IZVORNA PORUKA: Cickolini
Pozdrav,
mojoj bebice je 3 i pol mjeseca ... prije cca mjesec i pol joj se pojavio osip na licu pracen jakim crvenilom i primjetila sam da joj je na tim mjestima suha koza i gruba pod rukom. Ima samo na obrazima i nisam primjetila da joj smeta ili da je svrbi. Bas sam zabrinuta. Koristila sam Bepanthen kremu i ona joj pomaze da to umiri, ali moram non stop da je koristim i cim prestanem vrati se.
Isprepadana sam, strah me da je u pitanju AD pa me zanima sta vi mislite ... da li je AD ili mozda nesto drugo???
Pozz....
Ovako, moj savjet je da
odvedes doktoru ali dermatologu, nemoj to zapustati niti cekati da samo prodje, korisiti kreme i kremice, da se ne bi pogorsalo....ako je AD on se siri....
Ja se iskeno nadam da nije ali kako vidim skoro pa svaka bebica ga ima...
odvedi curicu doktoru....
Ja se borim s tim od svoje 15te godine, sve sto uspijem je da zalijecim na kratko i onda opet sve ispocetka...
Na njega utice hrana, godisnje doba, plac, sekiracija....
Sretno
Jedna forumasica je umjesto dermatologu vodila sincica pedijatru, koji joj je davao neke kreme i govorio proci ce....djecak je to cesao i ranice sebi napravio, kad smo je savjetovali da ode dermatologu dobili su adekvatnu terapiju, njemu je 17mj ali svejedno bolje pokusati ulaziti to sto prije....
< Poruku je uredio Lady26 -- 13.5.2011 23:13:21 >