mnogo novca... Razmislila bih... Vjerovatno bih...", odgovorila je.
"Eto, vidite,", rekao je G.B.S. "Iste ste. Sve je samo pitanje cjenjkanja."

Slažem se sa G.B. Shawom. 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

21.09.2010, 22:57

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

mene bi prije neko kupio nekom budalastinom nego milionomuser posted image
(mm je zaustavio autobus u kojem sam ja bila i usao samo da mi pozeli sretan put, na po ceste, do kraja puta sam samo gledala ispred sebe-stid me bilo ljudi...a, sad se sjetim toga sa osmijehom i nema milona kojim bi me vise kupio nego sto je uspio takvim glupim romanticnim sitnicama)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

21.09.2010, 23:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

koliko se ja sjecam TM nam je rekao da ti nije samo pozelio sretan put... ili misilis na neverbalni dio user posted image user posted image user posted image

03.04.`08

clock-img

21.09.2010, 23:02

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Anegdota:
George Bernard Show je, navodno, sjedio u lokalu i čekao novinarku koja je imala zakazan  intervju s njim. Kada je novinarka stigla, on je razgovarao sa jednom prostitutkom. Novinarka je s prezirom pitala i dobila potvrdu da se radi o "prijateljici noći" i verbalno izrazila svoje gađenje nad njom.
"E, pa to je već mnogo novca... Razmislila bih... Vjerovatno bih...", odgovorila je.

user posted image user posted image

03.04.`08

clock-img

21.09.2010, 23:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Anegdota:

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.09.2010, 23:04

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image user posted image ... da zene ne pomisle svasta-samo me poljubio, višnjauser posted image user posted image user posted image user posted image
(doduse, godinama se hvali time, pa je uspio dodati još imaginarnih elemenata, u koje je i on sam poceo cvrsto vjerujeuser posted image user posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

21.09.2010, 23:08

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

A neke među nama su pomislile svašta:)))) Šala mala:))) I pozdrav romantičnoj gesti TMa. I MM im je sklon, a ja sam laka meta, "ubije" me svakom sitnicom:)))

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

21.09.2010, 23:16

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image  razumijemo se...kupi cvijece i sakrije se ko dijete iza vratauser posted image  da me iznenadiuser posted image  

clock-img

01.12.2010, 02:20

clock-img

I and my angel

pencil-img

44

Ne,sigurno. Mada 250.000 jeste velika cifra,ali da li je to vrijedno onoga sto smo godinama sticali? NE! Brak,slogu,djecu,ljubav itd. Novac bude i prodje,a gore navedene vrijednosti zaista su neprocjenjljive.

Mada kada bolje pomislim,sto se MM tiče ne bih imala nista protiv! Jedan sex bez emocija,obaveza...! Pa koliko je samo tih divnih muzeva koji "svrljaju" , jos trose na ljubavnice! Dajte , da se ne zavaravamo,znaci:JA ne bih pristala,ali suprugu bih dozvolila,i podrzala ga,naravno!

Prosječna žena uvijek je radije lijepa nego pametna, jer prosječna žena zna da prosječni muškarac bolje vidi nego što misli.

clock-img

01.12.2010, 06:18

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

IZVORNA PORUKA: I and my angel

Ne,sigurno. Mada 250.000 jeste velika cifra,ali da li je to vrijedno onoga sto smo godinama sticali? NE! Brak,slogu,djecu,ljubav itd. Novac bude i prodje,a gore navedene vrijednosti zaista su neprocjenjljive.

Mada kada bolje pomislim,sto se MM tiče ne bih imala nista protiv! Jedan sex bez emocija,obaveza...! Pa koliko je samo tih divnih muzeva koji "svrljaju" , jos trose na ljubavnice! Dajte , da se ne zavaravamo,znaci:JA ne bih pristala,ali suprugu bih dozvolila,i podrzala ga,naravno!

A tebi ovo ne bi bio jedan sex bez emocija, obaveza...ili? TM bi, a tebi ne bi, ne kontamuser posted image Meni ovo na kraju malo kontradiktorno "i podrzala ga naravno"...

9.9.2009. :-)))

clock-img

03.12.2010, 13:04

clock-img

I and my angel

pencil-img

44

Ja sam ZENSKO,ipak. I DA podrzala bih ga!!! NARAVNO!

IZVORNA PORUKA: IvanaTz

IZVORNA PORUKA: I and my angel

A tebi ovo ne bi bio jedan sex bez emocija, obaveza...ili? TM bi, a tebi ne bi, ne kontamuser posted image Meni ovo na kraju malo kontradiktorno "i podrzala ga naravno"...

Prosječna žena uvijek je radije lijepa nego pametna, jer prosječna žena zna da prosječni muškarac bolje vidi nego što misli.

clock-img

03.12.2010, 13:07

clock-img

I and my angel

pencil-img

44

BIG LIKE za pricu! U sustini itekako ima smislia!

Anegdota:

clock-img

03.12.2010, 13:37

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

milion je milion, ja biuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

03.12.2010, 13:38

clock-img

marny

pencil-img

491

čuj nije p.... sapun pa da se istroši user posted image

clock-img

03.12.2010, 14:12

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

bolje za pare nego džabe user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

03.12.2010, 14:17

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: marny

hahahhah bas si luda

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

03.12.2010, 14:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mama2009

hahahhah bas si luda

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

03.12.2010, 14:19

clock-img

selina

pencil-img

1126

user posted image user posted image user posted image user posted image joj sto me nasmija

Zadnji članci

article-img