Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nisam odavno gledala neku sapunicu, ali i ja se prijavljujem kao ovisnica "1001 noci" Sto se tice muskih u ovoj seriji, Onur bas i nije nesto lijep, ali je nevjerovatno sarmantan i harizmatican. Kad kazem nevjerovatno, to bas i mislim (da me MM ne cuje)
ovo potpisujem...
ja se takođe prijavljujem....dosadile su mi sapunice al mi se sviđaju slike Istanbula
01.09.2010, 16:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
Hanady, veceras je treca epizoda, ali imate na you tube-u, pa mozete pogledati
e čuj već treća...
sad moram i na youtube da se uaklkulišem među raju... sve ostavljam za večeras sa ću djedci svojoj...samo damm kaže stigao sam
Evo prva epizoda, prvi dio. Kako budes gledala, listat ce ti you tube otprilike koje idu poslije koje... Pojacaj dobrooo, jer muzika je predobra, onu kutiju sa maramicama u ruke, i proklinji nas sto te nagovorismo da je gledas
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 1.9.2010 16:52:12 >
Evo prva epizoda, prvi dio. Kako budes gledala, listat ce ti you tube otprilike koje idu poslije koje... Pojacaj dobrooo, jer muzika je predobra, onu kutiju sa maramicama u ruke, i proklinji nas sto te nagovorismo da je gledas
e sad ću ja da lupim sebi maramica i kafe 3u 1 pa da opletem večeras. hvala.
a teško rivu u vodu natjerat
01.09.2010, 16:58
IvanaTz
827
Predlazem da se otvori nova tema "1001 noc".
Iskreno, meni je ova serija klasicna sapunjara, sudeci po onoj jednoj epizodi koju sam odgledala povedena ovom pomamom ovdje na temi , "dramaticni" i "napeti" trenuci puni sutnje i zabezeknutih pogleda popracena odgovarajucom muzikom, trecerazredna gluma... Ma znam ja da to zarazi i ko voli sapunice super, al' neko rece da kao ovo nije kao sve sapunice i tako to, eee s tim se definitivno ne slazem...
01.09.2010, 16:59
Trnoruzica
478
Ali nije u svakoj seriji Onur
01.09.2010, 17:01
IvanaTz
827
Ali nije u svakoj seriji Onur
Koji vam je sad to? Jel' onaj ozbiljni ili onaj crni (slatki ) ?
01.09.2010, 17:01
Anoniman
hajte na hanumu...gladna saaaaaaam
01.09.2010, 18:00
mila81
819
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Jata, to znam, a Bogati jel provedna ona no sa Onurom i dobil pare od njega ili od dede,
e ja sam gledala kada onaj dedin sin ima ljubavnicu, mo mislit, a ona ludaa snaha haman nervi slom dobila jer dedo sada voli malog i hoce i njemu bogatsva da ostavi, , a za N. Godinu je onaj Kerim plesao sa Seherzadom i poklonio joj neke skupocjene nausnice, Onur se naljutio helem, belaj.
I u Dolini sunca bila sam zaljubljena u Andriju, a sada imam novu simpatiju, Kerima, jel se tako zove, kako je lep, a jojojo
Ti si luda, pa ljepsi je Onur, Kerem ce ispasti pravi dzukac, i ja malo gledala dole u Sandzak, kad sam bila mami.
Inace volim kriminalisticke serije (prof,deformacija), ali ova 1001 noc je bas, bas zanimljiva, a Indija mi nije po mom ukusu, svako ima svoje, meni malo
01.09.2010, 19:05
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Hanady, veceras je treca epizoda, ali imate na you tube-u, pa mozete pogledati
e čuj već treća...
sad moram i na youtube da se uaklkulišem među raju... sve ostavljam za večeras sa ću djedci svojoj...samo damm kaže stigao sam
e sad ste i mene zarazile i aj se priajvljujem na gledanje serije :))))
01.09.2010, 22:36
Hanady RR
18727
gledah i ja....
iskreno nije me dojmila... al hajd strpit ću se možda će sutra bit bolja... jeste mi emotivna brate...ona glumica okata a suza na trepavici a dijete lijepo i apemtno i bolesno...et o me malo onako trznulo...
al dajem joj još koju šansu da me sveže pred TV
e sad onaj glavni lik ...plaho lijepe oke ima...meni su svijetliji tipovi inače markantniji... onaj mali crni pendavi beze...al sve to stavr ukusa.....
najljepa mi je brate glumica glvana...al baš lijepa ko bi reko jel de
01.09.2010, 22:37
Mirkica
6978
ja sam preko youtube gledala prvi dio auuu bas sam se isplakala ili ej do trudnoce ili sto je bas bilo zalsono ne znam ali sam se isplakala posteno :)))
01.09.2010, 22:38
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
gledah i ja....
