Ja se trenutno mogu sjetiti samo jedne žene za koju mogu reći da je u svakom, ali svakom momentu bila prava dama
rođena je Beograđanka, živjela je u dugo Njemačkoj, a onda ja sa mužem došla u bih...dugo je nisam vidjela i ne znam šta je sa njom...
uvijek besprijekorno dotjerana, sa svojim poznatim parfemom, držanje, način govora (polako, tačno, bez puno oscilacija), stil odijevanja-svojstven, nesvakidašnji a lijep, kad se obraća mlađima ima toplotu u glasu, načitana...na stolu joj je uvijek njena muštikla, posebna pepeljara, posebna šoljica za kafu, otvorena knjiga koju upravo čita, informisana u društvu, politici, modi..o svamu ima stav, uglavnom realan, lijepo te saluša dok govoriš, sa punom pažnjom-kao da pričaš nešto najzanimljivije na svijetu, ima svoje hobije, nikoga ne potcjenjuje, svako za nju ima svoje mjesto koje mu pripada, 100% kontrola emocija, nikada joj nisam vidjela suze, a znam da je bilo momenata kad joj je bilo baš teško.....uh...mogla bih o njoj tri dana pisati, divna divna žena...
ovo ostalo bih nazvala pokušajima..bez uvrede..nisam iščitavala sve postove...nadam se da će se ovaj moj uklopiti