cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Jeste li bili ikad diskriminirani?

clock-img

06.03.2009, 22:27

clock-img

Ummuisa

pencil-img

201

Naravno da sam bila diskriminirana, tako je to...ako ne želiš da se nekome uvlačiš u stražnjicu tada te diskriminiraju... a živo me zaboli za to user posted image

clock-img

06.03.2009, 23:32

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

od 92.e ja sam diskriminirana svaki dan...

Kada smo stigli u svedsku smjestali su nas u barake metalne, narod je dolazio tu da nas gleda kao u zoloskom vrtu...

U skoli radi mog imena i prezimena nikad nisam mogla dobiti zavrsnu ocjenu kao svedjani... iako sam imala vecinom (ne da se hvalim) sve tacne na ispistima, cak i iz gramatike svedske....

Kad sam trazila faks, htijela upisati zurnalistiku, moju aplikaciju su bacili cim su procitali moje ime jer nezele strance na tom faksu...

Na poslu konstantno sam diskriminirana... plata najmanja uvijek bila jer ja se zovem Ilhana a ne Johanna Svensson...

Diskriminacija je kod mene svakodnevnica... ali na sve se covijek navikne pa i na to....

p.s. diskiminirana sam takodjer i kad odem u svoju domovinu jer zivim vani...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

06.03.2009, 23:51

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: MaryamAmina RR

Osim zdrave rasprave o feminističko-šovinistističkim stavovima sa drugim spolom, NE, nisam bila diskriminirana, i sebi ne dozvoljavam tu glupost ljudskog uma.

Ista stvar

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

08.03.2009, 20:01

clock-img

dana3

pencil-img

2128

da te potpisem ilhana(johanna)user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

Zadnji članci

article-img