cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Prvi zubic

clock-img

18.09.2009, 23:01

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica Kaže doktorica ide i druga  

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

19.09.2009, 00:04

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

divan je ovaj zubić na slici, e kad ćemo mi naš dočeakti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.09.2009, 00:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena_t

Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica Kaže doktorica ide i druga  

user posted image user posted image superiška!!

clock-img

19.09.2009, 07:41

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Evo da se i mi prijavimo,Emir je dva dana prije nego što je napunio 9 mjeseci dobio prvi zubić,u slijedećih desetak dana izbila su mu još 4 zubića tako da ih sada ima 5,a i 6 se nazire.
Nismo imali problema sa zubićima,nije plakao,nikakve promjene nismo osjetili... tako da je to dobro prošlo.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

19.09.2009, 09:29

clock-img

Anoniman

čestitke  za zubićeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2009, 09:33

clock-img

Anoniman

Bravo za sve male zubiceuser posted image

clock-img

22.09.2009, 15:45

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Evo, i mi da se prijavimo!
Bili smo krezavi do danas, a maloprije je mama našla zubić!user posted image user posted image user posted image
GORNJA desna jedinica!
Malo me je začudilo, jer znam da obično donji prvi niknu, ali nađoh da je ovo sa gornjim rijetko, ali sasvim normalno! Ovdje još nisam upratila da je nekome prvo niknuo gornji zubuser posted image !
Mama je vesela!

Mu be da, moja je starija kćerka dobila prvi zub sa 11 mjeseci i 22 dana! Već je uveliko HODALA i znala dosta toga i reći:) Tako da niste jedini krezavci u RR raji:)

Pusa i cestitke svim ostalim bebosima na zubicima!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

24.09.2009, 11:33

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Imamo dva zuba user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

24.09.2009, 11:50

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

Bebbe cestitamo,eto dobi i nasa Emica zubic user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojoj Rejhani je niko i 5. gornja dvojka user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

24.09.2009, 19:43

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Hvala, Dinči!¨Pusa!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

24.09.2009, 19:51

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Kod nas prije dva dana i 8 zubic dosao...user posted image

clock-img

24.09.2009, 23:30

clock-img

mu be da

pencil-img

60

bebbe ...a joj bas nam je kjivo  sto  nismo sami ....user posted image user posted image
vec smo se mislili takmiciti ko je krezaviji ....hahah  ma salim se ...user posted image user posted image user posted image
i mi sad ima mo  DVA ZUBA HEHEHEH drigi nikao odma za dva dav iza prvog  .... bice i slika sad mi mrsko stavljati
pusa za sve  krezubice sjatke i cestitamo svima  nove zubicee..

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

clock-img

24.09.2009, 23:35

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: malena_t

Imamo i mi prvi zub, donja lijeva jedinica.  

I mi isto,i mi isto. user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas je sa punih 6 mjeseci majka dobila prvi "ugriz". user posted image
Svi presretni,a mama puca od ponosa. user posted image

E sad ne znam brojil se nas zubic,osjeti se i to fino,ali ne vidi se jos,samo malo bijelo. user posted image

clock-img

25.09.2009, 09:03

clock-img

juni

pencil-img

1102

Zar maloj Zari ima pola godine? Kako vrijeme ide, ja bih rekla da si se porodila prije 3-4 mjeseca user posted image Svim bebicama cestitamo na zubicima!
U Emila 8 komada user posted image ostali na vidiku.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

25.09.2009, 15:32

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Evo i mi da se prijavimo...
mi imamo 4 mjeseca i 27 dana i juce smo dobili dva zubica (donje jedinice) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mama je jako ponosna na svog Aficu da je i zubice podnio bez vecih problema (osim sto vec dva mjeseca bali, gura sve u usta i grize mamuuser posted image user posted image user posted image ).......

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

04.10.2009, 19:14

clock-img

Ljoki80

pencil-img

36

...i mi smo našoj Farah kupili ogrlicu od ćilibara iako joj je tek treći mjesec...
ali jako bali i gura ruke u usta pa ne znam da li da joj veeć sada stavim da nosi ogrlicu ili da još sačekam...
mada se bojim da se ne udavi, jer još je mala...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Farahuser posted image user posted image user posted image mamin&tatin slatkiš

clock-img

04.10.2009, 20:23

clock-img

remzy

pencil-img

1380

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -bravo za sve nove zubiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

05.10.2009, 00:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

imam pitanjce
kakve su baše bebice bile prilikom rasta trica/četvorki???
moja malena nije imala problema prilikom nicanja keca i dvice ali ovih dana smo baš u belaju, bilo je temperature i svega, budi se iz sna vrišteći
Bili smo kod dr i on kaže da su joj desni upaljeni i grlo crveno samo zbog zubića, da je čak moguće da će je i uhice boljeti
Kako ste vi prošle s rastom trica/četvorki?
meni je čudno što se ona iz sna budi uplakana a nekad vrišti, naš kao da je nešto naglo zaboli.... pitam se dal je to sve zbog zubića????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.10.2009, 00:15

