cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Forumasice, gdje ste! :)

clock-img

05.09.2010, 23:09

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

noa-  evo  me..padobranacuser posted image user posted image ...ma  frka...posao..on  bolestan  bio..sad   pripreme  za  vrtic..i  sutra  zvanicno  sve..pa  sam  ti  sva  off line..ali   budem  prijavljivala  situaciju....user posted image user posted image od  nas..i  cestitamo jos  jednom novu  trkacicu  u  ekipiuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.9.2010 23:10:38 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

05.09.2010, 23:44

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Marinči sta je s tobom?
kaktuscic,new mama,reallove...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

06.09.2010, 23:44

clock-img

reallove

pencil-img

5807

sta je sa forumasicom dana3,nema je dugouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.09.2010, 23:45

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Marinči sta je s tobom?
kaktuscic,new mama,reallove...

mila tu sam ja,ali tebe mi nesto nema...ljubim te

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.09.2010, 02:32

clock-img

melly__

pencil-img

695

IZVORNA PORUKA: Gracanka

Evo da opet priupitam da li neko zna šta je sa forumašicom Anidae?
Znam da je imala rizičnu trudnoću,a mislim da se dosad već trebala poroditi...a odavno se ne javljauser posted image
Nadam se da je sve ok.

I ja se pitamuser posted image
Zna li neko sta je sa njomuser posted image zadnji put mi je poslala poruku kad se trebala poroditiuser posted image
zna li neko sta je sa Nemouser posted image ona se porodila hitnim CR prije nekih mjesec dana,a ne javlja seuser posted image

17.06.

clock-img

07.09.2010, 14:41

clock-img

Anoniman

Tea, gdje si?
Dana 3?(nadam se da si zdravo)

clock-img

07.09.2010, 14:53

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Srculenceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

07.09.2010, 14:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a gdje mi je Buba?user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

07.09.2010, 23:41

clock-img

reallove

pencil-img

5807

fatimicauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.09.2010, 23:51

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: reallove

fatimicauser posted image

bas je dugo nema ja imam poduzi spisak forumasica koje fale ovom forumu user posted image bar meni fale

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

07.09.2010, 23:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: melly__

IZVORNA PORUKA: Gracanka

Evo da opet priupitam da li neko zna šta je sa forumašicom Anidae?
Znam da je imala rizičnu trudnoću,a mislim da se dosad već trebala poroditi...a odavno se ne javljauser posted image
Nadam se da je sve ok.

I ja se pitamuser posted image
Zna li neko sta je sa njomuser posted image zadnji put mi je poslala poruku kad se trebala poroditiuser posted image
zna li neko sta je sa Nemouser posted image ona se porodila hitnim CR prije nekih mjesec dana,a ne javlja seuser posted image

Najvjerovatnije da se sada oporavljaju od poroda i uživaju sa svojim bebarama...ipak mislim da je potrebno više vremena za oporavak od carskog nego kad je pririodan porod...nadam se samo da je sve ok prošlo.

clock-img

08.09.2010, 07:13

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Nemo se javila juce evo:

http://www.ringeraja.ba/forum/m_667843/mpage_139/key_/tm.htm

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

11.09.2010, 22:54

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Dana3 i Nunichi fale...

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

16.09.2010, 15:12

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

jasmin

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.09.2010, 15:20

clock-img

reallove

pencil-img

5807

gdje nam je acudesauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.09.2010, 21:57

clock-img

Anoniman

Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

clock-img

17.09.2010, 11:06

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

IZVORNA PORUKA: mamine oci

znaci bila generalkauser posted image
gdje ste zene
aazra,frenkoza(nema je ovih dana),remzy,Okarica,Golubica,Nedi,Nunchi,Manuela,juni(ona se juce kratko javila,al je nema duze vrijeme)mamina cura,breskva,ljubicica,mamina princeza,babina beba,batterfly,tea-lana,akica b,Maida,dady,...ove tri tacke jer ih ima jos mnogo vise sto fale ovom forumu a nemogu se sad sjetit blokadauser posted image

Evo mene draga....
user posted image user posted image
bar nakratkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

17.09.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

Nek si se ti manuela javila pa bar nakratkouser posted image , poželila sam te...trebamo kakvu kaficu organizovat

mamine oči hvala što pitaš za mene, evo dođem povremeno na forum da ubijem nervozu, vadim neku dokumentaciju pa ludim, ne mogu da vjerujem zašta sve ne treba papir, pa dok to čekam da ne bi koga istukla dođem malo ovdjeuser posted image

clock-img

17.09.2010, 13:27

clock-img

Anoniman

Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2010, 14:33

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: noa

Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I meni user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

17.09.2010, 16:37

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: koka i po

I meni user posted image

i meni,i meniuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.09.2010, 16:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

I meni user posted image

samo da vas sve pozdravim u acudesino ime...
ja sam sad malo torokala sa njomuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.09.2010, 16:44

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

I meni user posted image

samo da vas sve pozdravim u acudesino ime...
ja sam sad malo torokala sa njomuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.09.2010, 16:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: dadada

Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

17.09.2010, 17:38

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: dadada

Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela.user posted image

nije sestra,tetka user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Zadnji članci

article-img