Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Veeeliki za sve RR zenice, prisutne i odsutne, znane i neznane!
05.12.2013, 23:34
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: sabinos
chuci
Chuci vas sve pozdravlja,radi magistarski rad pa nema bas vremena.
12.05.2014, 23:27
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Evo nesto mi na um padose neke stare forumasice ELLA H -sta s njom bi,imala je neki zdravstveni problem,nadam se da je ok noa-je li tko s njom u kontaktu Romali,dada.sta je s njom i Andrejom.to su one sto odose i ne vratise se Acudesa kako li je ta cudesna zenica taurus
povremeno "virnem" ali mi svakodnevnica ne ostavlja dovoljno prostora za RR :(
ali mislim ja na sve vas
hvala ti
12.05.2014, 23:30
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Taurus
vidiš nakon koliko vremena od tvoje poruke se javljam
hvala što misliš na mene, i ja se često sjetim naših trudničkih dana
14.05.2014, 07:39
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: bebaa
funky......nema žene nikako....javi se bona......
Je li se javlja ikako Funky?
28.11.2014, 10:42
Angelica
282
Gdje su acudesa, klemzi, mamine oci, Niobe, Mya, Romali, lelis, new mama sexy sejo , neki, bambi, Mishka
28.11.2014, 11:10
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Angelica
Gdje su acudesa, klemzi, mamine oci, Niobe, Mya, Romali, lelis, new mama sexy sejo , neki, bambi, Mishka
Acudesa svrati jednom godišnje da nam mahnr. Mamine oči se slabo javlja od kada se vratila u svoj rodni kraj. Niobe se javlja na temii fondant . Mya se javlja često, ustavri zadnjih mjesec dva je nešto nema. New mama je tu, mislim da sam viđala nick. Neki isto. Mislim. Seje neJma.
09.12.2014, 20:29
lepetetka
615
Ima li naše Emmy ja tu ženicu odavno nisam vidjela, nisam često na RR ali i kada uletim ne vidim da je ima, a nema je ni na bazarima u zadnje vrijeme ..
Acudesa svrati jednom godišnje da nam mahnr. Mamine oči se slabo javlja od kada se vratila u svoj rodni kraj. Niobe se javlja na temii fondant . Mya se javlja često, ustavri zadnjih mjesec dva je nešto nema. New mama je tu, mislim da sam viđala nick. Neki isto. Mislim. Seje neJma.
Hannice, svladali si gradivo uspjesno
09.12.2014, 20:56
Hannica
2920
Mya nam se vratila
09.12.2014, 21:25
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Ima li naše Emmy ja tu ženicu odavno nisam vidjela, nisam često na RR ali i kada uletim ne vidim da je ima, a nema je ni na bazarima u zadnje vrijeme ..
Zar ona nije u Italiji ? A vidim ne javlja se nikako.
09.12.2014, 21:27
Angelica
282
IZVORNA PORUKA: Hannica
Mya nam se vratila
jeeeeee
Prozivam jos Nunichi, manuelu, IvanuTz, w.pooh
09.12.2014, 21:33
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Angelica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Mya nam se vratila
jeeeeee
Prozivam jos Nunichi, manuelu, IvanuTz, w.pooh
I ja ih prozivam!!!
09.12.2014, 21:47
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Honey3
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: koka i po
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: koka i po Mala 1994,snijeg (opet),tekja(napisi koju za raju )
Zar ona nije sad Malena oduvijek?
e to ne znam
Čini mi se da je nick promijenila.
jeste,to je ta
ljubim ja vas kad pitate za mene,sve ok virnem ponekad ali ne stignem da pisem
09.12.2014, 21:58
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Zar ona nije u Italiji ? A vidim ne javlja se nikako.
Pa da van su....javi se ponekad no rijetko ocito imaju posal puno tamo a fali istina i meni