Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pročitah neke komentara, i po nekim " ispade " da sam dama. I demantira me moje starije dijete danas. Neka mala je dirala u školi, i moja joj dva puta rekla: Nemoj. Ova ništa. Treći put je rekla: Slušaj, ako me još jednom dirneš doći će moja mama i prebit te! Više je nije dirala.
03.09.2010, 23:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: Yuna
Biti dama nema veze s pranjem wca ili kakanih dječjih guza već sa stanjem duha.
duh mi je u ufuranom stanju-al dzaba u tim momentima
evo jedan primjer kako spomenuti i wc i kakanje a ostati 'na nivou'..
Pročitah neke komentara, i po nekim " ispade " da sam dama. I demantira me moje starije dijete danas. Neka mala je dirala u školi, i moja joj dva puta rekla: Nemoj. Ova ništa. Treći put je rekla: Slušaj, ako me još jednom dirneš doći će moja mama i prebit te! Više je nije dirala.
03.09.2010, 23:07
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Yuna
Biti dama nema veze s pranjem wca ili kakanih dječjih guza već sa stanjem duha.
duh mi je u ufuranom stanju-al dzaba u tim momentima
evo jedan primjer kako spomenuti i wc i kakanje a ostati 'na nivou'..
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
03.09.2010, 23:08
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: hanabanana
pod hitno dopuniti onaj spisak o osobinama koje krase jednu damu..
03.09.2010, 23:08
acudesa
7725
Pročitah neke komentara, i po nekim " ispade " da sam dama. I demantira me moje starije dijete danas. Neka mala je dirala u školi, i moja joj dva puta rekla: Nemoj. Ova ništa. Treći put je rekla: Slušaj, ako me još jednom dirneš doći će moja mama, koja je dama, i prebit te! Više je nije dirala.
valja li ova dopuna
03.09.2010, 23:10
D_K
2669
Pročitah neke komentara, i po nekim " ispade " da sam dama. I demantira me moje starije dijete danas. Neka mala je dirala u školi, i moja joj dva puta rekla: Nemoj. Ova ništa. Treći put je rekla: Slušaj, ako me još jednom dirneš doći će moja mama, koja je dama, i prebit te! Više je nije dirala.
valja li ova dopuna
03.09.2010, 23:14
hanabanana
4435
03.09.2010, 23:20
teacher75
5394
Slušaj, ako me još jednom dirneš doći će moja mama, koja je dama, i prebit te!