Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
29.11.2010, 09:47
muby
730
Joj i ja sam se navukla na seherzadu. I obzirom da sam se ukljucila naknadno sad za praznike pocnem gledat od pocetka na jutjub :) i za dva dana probijem limit na adsl-u 8 giga :) sad cekam decembar da nastavim
moracu provjeriti kod onih sto dilaju filmove ima li mozda seherzada, svih 90 epizoda :)
29.11.2010, 12:13
merima_s
398
Ja sam se sad navukla na EZEL...serija je malo reci dobra.
14.12.2010, 10:40
maja78 RR
4163
Najavili su BHT petkom seriju koja je radjena po knjizi Gordane Kuic (koja je predivna) a reziser je Ljubisa Samardic MIRIS KISE NA BALKANU
ako bude upola dobra kao knjiga ja cu biti presretna
14.12.2010, 14:50
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Najavili su BHT petkom seriju koja je radjena po knjizi Gordane Kuic (koja je predivna) a reziser je Ljubisa Samardic MIRIS KISE NA BALKANU
e ovo moja mama ceka, probi mi glavu s tim hehhe... salim se, i ja jedva cekam ovu seriju, njene knjige su predobre...
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦
14.12.2010, 15:12
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
e ovo moja mama ceka, probi mi glavu s tim hehhe... salim se, i ja jedva cekam ovu seriju, njene knjige su predobre...
kako sam skontala juce na reklami pocinje sam u petak serija u 21:05, ja si i podjestnik zapisala
ne volim serije, ali ovo nebi trebala biti sapunjara
a o Gordaninim knjigama mogu ssamo reci rijeci hvale
03.01.2011, 21:47
Anoniman
greh njene majke - serija - na BN-u svaku noc u 21 sat! Eto ko voli nek izvoli
03.01.2011, 21:48
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: Silver
greh njene majke - serija - na BN-u svaku noc u 21 sat! Eto ko voli nek izvoli
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
To moja majka gleda i veliki je greh prema meni
09.02.2011, 21:23
Anoniman
ja sam se zarazila Ezelom , nisam vjerovala kada su mi govorili da je serija dobra, mislila sam da je ista dosadna safunica ali Ezel je Ezel ...Vrijedi pogledati...mislim ..hm
09.02.2011, 21:31
Dida79
3252
I moja je sestra...nafurala se da glavni glumac lici na njezinu bivsu ljubav Ma ne trepce dok traje serija a da je pitas o cemu se radi pojma ne bi imala
Ne pamtim kad sam gledala serije a sad gledam dvije,Seherzadu gledam ali mi je postala dosadna ali zato mi je Indija odlicna
09.02.2011, 21:34
Anoniman
Vjeruj da ni ja ne trepćem
09.02.2011, 21:36
Anoniman
Seherzadu gledam ali mi je postala dosadna
Isto ovako,ali hajd sve gledam...mislim da nema još puno...
Hvale svi Ezel,a ja neću da gledam,rekoh da ne bude isto k'o i sa Šeherzadom,prvih 20-30 epizoda fenomenalno,a onda polahko postaje dosadno.
09.02.2011, 21:37
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: Breskva
Vjeruj da ni ja ne trepćem
Pa znas li makar o cemu se radi ili samo Ezela vidis
sad se sjetih jedne serije mislim da se Akapulko zvala ili tako nesto uh jesam ja volila onog glumca ali pojma nemam sad kako se zove...A tad mi je bio
09.02.2011, 21:42
Anoniman
Saul Lizaso (a u seriji čini mi se David )...nisdam gledala Akapulko,ali jesam dosta drugih serija u kojima je on bio gl.junak...eh,bila mlada,bezbrižna i...dokona
< Poruku je uredio Gracanka -- 9.2.2011 21:44:18 >
09.02.2011, 21:45
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: Gracanka
Saul Lizaso (a u seriji čini mi se David )...nisdam gledala Akapulko,ali jesam dosta drugih serija u kojima je on bio gl.junak...eh,bila mlada,bezbrižna i...dokona
10.02.2011, 09:34
henna ze
475
ne buljiti duže od 5 minuta
10.02.2011, 10:06
M kao Mama
5536
Joj, ja ga tek sinoć upratih, dobar ko dobar dan, ja mislim da je on sa ovih naših prostora,nema šanse da je onako visok,a da je iz Turske
28.02.2011, 23:27
Šanti
59
IZVORNA PORUKA: henna ze
ne buljiti duže od 5 minuta
Ovo je dobro, samo 5 minuta.... Super mi je serija. Seherzadu sam odgledala na youtube, i bas mi krivo, ali ovu necu, bas s cejfom gledam.
Zanima me zna li neko kad su Kucanice na Fox life, ja mislim da sam gledala u subotu, kasno navece. Je li samo subotom ili i drugim danima?
28.02.2011, 23:51
ladyblue RR
1848
moj favorit je Dexter
01.03.2011, 00:07
Medić*
29
Mi gledamo nindza ratnike, ma koma ziva slusajuci komentare voditelja umiremo od smijeha
30.05.2011, 21:32
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: shejla
i meni je elob digitalna Ja sam House pregledala i sljedecu sezonu - mislim, sestu...skinula sa neta A ovu Kucanice, ja nisam nikad prije gledala ...
gdje gledas dr house? ima li negdje 1.sezona? ja bih da pogledam sve iz pocetka
30.05.2011, 21:47
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: teacher75
i meni je elob digitalna Ja sam House pregledala i sljedecu sezonu - mislim, sestu...skinula sa neta A ovu Kucanice, ja nisam nikad prije gledala ...
Ja housea gledam na tubeplus.com, imam jos jednu epizodu do kraja sedme.
30.05.2011, 21:52
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Niobe
IZVORNA PORUKA: teacher75
Ja housea gledam na tubeplus.com, imam jos jednu epizodu do kraja sedme.
a imaju li tamo sve epizode, od prve?