cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Atopijski dermatitis

clock-img

21.01.2016, 22:31

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Pise da se pije 3x dnevno, ali da se jako dobar ucinak postize i samim redovnim mazanjem. Ja cu probati sa mazanjem ujutro i navece, tek joj je 2,5god pa ne bih da ga pije jos uvijek.

Bebo mi ga nismo imali nikako, do u zadnjih mjesec dana, i to se pojavio na oziljku (oprzila se po rukici, i u procesu zarastanja tu se stvorio ekcem).

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

16.02.2016, 11:27

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Obecah da cu javiti iskustvo pa sad da ga i napisem user posted image

Mazali smo curokotovim uljem 3 puta dnevno, sedam dana, navecer sam napatala gazu i stavljala kao oblogu; ali nikakvih promjena nije bilo. Crvenilo, svrab i suha povrsina koze su konstantno bili prisutni.

Ali smo nasli drugo rjesenje, nakon 3 dana (bukvalno) mazanja, Nevenovog specijalnog pomaza od Dr Tais, ekcem se povukao sa koze. Znaci hvala Bogu nikako ga vise nema, niti nju vise svrbi. Koza nimalo nije suha na tom mjestu i nema onih ljuspica kao da se ljusti. Ja i sad njoj mazem i predostroznosti 1-2 puta dnevno, mada ne bih ni morala. Eto, ako nekome pomogne nase iskustvo bit cu bas sretna user posted image . Balzam je kupljen u apoteci, mislim da ga u svakoj ima, u staklenoj je teglici.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

05.03.2016, 23:04

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

Možeš i molim te uslikati tu kremu i koliko košta?

clock-img

05.03.2016, 23:05

clock-img

Ninushka

pencil-img

280

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Obecah da cu javiti iskustvo pa sad da ga i napisem user posted image

Mazali smo curokotovim uljem 3 puta dnevno, sedam dana, navecer sam napatala gazu i stavljala kao oblogu; ali nikakvih promjena nije bilo. Crvenilo, svrab i suha povrsina koze su konstantno bili prisutni.

Ali smo nasli drugo rjesenje, nakon 3 dana (bukvalno) mazanja, Nevenovog specijalnog pomaza od Dr Tais, ekcem se povukao sa koze. Znaci hvala Bogu nikako ga vise nema, niti nju vise svrbi. Koza nimalo nije suha na tom mjestu i nema onih ljuspica kao da se ljusti. Ja i sad njoj mazem i predostroznosti 1-2 puta dnevno, mada ne bih ni morala. Eto, ako nekome pomogne nase iskustvo bit cu bas sretna user posted image . Balzam je kupljen u apoteci, mislim da ga u svakoj ima, u staklenoj je teglici.

Zadnji članci

article-img