cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe modeli

clock-img

30.08.2010, 19:57

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Kako se ode daleko od tebe da to nije normalno... Pitala je ja kako procitah zna li neko gdje moze POSLATI sliku svoje bebe za neku reklamu. Meni je to bas super... Sta fali... I ja bih voljela da POSALJEM negdje sliku svoje bebe a naravno da ne bih voljela da vodim dijete na kojekakva snimanja i glusposti... Nije nista lose mislila, napraviste da takvi ljudi koji pitaju gdje POSLATI SLIKU "zaradjuju" na djeci... Maaaa dajte... U svemu se slazem s Visnjom, upravu je 100%... Pa meni je gore poslat u neke novine da mi neko daje zvijezdicu djeci, tj.da odlucuje koja su djeca "najsladja" (mada nemam nista ni protiv toga i ne kazem da ja necu poslati) nego da mi slika moje bebe bude na nekoj reklami ili u novinama, na naslovnici i sl. I jedno i drugo mi je ok samo sto bih vise voljela ovo drugo navedeno. Mislim da stvarno bezpotrebno raspravljate daleko od postavljenog pitanja...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

30.08.2010, 19:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i ja se slazem sa Visnjom user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

30.08.2010, 23:12

clock-img

Anoniman

Fakat smješno!

Ne vidim ništa loše u tome ako neko ima želju da njegova beba snimi reklamu... ali mi jako smeta što se nađe odmah neko ko će temu preusmjeriti,pa se tu piše o bebama koje roditelji tjeraju da zarađuju novac,itd. ma bitno da se malo zakuha,kao i na svakoj drugoj temi.  user posted image    user posted image

clock-img

17.05.2011, 14:43

clock-img

D_K

pencil-img

2669

Izvinjavam se na dizanju prastare teme ali procitala sam ovaj clanak i sjetih se da smo diskutovali o ovome.
Razumijem da neko uspije odrzati sve na nivo dobre zabave ali imamo jako puno primjera kada to postaje zlostavljanje!!

http://www.jutarnji.hr/botoks--djeca--samohrana-majka-8-godisnjoj-kceri-ustrcavala-botoks-pa-ostala-bez-skrbnistva/946517/

Ovakvi primjeri su razlog mojih jasnih stavova po ovom pitanju!!

Onaj pogled :))))

clock-img

17.05.2011, 14:46

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Strasno, jadna djevojcica...danas svako ima djecu Boze sacuvaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

17.05.2011, 14:49

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Da Bog sačuva i sakloni....
Zamisli kako je tom djetetu kad ima monstruma od majke.... čuj ti nje, da joj dijete postane zvijezda ... poput Paris Hilton ili Gage ...
Gdje ovaj svijet ide ... user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

17.05.2011, 14:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: D_K

Izvinjavam se na dizanju prastare teme ali procitala sam ovaj clanak i sjetih se da smo diskutovali o ovome.
Razumijem da neko uspije odrzati sve na nivo dobre zabave ali imamo jako puno primjera kada to postaje zlostavljanje!!

http://www.jutarnji.hr/botoks--djeca--samohrana-majka-8-godisnjoj-kceri-ustrcavala-botoks-pa-ostala-bez-skrbnistva/946517/

ovo sam jutros procitala i ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image hebem ti evo sprcala sam 30 godina pa pustim suzu na depilaciji a ne djete od 8 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kad vidim one bolesnice na discoveriju sta rade od djece place mi seuser posted image

clock-img

17.05.2011, 14:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: D_K

ovo sam jutros procitala i ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image hebem ti evo sprcala sam 30 godina pa pustim suzu na depilaciji a ne djete od 8 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kad vidim one bolesnice na discoveriju sta rade od djece place mi seuser posted image

ma ovo je psihijatrija.comuser posted image

clock-img

19.05.2011, 14:30

clock-img

sarisari

pencil-img

610

Postoji nešto što se zove pravo izbora i bez potrebe je osudjivati nekoga bez da znamo pravi razlog ( da se ne shvatim pogrešno ne podržavam monstruozna ponašanja roditelja, ali mislim da ovo ne spada u tu kategoriju )

Zadnji članci

article-img