Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
cestitam od srca...sad cekamo Mirkicu...primaklo se... < Poruku je uredio zinanina -- 26.8.2010 12:08:11 >
Cestitke i od nas _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Cestitam mila, sve najbolje. Cestitke i suprugu, a tebi i bebici veliki poljubac _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
cestitke elkina i djevojcici dug i zdrav zivot _____________________________13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
estitke i od mene sve najbolje roditeljima i maloj Seleni (divno ime)
cestitam mami sto prije da se oporavi, a princezi dug i sretan zivot _____________________________Princeza dosla 05.02.2010
Cestitamo!!!Sve najbolje!!!! _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Cestitamo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
cestitke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Cestitke od _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Cestitaaaam! _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
iskrene čestitke _____________________________To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje." Meša Selimović
Cestitke od srca _____________________________<3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
cestitamo i mi _____________________________Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s A 18.10.2010 mamin djecak A10.08.2012 mamina cura
Cestitamo od srca _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
cestitke i od nas
cestitke od srca sretnim roditeljima a malenoj djevojcici puno srece i zdravlja _____________________________sve ce se ovo jednom zvati juce
C E S T I T A M !!! _____________________________05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...! Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....
cestitaaaaaaaaaamooooooooooooo
CESTITAAAAAM
cestitam draga moja da mi se sto prije oporavis i dovedes svoju djevojcicu kuci jer znam mir je tek kod svoje kuce malenoj djevojcici sretan i dug zivot i predivno djetinjstvo _____________________________Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
estitamo elkina
Cestitamo!!!
Cestitke i od nas!!!
Sve najljepse mami i ! _____________________________Mamina radost 20.12.2006. Druga radost stigla 20.08.2010.
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja