cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Helena_7 rodila svoju Evu

clock-img

22.08.2010, 09:06

clock-img

nella

pencil-img

2402

cestitke od srce tebi tm, a malenoj ljepotici puno  srece i zdravlja, dug i sretan zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

22.08.2010, 10:44

clock-img

Radoznalica

pencil-img

280

Draga Helena sjećam se kad sam se tek učlanila na forum da si mi ti prva poželjela dobrodošlicu i da si čekala da uradiš test koji je hvala Bogu bio pozitivan. Zaista sam sretna što ti sad mogu od user posted image  čestitati na rođenju tvoje princezice Eve. Nek vam bude živa, zdrava, pametna i lijepa dugo, dugo godina! user posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

clock-img

26.08.2010, 14:29

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

C user posted image   E user posted image   S user posted image   T user posted image   I  user posted image  T  user posted image  A  user posted image  M  user posted image  O

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

27.08.2010, 14:33

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

Cestitke roditeljima i malenojuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

07.09.2010, 18:49

clock-img

nemo

pencil-img

243

draga moja sve najljepse vam zelimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2010, 20:14

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

C E S T I T A M !!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Zadnji članci

article-img