IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne kontam šta je loše u razbarušenoj kosi i u karminu iako ga lično ne koristim
Neko jednostavno voli biti sexy, to nije gluma, neke žene uživaju u tome
I sex je jako bitan u braku, naravno ništa na silu al je lijepo kad oboje žele i upražnjavaju čest sex
To je samo za pohvalu a ne za navodjenje razloga kako to nije bitno neznam nikad nisam čula da muškarcu nije sex ma vala No 1 al eto različita su iskustva
Hb pa mm voli sex, to nas jako zbližava
ja fakat ima 2 dokaza jedno od 4 godine a jedno od godinu i pol da i moj muž voli voditi ljubav....
ja sam njemu bolan sexi vazda...
i debela i mršava...
i napucana i onako iz kreveta ista sam mu...
ja i ručak kad kuham njemu sa seksipilan...on je moj muž...
šta mene ima više da zbližva sa mužem od dvoje dijece...
pa nema mi rahatluka i ljepote veće i ljepšega braka nego kad ja i moj muž kockice slažemo sa djecom kulu pravimo po 2 sata....
sad mi treba reći da će mi brak biti savršen smao radi sex-a nekog brzog brzinskog...niđe veze....
to nije jedini osnov za brak...i svaki muškarac kojem je samo ovo No1 hvala bogu pa nije sa mnom u braku završio...jer bio bi razvedeni 100%.
eto ti primjer iza koje stojim...
a večeras ću muža natjerat da se javi na ovu temu pa nek ti sam potvrdi...
ima vođenja ljubavi kod nas ...al vala da nam je to najpreče nije...njemu nije....on je očito mimo drugih muškaraca.
Moj suprug može noć porvesti mazeći se sa mnom ako nam to godi...pričajući i razgovarakući...
nemora vazda ubost da bi bio sretan...
e to je meni brak