cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

17.09.2010, 19:12

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: noa

Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I meni user posted image

i meni,i meniuser posted image

samo da vas sve pozdravim u acudesino ime...
ja sam sad malo torokala sa njomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim vasuser posted image .user posted image .malo sam sa mm laptopa, kad ga uhvatim slobodnog-javnem se...moj jos dugo nece doci sebiuser posted image
falite mi, ni ne znate kolikouser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

17.09.2010, 21:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I meni user posted image

i meni,i meniuser posted image

samo da vas sve pozdravim u acudesino ime...
ja sam sad malo torokala sa njomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubim vasuser posted image .user posted image .malo sam sa mm laptopa, kad ga uhvatim slobodnog-javnem se...moj jos dugo nece doci sebiuser posted image
falite mi, ni ne znate kolikouser posted image user posted image

eto sta se desi kad predjes 10.000...pokvaris kompuser posted image user posted image user posted image
salim se...popravi to sto prijeuser posted image

clock-img

17.09.2010, 21:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: dadada

Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela.user posted image

nije sestra,tetka user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaa...kanada je doslauser posted image user posted image user posted image user posted image bice svegauser posted image user posted image user posted image ..pozdravite je ako se cujete

clock-img

17.09.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

ni tajre nemauser posted image a da ne spominjem pustaru...nunichi..user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

ni tajre nemauser posted image a da ne spominjem pustaru...nunichi..user posted image user posted image user posted image

bezobraznice fol one radnice udarnice pih pocet cemo i mi nekad raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2010, 22:51

clock-img

Anoniman

bezobraznice fol one radnice udarnice pih pocet cemo i mi nekad raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2010, 22:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja došla da pitam za tajruuser posted image
čitam temi generacije i sve su mi tu al tajre mi nemauser posted image

tajraaaaaaaaaaaa

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.09.2010, 22:13

clock-img

Anoniman

i ja se pitam gdje ispari nasa tajrauser posted image kao,marinci.Mada cula sam se s njom kaze da je na selu kod sveki pa nema pristup neta al kad je to ikad bilo,nije moguce da je i sad kod nje.....Jos se nejavlja???
Sahara,cesto mislim na tebe kad vidim svoje pile i vratim vrijeme unazad a to bude cesto,sjetim te se user posted image .....zasto nam se ti,slabo javljas mila??

clock-img

18.09.2010, 22:18

clock-img

melly__

pencil-img

695

Lilix, Mona Muhamed,Saro at,Marina DK user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

clock-img

19.09.2010, 17:07

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ovdjeeeeeeeeeeeeeeee saaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Napokon....
Stara koka bila na ekskurziji na Bosforuuser posted image ...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.09.2010, 17:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Ovdjeeeeeeeeeeeeeeee saaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Napokon....
Stara koka bila na ekskurziji na Bosforuuser posted image ...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ljudi...evo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2010, 17:55

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image

Bilo mi je ovako:
user posted image

Pa se osjecam i izgledam ovako:
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.09.2010, 20:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

Bilo mi je ovako:
user posted image

Pa se osjecam i izgledam ovako:
user posted image

glavno nek se zdravo...

bome fališ...a otić tako na ekskurziju a nejavit raji pa se brinemouser posted image uh uh

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.09.2010, 10:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: melly__

Lilix, Mona Muhamed,Saro at,Marina DK user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu sam , malo me rr ne slusa, pa sam  odmarala od netauser posted image

clock-img

20.09.2010, 12:41

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Okarica, Idana85user posted image

clock-img

21.09.2010, 14:33

clock-img

dacy

pencil-img

360

iv@ncice sta je s tobom dje zapelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dacy falisuser posted image

evo me  user posted image

Soul of My Soul

clock-img

21.09.2010, 21:28

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: Hannica

Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela.user posted image

nije sestra,tetka user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaa...kanada je doslauser posted image user posted image user posted image user posted image bice svegauser posted image user posted image user posted image ..pozdravite je ako se cujete

A, jooooooooooooooooooj, hvala što mislite na mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Bogami sam se nauživala i napunila baterije pošteno...bilo je kao u mladim slobodnim danima user posted image user posted image user posted image user posted image S djetetom i mužem sam najmanje bila user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.09.2010, 13:54

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

remzyuser posted image
ke te pasa ženo...
nedaš se ni čut ni vidjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.09.2010, 11:50

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

IZVORNA PORUKA: aazra

Okarica, Idana85user posted image

Tu smo mi, skitamo :)
Gdje ste ti i okarica, kako su pacici,sta ima?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

26.09.2010, 17:02

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

gdje vas je vecina danasuser posted image user posted image user posted image
ja imam laptop na raspolaganju samo kad je rr pustuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

26.09.2010, 17:34

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ja sam tu user posted image  jesam li ti dovoljna?user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

26.09.2010, 18:06

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ima dosta forumasica kojih odavno nema...dana 3,hocu bebu,nunichi,azure,maida sa....gdje steuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.09.2010, 14:44

clock-img

Anoniman

Fatimica, jel zna neko sta je sa njom?Ne vidjam je nikako aktivnu u zadnje vrijeme....JelenaT druzilesmo se na temi razgovori u iscekivanju bebe...

clock-img

27.09.2010, 18:18

clock-img

reallove

pencil-img

5807

i ja bih voljela da znam sta je sa Fatimicom,jako fina zenica,dugo je nema

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

27.09.2010, 19:02

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

i ja bih voljela da znam sta je sa Fatimicom,jako fina zenica,dugo je nema

kad budes citala, javni seuser posted image

Zadnji članci

article-img