cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

30.03.2011, 12:31

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje je MIAuser posted image

Javila se na temu bebe, curica joj opet ima turu.....

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

30.03.2011, 18:41

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ima li acudese javlja li se ikakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

01.04.2011, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.04.2011, 13:54

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Iman83

Gdje je Hanady, ne kuha nešto ovih dana user posted image user posted image user posted image , a nisam je primjetila ni na drugim temama???

ne radi joj net

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

04.04.2011, 15:27

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Djana april stigao pa te nema

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

04.04.2011, 15:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Djana april stigao pa te nema

user posted image user posted image user posted image  Djanaaaaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.04.2011, 13:08

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ne znam jel netko pito za nasu realllove ali samo da vam kazem da sam je upravo upoznala u svojoj trgovini user posted image user posted image user posted image user posted image ,mali je presladak,u Ze je
tek su joj danas prikljucili net

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.04.2011, 13:13

clock-img

Anoniman

A gdje nam je shery i leis ...aj em sorry lelisuser posted image

clock-img

05.04.2011, 13:22

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

zar je reallove iz zenice?aj sad bih razgulila do zenice da je nađem.ona mi nešto posebno dragauser posted image
mene zanima gdje je Amrino?

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

05.04.2011, 13:24

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: dadada

stvarno....sheri se nije odavno javila, sheri sherii sheriiiiiii sa broja 33 user posted image , javi se

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 14:58

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: sabinos

zar je reallove iz zenice?aj sad bih razgulila do zenice da je nađem.ona mi nešto posebno dragauser posted image

kaze da ce biti tu user posted image ,mama joj zivi u mom komsiluku user posted image
joj kako mi je bilo drago,a gledam hocu li prici,nekako mi neprijatno user posted image user posted image user posted image  al eto jesam

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

05.04.2011, 15:58

clock-img

sheri

pencil-img

1515

evo mene user posted image
bila sam vrijedna, krecila se kucica pa dok je zena sve ocistila, i ispeglala tonu dvije vesa evo me opet.
hvala sto pitas user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

05.04.2011, 16:10

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Pitala sam i ja user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.04.2011, 16:11

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: Lady26

stvarno....sheri se nije odavno javila, sheri sherii sheriiiiiii sa broja 33 user posted image , javi se

a joooj izvini, evo tek sad vidjela. hvalauser posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

05.04.2011, 17:16

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mala86user posted image user posted image stvarno mi je drago sto smo se vidjele..sabinos skokni do Zenice na kaficuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.04.2011, 00:45

clock-img

neki

pencil-img

3476

Stvarno odavno primjecujem da nikome ne falim,i niko i ne pita za mene,al nejma veze,nije me bilo koji dan,ali evo vracam se jauser posted image

clock-img

06.04.2011, 00:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: neki

Stvarno odavno primjecujem da nikome ne falim,i niko i ne pita za mene,al nejma veze,nije me bilo koji dan,ali evo vracam se jauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti svako malo nestanes pa se opet pojavisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 00:51

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti svako malo nestanes pa se opet pojavisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta to ti hoces da kazes,da je to razlog sto vam ne falim,kao tu je ona negdje,brzo ce se vratiti,nebitno sta joj je..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 00:57

clock-img

Anoniman

Sta to ti hoces da kazes,da je to razlog sto vam ne falim,kao tu je ona negdje,brzo ce se vratiti,nebitno sta joj je..........user posted image user posted image user posted image

pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi tebi moglo biti ti si zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2011, 01:02

clock-img

Anoniman

samo da pitam imal gdje noe i nekiuser posted image user posted image user posted image ...ja ne mogu da spavam imal kakva tema pogodna za nas

clock-img

06.04.2011, 01:03

clock-img

neki

pencil-img

3476

pa naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi tebi moglo biti ti si zmajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaj,jasta neg zmajuser posted image user posted image user posted image
Breskvaaaaaaaaaaaaaaa,sta ima zeno??????user posted image

clock-img

06.04.2011, 01:26

clock-img

Anoniman

Breskvaaaaaaaaaaaaaaa,sta ima zeno??????user posted image

ništa efikasnouser posted image user posted image user posted image ...pozz odoh u krevet

clock-img

06.04.2011, 12:30

clock-img

reallove

pencil-img

5807

acuuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

09.04.2011, 19:22

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Mara je trebala rodit do sad, zna li itko ista o tome?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

09.04.2011, 23:53

clock-img

milenium

pencil-img

6133

gdje je ona elkina mala,zadnje što znamo je da je bila trudna user posted image

Zadnji članci

article-img