IZVORNA PORUKA: Leva
E hebi ga vesela ne mogu svi funkcionisati kao ti i tm, nekim ljudima to ne odgovara i sretniji su sa svojim rjesenjima. Meni npr. je bizarno da neko zivi zajedno a da svako ima "svoje" pare pa se onda kao cimeri dogovarate da popola platite rezije, racune i troskove cuvanja djeteta. Ali opet to je samo moje misljenje poznajem ljude koji tako "cimerski" fantasticno ferceraju.
Ovdje se slazem...
Ja i mm imamo zajednicku ekonomiju sto bi svedi rekli... vecinom je kartica kod mene jer on izvadi onoliko koliko mu treba i dadne meni karticu jer ja idem da kupujem namjernicu, ja gledam da Lamiji nista nefali i tako to...
Anonimna, nadam se da si skontala sta ces i kako ces... ako ikako mogu da ti pomognem javi se slobodno i meni i pokusam da ti pomognem... a imam i ja rodbine svukud po Sarajevu pa reci samo gdje se i kazem da ti posudi u moje ime a ja cu njima ;)
Sto se tice problema mislim da trebate da fino popricate, ako on tebi neda pare onda rijesti sve kao vesela i njen muz. Pola rezija on placa pola ti i odete namirite se jednom naveliko i popola date pare...
I kao sto hanabanana kaze moras uvijek imati u steku malo para za nedaj boze... meni je to mama uvijek govorila, ja to imam pa i zaboravim za to hehe..
A netreba ti puno da ustedis to, od svake plate eto ostavi po 10 km ako nemozes vise... uhar ti je i toliko da ostavis za ovakve situacije...
Ljubim te mila i zelim da se nesikiras jer to ti nije potrebno radi bebice... a rodica ako je imalo pametna nece gledati na to sta je na stolu nego ce biti sretna sto te ima pa makar jela i cimbur...