cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Teta cuvalica (preporuka)

clock-img

20.05.2013, 06:58

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: Suada Subotić

Ja sam teta cuvalica, cuvam blizance vec trecu godinu. Ako nekome treba pouzdana i postena osoba koja je zavrsila medicisnkus skolu a i radila je ovaj posao javite se meni 061-935-819

Preporuka za ovu tetu.. Inace, moja komsinica user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

26.05.2013, 23:25

clock-img

ddiddi

pencil-img

18

Pozdrav svim mamama,

Da li je neka imala iskustva sa agencijom "Savršeni krug", koja pronalazi odgovarajuću tetu za djecu? Treba mi hitno teta za čuvanje bebe od 6 mjeseci po 6,5 sati dnevno radnim danima. Da li ima iko ikakvu preporuku? Treba mi žena od nekih 35-40 godina koja zna sa bebama, da je fina, poštena, odgovorna :( :( :(

clock-img

27.05.2013, 08:59

clock-img

Maglicica

pencil-img

40

Meni treba teta cuvalica za djecaka od godinu dana (od septembra), na Dobrinji kod Gimnazije. Cuvala bi bebu u periodu od 8 do 18h u mom stanu (prvi sprat).

clock-img

28.05.2013, 10:26

clock-img

gagach

pencil-img

1195

I meni treba preporuka za tetu cuvalicu. Nasa teta zbog zdravstvenih razloga nece vise moci cuvati malenog pa nam treba nova. Rano mi je za vrtic i mvec postajem ocajna:(
Ako znate neku tetu sa iskustvom, njeznu i pazljivu javite mi se u inbox.

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

clock-img

29.05.2013, 13:44

clock-img

ddiddi

pencil-img

18

Šta mislite koja je realna plata za našu tetu čuvalicu?

Čuvat će nam 6mjesečnu bebu u našem stanu, gdje će imati da jede sve što i mi. Obaveza joj je da brine oko bebe i da joj pravi kašice. RAdit će 6 sati (ujutro od 7 do 1) i živi veoma blizu nas.

clock-img

06.06.2013, 10:49

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

Potrebna teta cuvalica za djevojcicu od 2,5 godine.
Vrijeme: od 9 do 6
Svaka preporuka je dobro dosla :)

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

06.06.2013, 14:05

clock-img

bebaci

pencil-img

31

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

Ja ti mogu dati br mob od tete koja je cuvala mog sina, vise ne cuva jer je krenuo u vrtic a ja u medjuvremenu dobila novu bebu. za tetu Sidu rijeci hvale, za te 2 godine djete mi nikada nije bilo ni prehladjeno ni bolesno, cag ga je sa alipasinog vodila u park prijateljstva na dobrinju, svaki dan izvodi djete vani , prvi mu ona hranu , vijek cist . Bas se 100 % preda djetetu. Ako dodje na razgovor mozda se i tebi svidi samo moram provjeriti je li slobodna. Zivi isto na alipasinom.
Ako si zainteresovana, javi poslacu ti br tel

Pozz

veliki bubi 08.03.2010.
mali bubi 07.02.2013.

clock-img

06.06.2013, 14:18

clock-img

anja anjica

pencil-img

143

Ja ti mogu dati savjet nadji nanetu savrsen krug. Agenciju.kontaktiraj poslace ti pet set teta na razgovor pa odaberi sto ti za bebanu odgovara.tete imaju
jekarsko i direktoru odgovaryju za svoj posao.pozdrav

clock-img

06.06.2013, 15:39

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: bebaci

Ja ti mogu dati br mob od tete koja je cuvala mog sina, vise ne cuva jer je krenuo u vrtic a ja u medjuvremenu dobila novu bebu. za tetu Sidu rijeci hvale, za te 2 godine djete mi nikada nije bilo ni prehladjeno ni bolesno, cag ga je sa alipasinog vodila u park prijateljstva na dobrinju, svaki dan izvodi djete vani , prvi mu ona hranu , vijek cist . Bas se 100 % preda djetetu. Ako dodje na razgovor mozda se i tebi svidi samo moram provjeriti je li slobodna. Zivi isto na alipasinom.
Ako si zainteresovana, javi poslacu ti br tel

Pozz

Moze, hvala puno.
Poslala sam ti PP.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

06.06.2013, 15:40

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Ja ti mogu dati savjet nadji nanetu savrsen krug. Agenciju.kontaktiraj poslace ti pet set teta na razgovor pa odaberi sto ti za bebanu odgovara.tete imaju

Znam za tu agenciju. Ipak bih prvo probala ovako. Nekako mi je razlika kad neko "direktno" preporuci zenu (s kojom je izmedju ostalog
vec imao iskustva).
Ali ta opcija je svakako otvorena.
Hvala na prijedlogu ;)

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

06.06.2013, 15:45

clock-img

shpagica

pencil-img

574

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Znam za tu agenciju. Ipak bih prvo probala ovako. Nekako mi je razlika kad neko "direktno" preporuci zenu (s kojom je izmedju ostalog
vec imao iskustva).
Ali ta opcija je svakako otvorena.
Hvala na prijedlogu ;)

Iz najbolje namjere reci cu ti da je moje iskustvo sa navedenom agencijom bilo jaaaako lose u smislu da su mi slali zene kojima ne bih ni naseg macka povjerila na cuvanje.

