Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kako se ode daleko od tebe da to nije normalno... Pitala je ja kako procitah zna li neko gdje moze POSLATI sliku svoje bebe za neku reklamu. Meni je to bas super... Sta fali... I ja bih voljela da POSALJEM negdje sliku svoje bebe a naravno da ne bih voljela da vodim dijete na kojekakva snimanja i glusposti... Nije nista lose mislila, napraviste da takvi ljudi koji pitaju gdje POSLATI SLIKU "zaradjuju" na djeci... Maaaa dajte... U svemu se slazem s Visnjom, upravu je 100%... Pa meni je gore poslat u neke novine da mi neko daje zvijezdicu djeci, tj.da odlucuje koja su djeca "najsladja" (mada nemam nista ni protiv toga i ne kazem da ja necu poslati) nego da mi slika moje bebe bude na nekoj reklami ili u novinama, na naslovnici i sl. I jedno i drugo mi je ok samo sto bih vise voljela ovo drugo navedeno. Mislim da stvarno bezpotrebno raspravljate daleko od postavljenog pitanja...
30.08.2010, 19:58
teacher75
5394
i ja se slazem sa Visnjom
30.08.2010, 23:12
Anoniman
Fakat smješno!
Ne vidim ništa loše u tome ako neko ima želju da njegova beba snimi reklamu... ali mi jako smeta što se nađe odmah neko ko će temu preusmjeriti,pa se tu piše o bebama koje roditelji tjeraju da zarađuju novac,itd. ma bitno da se malo zakuha,kao i na svakoj drugoj temi.
17.05.2011, 14:43
D_K
2669
Izvinjavam se na dizanju prastare teme ali procitala sam ovaj clanak i sjetih se da smo diskutovali o ovome. Razumijem da neko uspije odrzati sve na nivo dobre zabave ali imamo jako puno primjera kada to postaje zlostavljanje!!
Ovakvi primjeri su razlog mojih jasnih stavova po ovom pitanju!!
17.05.2011, 14:46
Lady26
9177
Strasno, jadna djevojcica...danas svako ima djecu Boze sacuvaj...
17.05.2011, 14:49
Blue rose RR
4361
Da Bog sačuva i sakloni.... Zamisli kako je tom djetetu kad ima monstruma od majke.... čuj ti nje, da joj dijete postane zvijezda ... poput Paris Hilton ili Gage ... Gdje ovaj svijet ide ...
17.05.2011, 14:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K
Izvinjavam se na dizanju prastare teme ali procitala sam ovaj clanak i sjetih se da smo diskutovali o ovome. Razumijem da neko uspije odrzati sve na nivo dobre zabave ali imamo jako puno primjera kada to postaje zlostavljanje!!
ovo sam jutros procitala i ostala hebem ti evo sprcala sam 30 godina pa pustim suzu na depilaciji a ne djete od 8 godina kad vidim one bolesnice na discoveriju sta rade od djece place mi se
17.05.2011, 14:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: D_K
ovo sam jutros procitala i ostala hebem ti evo sprcala sam 30 godina pa pustim suzu na depilaciji a ne djete od 8 godina kad vidim one bolesnice na discoveriju sta rade od djece place mi se
ma ovo je psihijatrija.com
19.05.2011, 14:30
sarisari
610
Postoji nešto što se zove pravo izbora i bez potrebe je osudjivati nekoga bez da znamo pravi razlog ( da se ne shvatim pogrešno ne podržavam monstruozna ponašanja roditelja, ali mislim da ovo ne spada u tu kategoriju )