IZVORNA PORUKA: kolacic
daću im mogućnost u odgoju da me pitaju o svemu...
da znaju da sex postoji da je normalna stavr..
ali neću im ja ni crtati ni objašnjavati kako se to radi....i kako se ponaša očeva žila
na svako pitanje znaću odgovor iz svog iskustva...nisma ni ja pitala mamu a taman sam lijepo uspjela imam i muža i dvije bebe i upražnjavam sex.
nisi pitala mamu ti, pa sad i tvoje dijete da zivi tvoj zivot, daj?? necu im ja crtati kako ce rasiriti noge, niti im govoriti sta sam ja njihovom ocu radila, ali necu da mi dijete bude tele kao sto sam ja bila, jer meni moja mati nije nista govorila, "o tome se ne prica" .......... ko ti kaze da im crtas, razgovaras upucujes ih, a ne da surfaju po netu da nesto nauce, ili da pitaju drugarice, ili ne daj Boze da legnu s nekim bez kondoma pa da me slagiraju??? Danas svi muskarci gledaju da dobiju svoje, i danas curice lijezu u krevet bas onih majki koje ih ne upucuju, s nekih 16 17 godina..necu da imenujem.. ljuta sam sad na sebe sto se palim oko gluposti, ali stvarno ne mislim nikome lose nista, zelim svima od srce sve najljepse....
Vec sam se umorila, uh ovo me iscrpi objasnjavajuci...vesellllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa gdje si moja ti tesko je objasniti sve najbolje da se za zilu
hajmo da se
gdje je ona vesela???
dušo moja ja nisma mamu pitala kako da pristupim oralnom sexu....
i baš mi glupo da mi mama objašnjava...uzmeš kćeri u ruke pa otvoriš usta itd itd....
al naravno da sam znala kako se prave djeca...
šta su spolno prenosive bolesti....
a fino napisah jako se razlikuje rečenica
mama imala sam sexualne odnose sa momkom.
od
mama ja sam svome momku pružila uslugu oralnog sexa.
meni ova prva normalnija i na nju imala bih svašta da joj kažem...kao mama.
a na ovu drugu poslala bih je psihologu i to ne jer je to uradila nego jer bi tako plastično da mi priča.
poenta je ja sam sa mamom razgovarala ali nikada mi nije rekla kako se obavlja dužnost oralnog zadovoljavanja svoga muža steb by step.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.8.2010 16:35:51 >