iskreno nije me dojmila... al hajd strpit ću se možda će sutra bit bolja... jeste mi emotivna brate...ona glumica okata a suza na trepavici a dijete lijepo i apemtno i bolesno...et o me malo onako trznulo...
al dajem joj još koju šansu da me sveže pred TV
e sad onaj glavni lik ...plaho lijepe oke ima...meni su svijetliji tipovi inače markantniji... onaj mali crni pendavi beze...al sve to stavr ukusa.....
najljepa mi je brate glumica glvana...al baš lijepa ko bi reko jel de
slazemo se u potpunosti :))))
01.09.2010, 22:41
Visnja RR
15102
ja opet ne gledah ...
01.09.2010, 22:42
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja opet ne gledah ...
ma nisi vala večeras ništa porpustila... sutra će biti zanimljivija.. a ko da gledam u petak će biti najzanimljivija sa nekim napetim krajem... pa ti dijana čekaj do ponedeljka
01.09.2010, 22:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Latinka
Nisam odavno gledala neku sapunicu, ali i ja se prijavljujem kao ovisnica "1001 noci" Sto se tice muskih u ovoj seriji, Onur bas i nije nesto lijep, ali je nevjerovatno sarmantan i harizmatican. Kad kazem nevjerovatno, to bas i mislim (da me MM ne cuje)
Podapisujem stotinu puta! ali fakat što je je...
01.09.2010, 22:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Njenom armu nije uspeo da odoli ni glavni glumac Halit Ergenc (1970), koji se u nju zaljubio tokom snimanja. Iako su oboje bili u emotivnim vezama, njihova ljubav pobedila je sve prepreke. Krunisana je brakom i roenjem sina Alija. Romansa iz serije nastavljena je u stvarnom ivotu.
To sam čitala,on ostavio ženu a ona momka,ipak je ona imala tek 23 god.kada su počeli snimati seriju. Ah,da dodam da mi ona nije nešto,mislim jest lijepa,ali sva neka ukočena eeee prava dama!
01.09.2010, 22:56
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja sam preko youtube gledala prvi dio auuu bas sam se isplakala ili ej do trudnoce ili sto je bas bilo zalsono ne znam ali sam se isplakala posteno :)))
daj link... jel na hajatu gledate? kad je? svaku noc u 20h
samo za acudesu.... ps ti kao da slabo vidiš večeras.
01.09.2010, 22:59
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: Mirkica
daj link... jel na hajatu gledate? kad je? svaku noc u 20h
jeste svaku noć u 20h večeras 4 bila
01.09.2010, 23:03
Dida79
3252
Sve mi se cini da ce Seherzada biti popularnija od Esmeralde Samo ce se za nju skupljati pare da vrati Onuru
01.09.2010, 23:05
Mirkica
6978
Sve mi se cini da ce Seherzada biti popularnija od Esmeralde Samo ce se za nju skupljati pare da vrati Onuru
hahahahahahha e svaka ti cast :)))
acudesa Handy je vec odgovorila :))) za link
01.09.2010, 23:06
Hanady RR
18727
dido al me nasmija ženo
ja nisma gledala esmeraldu...al se sjećam priče o onoj nani što joj je na hayar ( tv bila gost glumica) donijela haljinu ...da ima da se presvuče iz neke zelene
01.09.2010, 23:08
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: mila81
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Jata, to znam, a Bogati jel provedna ona no sa Onurom i dobil pare od njega ili od dede,
e ja sam gledala kada onaj dedin sin ima ljubavnicu, mo mislit, a ona ludaa snaha haman nervi slom dobila jer dedo sada voli malog i hoce i njemu bogatsva da ostavi, , a za N. Godinu je onaj Kerim plesao sa Seherzadom i poklonio joj neke skupocjene nausnice, Onur se naljutio helem, belaj.
I u Dolini sunca bila sam zaljubljena u Andriju, a sada imam novu simpatiju, Kerima, jel se tako zove, kako je lep, a jojojo
Ti si luda, pa ljepsi je Onur, Kerem ce ispasti pravi dzukac, i ja malo gledala dole u Sandzak, kad sam bila mami.
Inace volim kriminalisticke serije (prof,deformacija), ali ova 1001 noc je bas, bas zanimljiva, a Indija mi nije po mom ukusu, svako ima svoje, meni malo
Ne diraj mi Kerema, podsjeća me na jednu moju bivšu ljubav, i on je bio djukac, eto ti, vidis nisam ja djabe pala na one oke, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
samo za acudesu.... ps ti kao da slabo vidiš večeras.
veceras!? (inace, moja hani ) pusti me sda-gledam seriju