cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Najbolji izgovor do sada?

clock-img

15.09.2010, 15:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image  ma tiki zeza

ma ne zezam, imam i ja svoje prioritete, nije ni meni sex No1 user posted image

opet zezaš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.09.2010, 15:18

clock-img

almicch

pencil-img

80

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj .....
Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput user posted image

elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došouser posted image user posted image user posted image user posted image

elem kupi on meni fini poklon....
e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisamuser posted image
Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...user posted image

ma de , prahnulo ti , što bi naš narod rekao!!!
šta fali , ako je usputuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:18

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj .....
Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput user posted image

elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došouser posted image user posted image user posted image user posted image

elem kupi on meni fini poklon....
e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisamuser posted image
Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...user posted image

ti si ona teska kategorija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro nisi poslije tolikog mrcvarenja dobila vibrator na poklon user posted image user posted image user posted image user posted image

zezam se... nema to nikakve veze.... ja sam sigurna da bi tebi tvoj muzek to kupio i bez sexa....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

15.09.2010, 15:19

clock-img

taurus

pencil-img

3578

ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala)
što je sigurno-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bih rizikovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

taurus evo tema http://www.ringeraja.ba/forum/Recepti,recepti/m_12063/tm.htm 
nemoj se zezati na ovoj  user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.09.2010, 15:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: taurus

ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala)
što je sigurno-sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bih rizikovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja odoh počet slat sms poruke nebil me sutra strefile i dobre pantalone...onako usputuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.09.2010, 15:28

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)

clock-img

15.09.2010, 15:29

clock-img

Anoniman

ja imam prsten s briliantima, ne jedan, dva user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)

šuti ženooooooooooooo
ne odaji meuser posted image
prsten je bio druga prilika...ali svakako mi je želio reći da sam dobra žena njemu...samo razlog je bio malo drugačijiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.09.2010, 15:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ja imam prsten s briliantima, ne jedan, dva user posted image user posted image user posted image

hahaha, nema dalje, ja sumljam, ali ne bih bez čvrstih dokaza da išta kažem

clock-img

15.09.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to user posted image  za suknje bas nisam zainteresirana user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:35

clock-img

Iceman

pencil-img

58

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Marina ne voli Icemana user posted image

user posted image user posted image user posted image  Taj ko da nikad nije puko zenu pa postavlja ovakvo pitanje....
Postoji valjda neko ko ga voli, nadam se

Izgleda fakat da me ova zena nesto ne voli. A mozda me i voli samo se ne slaze sa mnom!? U svakom slucaju termini "otreso", "puko" su mi nekako jeftini i zvuce omalovazavajuce. Ako si vec navikla da te neko dobro "otrese" ili "pukne" onda o tome treba da razgovaramo na nekoj drugoj temi user posted image user posted image .

Ova tema glasi "Najbolji izgovor..."!

clock-img

15.09.2010, 15:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Icemane malo ranije je napisano da se slažeš s nekim forumašicama, ja se s njima ne slažem user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.09.2010, 15:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ok dosta je sve me boli....

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.09.2010, 15:38

clock-img

Anoniman

Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

s kojim izrazima, nisam u toku?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.09.2010, 15:39

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vjerujem

clock-img

15.09.2010, 15:41

clock-img

Iceman

pencil-img

58

Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima user posted image

To nisu moji izrazi!

clock-img

15.09.2010, 15:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to user posted image  za suknje bas nisam zainteresirana user posted image

e nemoj puno....
znaš kako je završila ona koja je volila puno drago kamenje

http://www.youtube.com/watch?v=PluRW3_FEt0
neka sve ima svoju mjeru...tako je zanimljivije i bolje...user posted image
a i bezbolniji su rastanciuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.09.2010, 15:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

clock-img

15.09.2010, 15:45

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image  vjerujem

znači sex za prstenje i drago kamenje i suknje, čizme ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

http://www.youtube.com/watch?v=-1k0bLgzTL4

evo i od mene jedna

hahahhahahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

znači sex za prstenje i drago kamenje i suknje, čizme ....user posted image user posted image user posted image

hahahhahah kud plovi ovaj brod, sve ljubav a kad ono svega user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.09.2010, 15:50

clock-img

Anoniman

hahahhahah kud plovi ovaj brod, sve ljubav a kad ono svega user posted image user posted image user posted image

aha, ljubav nastranu , ali money je money user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2010, 15:51

clock-img

almicch

pencil-img

80

ode ova tema predaleko user posted image

Zadnji članci

article-img