cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Oralni sex

clock-img

20.08.2010, 20:43

clock-img

kolacic

pencil-img

491

da ne odletim od teme oralnog sexa, rodi se nova: Dama u drustvu user posted image  nadam se da ce svaka imati ponesto da napise..

clock-img

20.08.2010, 21:12

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: kolacic

da ne odletim od teme oralnog sexa, rodi se nova: Dama u drustvu user posted image  nadam se da ce svaka imati ponesto da napise..

Evo ja prva - moj Raffi je mali gospodin user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

20.08.2010, 22:26

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Dama nije na grandu niti na pinku, dama je osoba koja nema sponzora pa da se zahvaljujuci njemu eksponira u drustvu, dama je malo, jako malo, kao skoljki na dnu mora, i one se prepoznaju samo po velicini svoje duse i ukusa, ne po statusu u drustvu, imetku ili finasijskoj situaciji..

nije tacno kad svaka pevaljka s mikorofnom izlazi na scenu na pinku ili grandu najave je " a sada jedna dama koja.... i blabla,..." user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

20.08.2010, 22:37

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dama nije na grandu niti na pinku, dama je osoba koja nema sponzora pa da se zahvaljujuci njemu eksponira u drustvu, dama je malo, jako malo, kao skoljki na dnu mora, i one se prepoznaju samo po velicini svoje duse i ukusa, ne po statusu u drustvu, imetku ili finasijskoj situaciji..

nije tacno kad svaka pevaljka s mikorofnom izlazi na scenu na pinku ili grandu najave je " a sada jedna dama koja.... i blabla,..." user posted image user posted image

hahahhahaha e jesu one dame :))  a ti to Visnja da digens temu hahahahhahahahah nestade nam kolacici pa mi neobicno hahahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

20.08.2010, 22:39

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ma da...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.08.2010, 23:51

clock-img

neki

pencil-img

3476

Ja teme,Boze sacuvaj,na prvoj str. oralni sex,vec na petoj drugarice,albumi,povjeravanje,a na desetoj dameuser posted image user posted image user posted image

Uostalom,zar vec ne postoji tema oralni sexuser posted image

Vezano za temu,ja ne volim puno pricati o sexu(bilo kojem),ja ga volim upraznjavati,i to cestouser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2010, 01:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

dobro neki majka mu stara gdje si ti ženo????? nije ti fazon, znaš da ima jedna vesela koja često misli na te
Ljubim te

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.08.2010, 07:19

clock-img

Mostarka*

pencil-img

135

Seksa li se ovde iko majke vam, pa uvijek napeto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

clock-img

22.08.2010, 21:56

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

dobro neki majka mu stara gdje si ti ženo????? nije ti fazon, znaš da ima jedna vesela koja često misli na te
Ljubim te

Danju radim,nocu se sexam,pa nemam kad da se javimuser posted image user posted image user posted image

Ljubim i ja tebe,dushoooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2010, 12:05

clock-img

Yuna

pencil-img

236

Pa i ne baš.

I ne u vrijeme Ramazana. user posted image
a ja mislila to slučajno, e jesam naivna.user posted image

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

clock-img

13.11.2010, 01:48

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

"nu" vesele sa normalnog ode na oralniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2010, 02:00

clock-img

milenium

pencil-img

6133

vesela gdje ti iščupa ovu temuuser posted image user posted image

clock-img

13.11.2010, 02:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dama oralno zadovoljava muza, ne p*** mu k****

Joooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Posteno se nasmijah

clock-img

13.11.2010, 02:12

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja mislila da si ti već u dubokom snu user posted image

clock-img

13.11.2010, 02:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: milenium

ja mislila da si ti već u dubokom snu user posted image

Ja leglamali se probudio user posted image user posted image  sad ne mogu da zaspim user posted image

clock-img

13.11.2010, 02:42

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

"nu" vesele sa normalnog ode na oralniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

14.11.2010, 13:13

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

majko moja,nema 5 konkretnih odgovora na 10 stanica....
o svemu se pise a o oralnom sexu najmanjeuser posted image
volim sex i rado ga se sjecamuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

19.11.2010, 17:32

clock-img

Mala_Mo

pencil-img

30

Vise postova ima kako se sarma zavija...Strasno:)
Zivio oralni sex! Zivio! :)

Mali rozi pilić stigao u aprilu 2010 :)

clock-img

20.11.2010, 00:14

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Mala_Mo

Vise postova ima kako se sarma zavija...Strasno:)
Zivio oralni sex! Zivio! :)

strašno, slažem se
Ko da nekog briga za sarmu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tužno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.11.2010, 00:17

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i stvarno kakve veze ima dama i oralni sex user posted image user posted image o maj Gad user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.02.2011, 14:44

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Ovako, na jednoj temi koja je krenula od masturbacije.. pa zavrsila na oralnom sexu iskreno pomislih da vidim kakva su razmisljanja danas mladih modernih zena o oralnom sexu??

Pitanje glasi: da li upraznjavate oralni sex ???

Jbt, koje pitanje..user posted image user posted image user posted image user posted image ako ne upraznjavaš, oralni, analni ..koji ti preostaje misionarska poza i to je touser posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

06.02.2011, 14:14

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: sabinos

majko moja,nema 5 konkretnih odgovora na 10 stanica....
o svemu se pise a o oralnom sexu najmanjeuser posted image
volim sex i rado ga se sjecamuser posted image

legendo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

06.02.2011, 15:49

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Hajde hani pliz pliz daj mi jedan liz liz user posted image user posted image . Zivio (keks) u oba smjera hehehe.. !! Ne moze se samo davati, mora se brate i dobiti user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

06.02.2011, 23:07

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

IZVORNA PORUKA: Djana

Hajde hani pliz pliz daj mi jedan liz liz user posted image user posted image . Zivio (keks) u oba smjera hehehe.. !! Ne moze se samo davati, mora se brate i dobiti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potpisujem i odo na posouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

25.04.2011, 12:57

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Evo da podignem temu-Oralni sex, volem. Zapravo MNOGO VOLEM. A mm mene obožava zbog toga  user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Zadnji članci

article-img