Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hvala darfy. Samo da kazem da su nam krenule haman i jedinice i trice .Vidim do ove dvice gornje ce brzo jos dva za njim nabubrile i bjelo .....
04.09.2010, 22:08
niki83
2113
Pa Felix draga cestitamo na zubicima!! Masallah da prodje sve sto bezbolnije i za Anela a i za tebe.. . Znam da je OT, ali nisam u toku je li ti A prohodao? Jer kazu prvo zubic, pa onda hodanje...
04.09.2010, 22:13
Anoniman
niki,hvala ti. Sto se tice hodanja jos mu samo malo fali i prohodao uzadnje vrijeme samo hoda i sam ,ili dodje do mene da ga tatammm jos malo....... jel tvoj prohodala
04.09.2010, 22:13
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: niki83
Pa Felix draga cestitamo na zubicima!! Masallah da prodje sve sto bezbolnije i za Anela a i za tebe.. . Znam da je OT, ali nisam u toku je li ti A prohodao? Jer kazu prvo zubic, pa onda hodanje...
kod nas jos nema ni zubica ni hodanja, posto se jos ni ne dize uopce na noge niti voli na noge, sumnjam da ce skoro zubici
< Poruku je uredio teacher75 -- 4.9.2010 22:18:11 >
04.09.2010, 22:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
kod nas jos nema ni zubica ni hodanja, posto se jos ni nedize uopce na noge niti voli na noge, sumnjam da ce skoro zubici
ma bolje da jos nece na noge tek ces onda da vidis muke stim A.nece da puzi vise ni sek.guza vidio fino hodat sad dodje do mene vuce me za ruku da ga tatamm i to ucvrstio fino,za jednu ga rukicu vodim i nesvaljuje se na pod obozava hodati a mene umoriiiiiiii zivu!!!!!!!!! Svugdje mora zaviriti ,i proci smor mali
04.09.2010, 22:39
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: teacher75
kod nas jos nema ni zubica ni hodanja, posto se jos ni nedize uopce na noge niti voli na noge, sumnjam da ce skoro zubici
ma bolje da jos nece na noge tek ces onda da vidis muke stim A.nece da puzi vise ni sek.guza vidio fino hodat sad dodje do mene vuce me za ruku da ga tatamm i to ucvrstio fino,za jednu ga rukicu vodim i nesvaljuje se na pod obozava hodati a mene umoriiiiiiii zivu!!!!!!!!! Svugdje mora zaviriti ,i proci smor mali
hhehehe isto i kod nas, potpuno prvo smo za kratko vrijeme dobile donje dvije jedinice, pa sad gornju jedinicu i dvicu na desnoj strani...a u medjuvremenu je stala lijepo na svoje nogice i sad vec hoda i sama po kuci masallah, evo zadnjih par dana, bas se pusti, a kad smo vani, samo bi na nogice i cuva se za jedan moj prst..jos malo znaci i pravimo hurmasice za hodanje aBd! odoh sad, izbrisat ce nas s teme, otisle smo u drugom smjeru sorry
04.09.2010, 23:36
lirio
491
drage moje felix i niki cestitke na prvim zubicima i koracim ... a draga teacher i mi smo kao i vi, nemamo jos ni zubica a nismo ljubitelji hodanja, radije puzemo i zijane pravimo iz hodaljke ...a vidim da smo rodjeni u par dana...mi cemo godinicu napuniti abd 20. 10 ...
13.09.2010, 10:22
anidla
3683
dobili smo i 6 zubic, jos jednu gornju dvojku...ne radujem se jer ga je sinoc slomila, jadnicak koliko je vristao
20.09.2010, 01:06
frenkoza
1200
ja nisam ni znala za ovu temu.... evo da se i mi napokon tuspasimo...
nakon 10 mjeseci cekanja.... taraaaa.... 12. 9. prvi zubic.... moj maji zeko
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
20.09.2010, 01:09
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: frenkoza
29.09.2010, 18:56
lirio
491
mi jos cekamo zubice...vec imamo 11 i po mj a jos smo kjezavi... al smo se do sada sisali 2x... imamo bas puuuuuuno kose...
01.10.2010, 21:43
malena sharena
1196
Kod nas su u devetom mjesecu nikla jedan za drugim u nekoliko dana cetiri gornja sjekutica. Prvo kecevi, pa dvice. Svi se cude tom redoslijedu, kao trebalo je biti obratno. Helem nejse. Sad imamo i donje jedinice, ukupno sest zubica .
07.10.2010, 09:13
frenkoza
1200
IZVORNA PORUKA: frenkoza
i svecano.... nikao je i drugi zubic....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
07.10.2010, 09:22
Private
521
Moj je jos uvjek krezo sa 13 mjeseci
10.10.2010, 23:09
Hanady RR
18727
prenos postova
IZVORNA PORUKA: Sabyoli
moja beba ima dva zubica u donjoj vilici i sve je super proslo, bez temperature i vece nervoze, jucer je dobio prvi zubic u gornjoj vilici, ali dvicu molim bilo koga da mi kaze da li je to normalno i da li se jos nekom dogodilo??
Eman, 8 mjeseci, sunce mamino
IZVORNA PORUKA: aida.
Sabyoli nista se nebrini sasvim je normalno... jeste neuobicajeno ali je normalno, najvjerovatnije da ce i jedinice ubrzo potjerati... zavrsila sam zubotehnicku i ucili smo da cak znaju i kutnjaci prvi niknuti u rijetkim slucajevima... nista se ne brini
IZVORNA PORUKA: emy24
kod mog djecaka dva prva zubica su iznikla sa 6,5mjeseci,u devetom mjesecu su mu iznikle obe gornje dvice...ali ubrzo smo pronasli i gornje jedinice...nista strano samo malo smijesno i neobicno
16.10.2010, 13:49
lirio
491
cestitam na zubicima, da dugo budu lijepi, bijeli i zdravi...a mi smo jos krezavi...za 4 dana nam je prvi rodjendan abd a jos nismo dobili ni jedan zubic...kad smo imali 4 mj isli nesto kod dermatologa i ona nam rece da ce bebi za koji dan dobiti zubic...toliko je ,,balio"... al otad prodje ihihi a mi non-stop balimo al zuba nigdje...svasta...negdje sam citala kao da bih trebala odvesti malenog zubaru da on vidi sta je razlog
16.10.2010, 14:30
Anoniman
lirio nevodi djete nigdje bolan nije nista cudno a jos manje bolesno. Bit ce zuba i ja sam svaki mjesec ocekivala,pa vidi mi dobismo sa 14mjes. nas prvi zubic.Iskreno mislila sam da cemo ostati jedini bezubi al kad nismo mi,necete ni vi.
20.10.2010, 15:09
salmy
5830
Dobili smo prvi zubic tako sam sretna!!! hvala ti Boze
20.10.2010, 15:10
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: salmy
cestitamo
20.10.2010, 22:14
myb@by
1644
Salmy cestitamo od srca
20.10.2010, 22:50
salmy
5830
Hvala Vam drage moje Tata nas je bas fino pocastio!!!
25.10.2010, 12:37
lirio
491
cestitamo i mi....
25.10.2010, 12:38
Anoniman
cestitamo prvi zubic
25.10.2010, 12:40