cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

10.04.2011, 23:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: zinanina

I'm back!
Jer ste mi nedostajaleuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.04.2011, 23:12

clock-img

madam x

pencil-img

839

user posted image

clock-img

10.04.2011, 23:18

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Niobeuser posted image user posted image

Stvarno gdje je Niobe.... user posted image
user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

10.04.2011, 23:18

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: teacher75

I'm back!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošla nazad user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

11.04.2011, 11:54

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Zinanina dobrodošla ponovouser posted image user posted image

Gdje su Noa, Salmy, Niobe, a šta li je sa onom forumašicom Saraykom, duuuugo je nema!!??

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

11.04.2011, 12:03

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: klemzi

Gdje su Noa, Salmy, Niobe, a šta li je sa onom forumašicom Saraykom, duuuugo je nema!!??

Tu sam ja( ako mislimo na istu Salmy?)hahhahahh mene svi na forumu mjesaju sa Selmy,pa se iznenadim kad nekome  falimuser posted image
A meni fale stare forumasice( sa razgovora  o ocekivanju) jave se ponekaduser posted image user posted image user posted image  a nasa Bambi bas bas....FALIuser posted image user posted image user posted image
Zinaina dobro nam dosla nazaduser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 12:23

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

I'm back!

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

11.04.2011, 12:26

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

I'm back!

Neka si baš user posted image ( mislim da nisi trebala ni otici)

clock-img

11.04.2011, 12:38

clock-img

Srculence

pencil-img

848

IZVORNA PORUKA: marinčii

srculence????javi seee

Tu sam mila hvala što pitašuser posted image user posted image user posted image user posted image Kod mene se zadnjih mjeseci svašta nešto izdešavalo pa nemam baš vremena za komp i net...ali konačno se sve vraća u normaluuser posted image .Pusa velika tebi i Matejuuser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

11.04.2011, 12:42

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: Nedi

I'm back!

Mislim i ja sad...ali nekad sam previše osjetljiva..trebala sam se ohladiti par dana i to je to.

clock-img

11.04.2011, 22:34

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

noa  nam  je  na  produzenom  vikendu  kod  svojih..vraca  nam  se  uskoro  pa  ce  sve  upratituser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

11.04.2011, 22:39

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Srculence

IZVORNA PORUKA: marinčii

srculence????javi seee

Tu sam mila hvala što pitašuser posted image user posted image user posted image user posted image Kod mene se zadnjih mjeseci svašta nešto izdešavalo pa nemam baš vremena za komp i net...ali konačno se sve vraća u normaluuser posted image .Pusa velika tebi i Matejuuser posted image user posted image user posted image

Mila, mislila sam na vas dvojeuser posted image ...
Javi nam se ponekad na bebama i ljubi Dinu puuuunouser posted image
P.S. Nadam se, iskreno, da krajnici miruju i da vam zima nije bila preteskauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.04.2011, 23:23

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: klemzi

Tu sam ja( ako mislimo na istu Salmy?)hahhahahh mene svi na forumu mjesaju sa Selmy,pa se iznenadim kad nekome  falimuser posted image
A meni fale stare forumasice( sa razgovora  o ocekivanju) jave se ponekaduser posted image user posted image user posted image  a nasa Bambi bas bas....FALIuser posted image user posted image user posted image
Zinaina dobro nam dosla nazaduser posted image user posted image user posted image

Ma mislila sam na tebe, ja volim čitati tvoje komentare, pogotovo na anketama, duhoviti su...mada nismo nikako komunicirale na nekoj posebnoj temi..ali eto zapamtila sam te user posted image   A potpisujem ovo za Pumu!!! Vrati se Šime user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

11.04.2011, 23:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a gdje li je SelmyDzanki, nema je odavnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.04.2011, 08:41

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Ako se ne varam SelmyDzanky je imala nešto oko ispita, i frka sa laptopom ako se ne varam?

Ali požuri mila fališ hehe...

A Bambi..Pumice... FALIŠ al' pravo...!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

12.04.2011, 09:01

clock-img

DM

pencil-img

2408

Tidži, ex yu, frenkoza, dojbinica, selmyDzanky.........?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

12.04.2011, 09:04

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

e fakat šta je s dojbinicom?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.04.2011, 09:04

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a gdje li je SelmyDzanki, nema je odavnouser posted image

stvrano je nemauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.04.2011, 09:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Nedi

I'm back!

eeeeeeeeeej ženoooooooooo vratila seeeeee user posted image
a Pumica mi fali user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.04.2011, 09:22

clock-img

mala86

pencil-img

2755

leona81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

12.04.2011, 12:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.04.2011, 12:14

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

azraa,idana85,Amrino,juni,brzamala,ljubicica28,acudesa,Lane,Hanan,Stela,mamina princeza,Adana,neki,hanabanana,remzy,mila81,Nunchi,manuela,baterflay,mamina cura,Elma B,Emina 85,emy24,jasmina mm,cicana,cija,Mama Natasa,mamaajna,
Tidži, ex yu, frenkoza, dojbinica, selmyDzanky,Seve,dana3 mynxlee,Golubica,Crvena,Seka87,suna,moja barbika,Hocu bebu,tea-lana,buba29,Niobe,dafri,de_de,mama debeljuca,anidla,bebac bucko riba 78,misur,Silver ,Pahuljica,itd...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.04.2011, 20:02

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

lely

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.04.2011, 21:23

clock-img

brzamala

pencil-img

974

IZVORNA PORUKA: mamine oci

azraa,idana85,Amrino,juni,brzamala,ljubicica28,acudesa,Lane,Hanan,Stela,mamina princeza,Adana,neki,hanabanana,remzy,mila81,Nunchi,manuela,baterflay,mamina cura,Elma B,Emina 85,emy24,jasmina mm,cicana,cija,Mama Natasa,mamaajna,
Tidži, ex yu, frenkoza, dojbinica, selmyDzanky,Seve,dana3 mynxlee,Golubica,Crvena,Seka87,suna,moja barbika,Hocu bebu,tea-lana,buba29,Niobe,dafri,de_de,mama debeljuca,anidla,bebac bucko riba 78,misur,Silver ,Pahuljica,itd...

Ma ko se mene sjetiouser posted image user posted image user posted image Tu sam ja samo malo više čitam a manje pišem. U frci sam a nadam se da ću uskoro uhvatiti vremena da ti se javim pa da pijemo kahvicu a moram ti vratiti i knjigu, više me baš sramota otkad sam je posudilauser posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 22:44

clock-img

zeze

pencil-img

1069

IZVORNA PORUKA: mamine oci

miny, mamninaBeba, sailorMoon, malena_A, malena.,  Lilly85, sara.at, kanita, miau, elkina_mala, bedelindja, Dzenana_nl, melly,

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Zadnji članci

article-img