Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma ne zezam, imam i ja svoje prioritete, nije ni meni sex No1
opet zezaš
15.09.2010, 15:18
almicch
80
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj ..... Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput
elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došo
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
ma de , prahnulo ti , što bi naš narod rekao!!! šta fali , ako je usput
15.09.2010, 15:18
frenkoza
1200
E sad pošto smo ovako ''otvorene'' jedna prema drugoj ..... Da vam kažem da sam ja bila fina nedavno prema mužu svome...pa sam fasovala poklon onako kaže usput
elem nisma ja to tražila rpije...al sam muža ishavjestila ...24 sata sam ga toliko ''maltretirala'' pa kad sam ga iz ponoći zaskočila iza sna nije zano jel pošo il došo
elem kupi on meni fini poklon.... e sad ja ne znam jesam li prostituka ili nisam Al sve i da jesam...ma ša me gabri meni bentonka koša stoji ko salivena...
ti si ona teska kategorija dobro nisi poslije tolikog mrcvarenja dobila vibrator na poklon
zezam se... nema to nikakve veze.... ja sam sigurna da bi tebi tvoj muzek to kupio i bez sexa....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
15.09.2010, 15:19
taurus
3578
ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala) što je sigurno-sigurno ne bih rizikovala
ja lijepo na brzinu složih polaganu zeljanicu (naravno od gotovih jufku i zelja koje sam jutros oprala i izrezala) što je sigurno-sigurno ne bih rizikovala
ja odoh počet slat sms poruke nebil me sutra strefile i dobre pantalone...onako usput
15.09.2010, 15:28
M kao Mama
5536
Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)
15.09.2010, 15:29
Anoniman
ja imam prsten s briliantima, ne jedan, dva
15.09.2010, 15:31
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja, šta si, neko dama, a zaboravila si prsten sa briljantima, e moja Hanady, nije lahko MM (kako jedna forumašica napisa, umjesto tvoj muz, moj muža hahaha, znači, TVOM MUŽU)
šuti ženooooooooooooo ne odaji me prsten je bio druga prilika...ali svakako mi je želio reći da sam dobra žena njemu...samo razlog je bio malo drugačiji
15.09.2010, 15:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman
hahaha, nema dalje, ja sumljam, ali ne bih bez čvrstih dokaza da išta kažem
15.09.2010, 15:34
Anoniman
imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to za suknje bas nisam zainteresirana
15.09.2010, 15:35
Iceman
58
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Marina ne voli Icemana
Taj ko da nikad nije puko zenu pa postavlja ovakvo pitanje.... Postoji valjda neko ko ga voli, nadam se
Izgleda fakat da me ova zena nesto ne voli. A mozda me i voli samo se ne slaze sa mnom!? U svakom slucaju termini "otreso", "puko" su mi nekako jeftini i zvuce omalovazavajuce. Ako si vec navikla da te neko dobro "otrese" ili "pukne" onda o tome treba da razgovaramo na nekoj drugoj temi .
Ova tema glasi "Najbolji izgovor..."!
15.09.2010, 15:36
veeseelaa
20552
Icemane malo ranije je napisano da se slažeš s nekim forumašicama, ja se s njima ne slažem
15.09.2010, 15:37
Hanady RR
18727
ok dosta je sve me boli....
15.09.2010, 15:38
Anoniman
Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima
15.09.2010, 15:38
veeseelaa
20552
s kojim izrazima, nisam u toku?
15.09.2010, 15:39
Anoniman
ok dosta je sve me boli....
vjerujem
15.09.2010, 15:41
Iceman
58
Icemanu, postajes odvratan s tim izrazima
To nisu moji izrazi!
15.09.2010, 15:42
Hanady RR
18727
imam i naušnice s brilijantima, sve dragi kupio, e laf je to za suknje bas nisam zainteresirana
e nemoj puno.... znaš kako je završila ona koja je volila puno drago kamenje
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''