Imas negdje i temu vezanu za iskustva sa agencijama ako zelis vise da procitas, ili mi pisi na pp da ne idem mimo ove teme.

clock-img

11.06.2013, 11:04

clock-img

tofife

pencil-img

5

Teta Suada Subotic, da li ste jos uvijek slobodni? Meni bi trebala teta u oktobru, ali vec pocinjem pomalo traziti, pa ako do tada ne nadjete posao da se upoznamo i obavimo razgovor. Zivim uVelesicima, imam djecaka.

clock-img

11.06.2013, 18:45

clock-img

Suada Subotić

pencil-img

3

Mozemo obaviti razgovor, pa da vidite da li vam djevojka odgovara

clock-img

11.06.2013, 20:23

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Jedno pitanje! Moja rodica čuva jednu bebu već par mjeseci i sada joj je majka rekla da joj neće biti potrebna cijeli juni pošto će ona na godišnji. Sada nju interesuje, pošto se radi o cijelom mjesecu da li će biti plaćana, a neprijatno joj da pita. Plaćate li vi svojim tetama godišnji?

clock-img

11.06.2013, 21:37

clock-img

shpagica

pencil-img

574

Ja sam uredno plaćala, pa i meni je plaćen godišnji.

clock-img

12.06.2013, 09:45

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: d.dita

Jedno pitanje! Moja rodica čuva jednu bebu već par mjeseci i sada joj je majka rekla da joj neće biti potrebna cijeli juni pošto će ona na godišnji. Sada nju interesuje, pošto se radi o cijelom mjesecu da li će biti plaćana, a neprijatno joj da pita. Plaćate li vi svojim tetama godišnji?

pa i toj majci (poslodavcu) je placen godisnji, pa tako i teti koja cuva njeno dijete

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

12.06.2013, 12:40

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: d.dita

I ja sam teti placala, ali nisam nikad bila duze od 2 sedmice na GO...
Mada mi je nesto puno da se plati cijeli mjesec puna plata...
Jer i meni se oduzme topli obrok i prevoz....

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.6.2013 12:41:55 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

27.06.2013, 12:57

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

Pozdrav, kako se krecu cijene cuvanja dvoje djece u Sarajevu?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

17.07.2013, 15:55

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Ako nekome treba teta za čuvanje djeteta neka se javi u PP radi više informacija. Radi se o pouzdanoj, odgovornoj i poštenoj osobi, a osim toga je i veoma vedra, duhovita, kreativna...
Poželjne lokacije za čuvanje bi bile u Starom Gradu (Baščaršija, Bistrik, Alifakovac i okolica). Također, poželjno je da se radi samo o čuvanju i brizi o djetetu (kuhanje za dijete, peglanje dječije odjeće i sl.) a ne o ostalim kućanskim poslovima.

clock-img

31.07.2013, 16:26

clock-img

Arminaa

pencil-img

378

Meni bi trebala zena za cuvanje bebe puno radno vrijeme. Lokacija je Grbavica, a u pitanju je iskljucivo briga o djetetu, bez ikakvih dodatnih poslova. Ako neko ima finu zenu koju moze preporuciti nek mi se javi pp.

clock-img

18.08.2013, 23:17

clock-img

emrea

pencil-img

2

potrebna mi je teta cuvalica u zenici za jednoipogodisnjeg djecaka

clock-img

28.08.2013, 13:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ukoliko je nekom potrebno, na lokaciji Č.vila, preko puta Merkatora, unutar stambene jedinice, prilagodjene za čuvanje djece, dvije ženice čuvaju omanju grupu djece, od 10-12 djece uz edukativan program, i uz ishranu prilagodjenenu dječijim potrebama
za dodatne info me kontaktirajte

< Poruku je uredio veeseelaa -- 28.8.2013 13:33:08 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

28.08.2013, 14:00

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

Nedzarici,manja grupa djece,9h dnevno 3 obroka,program kao u vrticima,uz dodatne radionice,odlazak u setnje,priprema djece za skolu,za skolsku djecu,izrada zadace,odvodzenje i dovodzenje u skolu,ako roditelji mora ostati duze ili promjeniti smjenu cjena je ista.Muslimanka,pokrivena,2-ruga godina pedagoskog fakulteta,majka odrasle djece,iskustvo:trenutno u grupi 4-ro djece,od godinu,dvoje od 4godine i jedan prvacic,povremeno radim kao zamjene u 2 privatna vrtica

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

28.08.2013, 14:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mamaajna

Nedzarici,manja grupa djece,9h dnevno 3 obroka,program kao u vrticima,uz dodatne radionice,odlazak u setnje,priprema djece za skolu,za skolsku djecu,izrada zadace,odvodzenje i dovodzenje u skolu,ako roditelji mora ostati duze ili promjeniti smjenu cjena je ista.Muslimanka,pokrivena,2-ruga godina pedagoskog fakulteta,majka odrasle djece,iskustvo:trenutno u grupi 4-ro djece,od godinu,dvoje od 4godine i jedan prvacic,povremeno radim kao zamjene u 2 privatna vrtica

mislim da je ovo blizu moje kuće
čula sma sve najbolje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

01.09.2013, 18:52

clock-img

zeleno

pencil-img

1

Pozdrav, ako je nekome potrebna teta cuvalica voljela bih da mi se obrati, jer mi je potreban posao, a takodje imam iskustva s djecom. Jer sam cuvala dvoje djece od samog rodjenja kojim je sada 7i6 godina..

< Poruku je uredio zeleno -- 1.9.2013 19:01:29 >

Zadnji članci

article-img