Ja nekog da mi cuva sina, koji ce imati 15 mjeseci, kad to cuvanje pocne (u februaru 2014)
Uslovi:
- Mladja zenska ili muska osoba, koja ima dovoljno energije da se bavi djetetom (ne uz TV, crtane filmove, reprodukciju video zapisa sa mobilnih telefona)
- Nece imati obaveza po kuci (peglanje i kuhanje meni i muzu, pranje prozora, odrzavanje stana itd.)
- Pusaci su apsolutno iskljuceni
- Treba da ima zdrave stavove o ishrani, ili barem da pazljivo slusa moja uputstva sta dijete treba jesti (nema filovanja kiflama, smokijem, slatkisima, pastetama, virslama itd.)
- Cuva dijete, uci ga, cita mu slikovnice, obavezno seta s njim bar jednom na dan, kuha mu od namirnica i po receptima koje ja ostavim, pere i pegla njegov ves, i po potrebi na pijaci kupuje svjeze povrce-voce-ribu za njegove obroke
- Preferiram osobu koja voli zivotinje i ljude, ne zelim da se dijete uci da se plasi maca i cuka, ili da ne voli odredjene grupe ljudi (na nacionalnoj, vjerskoj, seksualnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi)
- Osoba ce provesti 10ak dana sa djeteto i sadasnjom tetom, prije pocetka samostalnog cuvanja, da bi se dijete moglo navici na promjenu
- Radno vrijeme je od 08 do 18h, svi vikendi slobodni
- ako osoba ima potrebe za slobodan dan u sedmici, treba da mi najavi prije, mozemo naci zamjenu
Cuvanje je u mom stanu, Dobrinja.
Ko je zainteresovan, neka se javi u inbox :)