cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

19.10.2010, 15:34

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Acudesa,bona,gdje siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

19.10.2010, 15:44

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

u moje vrijeme sjećam se: snijeg, lilix, delfin, srecica_mala i još nekih... doduše ne znam nikog lično al smo ovdje dosta kuckale :-)

< Poruku je uredio Mamica24 -- 19.10.2010 15:46:47 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

19.10.2010, 20:09

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: reallove

Acudesa,bona,gdje siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tu sam mila, s vremena na vrijeme..user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

19.10.2010, 21:46

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: acudesa

... tvoje ime spomenem... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

19.10.2010, 22:27

clock-img

ena23

pencil-img

2131

hvala zenama koje su me se sjetile user posted image user posted image user posted image user posted image

zadnjih mjesec dana ekrem jevric je nista za mene. ali evo stisale se bure na poslu pa malo uhvatim zraka i cak se i sa djetom svojim izigram i nadjemo vremena da se izmazimo user posted image ljubim vas sve i jednu a posebno niobe, mamine oci i amelu (jer su one za mene pitaleuser posted image )

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

19.10.2010, 23:04

clock-img

mišur

pencil-img

1329

IZVORNA PORUKA: Breskva

Sta je sa lely user posted image
misur user posted image

Breskvice user posted image user posted image user posted image

Tu sam, draga...Uletim ponekad samo da vidim šta se dešava...
Nemam vremena ko prije da piskaram sa vama, ali bar pratim šta se dešava i ponekad nešto i napišem user posted image

clock-img

19.10.2010, 23:28

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: ena23

hvala zenama koje su me se sjetile user posted image user posted image user posted image user posted image

zadnjih mjesec dana ekrem jevric je nista za mene. ali evo stisale se bure na poslu pa malo uhvatim zraka i cak se i sa djetom svojim izigram i nadjemo vremena da se izmazimo user posted image ljubim vas sve i jednu a posebno niobe, mamine oci i amelu (jer su one za mene pitaleuser posted image )

user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

19.10.2010, 23:30

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Žana 08???  user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 23:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mišur

Breskvice user posted image user posted image user posted image

Tu sam, draga...Uletim ponekad samo da vidim šta se dešava...
Nemam vremena ko prije da piskaram sa vama, ali bar pratim šta se dešava i ponekad nešto i napišem user posted image

E baš mi je drago da si bar malo tu, nisam te odavno vidjela na forumu, mislila sam da si nas napustila, ljubi dječicuuser posted image

clock-img

19.10.2010, 23:40

clock-img

Anoniman

e vala nek su se prave javile(Nuna i Breskva) da kazu nekom da se ne javljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ruka mi otpala na onoj staroj temi trazeci vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 23:43

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: noa

e vala nek su se prave javile(Nuna i Breskva) da kazu nekom da se ne javljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ruka mi otpala na onoj staroj temi trazeci vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image e nek si im reklauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

19.10.2010, 23:44

clock-img

Anoniman

user posted image hehe nisam ja to vidjelauser posted image , bila sam tad zaposlena žena vidiš kako sam sad aktivna forumašica

clock-img

20.10.2010, 02:07

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

IZVORNA PORUKA: ena23

haj ljubimo i mi tebe i to tvoje malo pile user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

clock-img

20.10.2010, 09:31

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: Mamica24

u moje vrijeme sjećam se: snijeg, lilix, delfin, srecica_mala i još nekih... doduše ne znam nikog lično al smo ovdje dosta kuckale :-)

Tu sam ja, kuckam još uvijek ali tebe nema ili se ne srećemo na temama...hvala za sjećanje user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

20.10.2010, 23:57

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Andila....
tebi muž postade međunarodni sudija i ti nestade...
javi se ženo...bar po nekad svati...nadam se sve je OKuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.10.2010, 13:46

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: acudesa

ucesti to s vremena na vrijeme ...ima osoba kojima falis....user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

23.10.2010, 14:00

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Remzy, duso...falis user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

23.10.2010, 15:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

remzy, andila, acudesa....
sta je sa vama ženeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.10.2010, 08:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Andilaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Dobro noa draga jel ti znaš brojat...kaže tri dana neće me biti...meni se ovo odužilo..cccccuser posted image
user posted image

a reallove uživa...nek uživa al faliuser posted image samo nek se zna da mislimo na njuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.10.2010, 11:08

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mnn Sonja hannaS enisa_sara pretty mamma ex Yu biloko sheri cija KaktuscicSaraya Delilah Pjenica mala Bebana27 Suni Ena23 Anamaria_at Poetesa Sahara Jagodicabobica Lotos Large Luna04 Mala mu Sweet_baby Kasper minaMM ns.mery mala seka Soleil Nermina Emina99 Nunny Schecherlemica Scarlett Amarilis Marina939 Ena26 Bubuli tonkicaPalonkica leona81 lady26 eli83 my_little_baby hurma de_de lila25 maya_kaida84 babyliongirl nerkica_ dzeny83 nellica bubana rabi milomoje juni nasa.mrvica niina mina23lekica83 bumbalu nenci lilix nanica

dusice moja vidim da tebi falim
evo nas napokon medju vama

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

25.10.2010, 11:10

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja dugo ne vidjeh nigdje bebanu 27, bebana gdje si, kako si... evo ti jedan zagrljajuser posted image

evo me draga moja
i mi tebi saljemo najveci zagrljaj i veliku pusuuuuuuuuuu

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

29.10.2010, 14:46

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Andilaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Dobro noa draga jel ti znaš brojat...kaže tri dana neće me biti...meni se ovo odužilo..cccccuser posted image
user posted image

a reallove uživa...nek uživa al faliuser posted image samo nek se zna da mislimo na njuuser posted image

evo me mila,tu sam,hvala sto mislis na mene.ljubim te

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

29.10.2010, 14:48

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Okarica, mamy Sabina...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

29.10.2010, 14:51

clock-img

Lalana

pencil-img

866

reallove, ja bas danas mislila sto li te nema user posted image

Moje tri srece...

clock-img

29.10.2010, 14:57

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Meni fali frenkiii...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Zadnji članci

article-img