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam pitanjce
kakve su baše bebice bile prilikom rasta trica/četvorki???
moja malena nije imala problema prilikom nicanja keca i dvice ali ovih dana smo baš u belaju, bilo je temperature i svega, budi se iz sna vrišteći
Bili smo kod dr i on kaže da su joj desni upaljeni i grlo crveno samo zbog zubića, da je čak moguće da će je i uhice boljeti
Kako ste vi prošle s rastom trica/četvorki?
meni je čudno što se ona iz sna budi uplakana a nekad vrišti, naš kao da je nešto naglo zaboli.... pitam se dal je to sve zbog zubića????

jedinice i dvice super a ostalo katastrofa... bilo je dana da nespava nikako od bolova... al nam je dao doktor neku kremicu koja otklanja bolove tako da vise nismo imali problema sa tim, cim bih ona imala problema malo ja bi joj namazala desne i rahat i ja i ona ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

05.10.2009, 00:18

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mi smo zaboravili prijaviti cetvorke,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad imamo 10 zubica,a Vesela sve je moguce,znas sta se mojoj Ajni sve izdesavalo,temperatura,proliv,budjenje u noci i plac,e sad jel sve od zubica neznamuser posted image ,ali mislim da ima toga,a jesu li Ajsi nikle cetvorkeuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

05.10.2009, 00:24

clock-img

mila81

pencil-img

819

Evo i mi draga Vesela muku mucimo neko vrijeme, jos po belaju nikle petice, a trice i cetvrtice ni na mapi. Ja sam od skora mu stavila onu ogrlicu od cilibara, i vjeruj da sam primjetila da ima nervoze, ali nema temperature sto mi je bilo bitno, jer me od nje pravo strah, i ono primjetim nece da jede, izbjegava cvrstu hranu, i kroz nekoliko dana vidim provirio zub.

Eto imas da je kupis na Bas carsiji preko puta Mrkve cevabdzinice, pa probaj, nije na odmet, jer to zna pravo namucit i dijete i nas, a mozes i probati sa Calgel kremicom za bezbolniji rast zuba...

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

clock-img

05.10.2009, 00:35

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

cure hvala na odgovorima, baš sam se bila zabrinula, i moja malena izbjegava čvrstu hranu, bila je nemirna na kafici u Orhideji i to veče dobije temperaturu, skužih ja na kafi da nešto nije ok, inače je malena dosta mirna....
new mama Ajši su poodavno nikle jedinice i dvice eto sad očekujem trice i četvorke, baš sam se isprepadala kad mi se npr sinoć vrišteći iz sna budila, kontam šta je ovo? stvarno sam prepadnuta bila da nije šta ozbiljno jer sa ranijim zubićima izuzev trpanja igrački usta i tog što je balila drugih simptoma nije bilo
mila81 mazala sam joj calgel kremicom (umal ne napisa calgonomuser posted image ) ali mislim da ne pomaže, tako da smo uzeli neku skupu mazalicu (nije mi sad pri ruci da bi ime napisala), znam da košta 18 KMuser posted image
Ilhana kako se zove ta maza koja je pomogla tvojoj ljepotici? dal ima u Sarajevu nabaviti?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.10.2009, 00:37

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Ilhana kako se zove ta maza koja je pomogla tvojoj ljepotici? dal ima u Sarajevu nabaviti?

Xylocaine Viskös se zove koja je na recept, na slobdnom ima Xylocaine koja se moze koristiti i oralno i kao krema za opekotine i tako to, ona je malo blaza al ovo Xylocaine Viskös je pravo jako ja probala kap na jeziku odma mi otrnuo nista nisam mogla da osjetim i trajalo mi podugo...

evo trazi po internetu, moguce je da se zove Lidocaine Hydrochloride jer to je drugo ime za ovo... i klasa se malo kao blaza vrsta anastezije..

< Poruku je uredio Ilhana -- 5.10.2009 0:42:20 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

05.10.2009, 01:21

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hvala draga user posted image user posted image  ako ne bude bolje sutra, bacam se u potragu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.10.2009, 01:23

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

hvala draga user posted image user posted image  ako ne bude bolje sutra, bacam se u potragu

Viđoh kod Ilhane naziv, imas kod nas u apotekama Lidokain, al niđe veze, to je strava jako, bez receptaga odrastao covjek ne moze dobit.
Ja sam to trazila kad me zub morio, nisu dali, al su dali zamjensku tecnost, utrne bolno mjesto na 4 sata.
Nadam se da cete predeverat nekako user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Zadnji članci

article-img