cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: perilica za suđe??

clock-img

22.10.2010, 00:25

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

E pa takve mi budu posle 30 minutnog pranja isto kao da je magla po njima pala...

clock-img

22.10.2010, 00:25

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pa kažem ti da smo OT u duetuuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

22.10.2010, 00:26

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Dida79

E pa takve mi budu posle 30 minutnog pranja isto kao da je magla po njima pala...

Ja, ali ovo je trajno...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.10.2010, 00:26

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: noa

tema je perilica a ne caseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ko je sad OTuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa oprane ili neoprane case su rezultat kvaliteta perilice user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:27

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

tema je perilica a ne caseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ko je sad OTuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala noa, na intervenciji....case su podtema..jer perilica ili ti ga masina je kriva za maglicaste case.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:28

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja, ali ovo je trajno...user posted image

E onda ti je vrijeme za nove casice user posted image user posted image Blago tebi ja se odma bolje osjecam kad nesto novo kupim pa bile to i caseuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

tacno tako....user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

dido ovo ja zezam skvo i dublemumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:29

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

dido ovo ja zezam skvo i dublemumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mene user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Cuj?user posted image user posted image user posted image

Nego, meni je smor kupovati case...stvarno mi nije jasno sta se desava....i to moram napomenuti da sam probala i sa "kvalitetnijim" casama, ali se uvijek to desi nakon nekog vremena...user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:31

clock-img

Anoniman

A mene user posted image

jok tebe pala si mi u ocima kad si otracala snajkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:32

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

A mene user posted image

jok tebe pala si mi u ocima kad si otracala snajkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram malo dva mjeseca mi je u kuci pa reko da se ne ufura da je je malo razdrmamuser posted image user posted image

clock-img

24.10.2010, 15:58

clock-img

muby

pencil-img

730

Ima li neko perilicu za sudje Beko, 45 cm, samostojeca, siva?
Kakva su iskustva?

clock-img

25.10.2010, 11:13

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: muby

Ima li neko perilicu za sudje Beko, 45 cm, samostojeca, siva?
Kakva su iskustva?

clock-img

09.11.2010, 22:32

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Drage moje da vam se pohvalim, napokon sam anas sebi kupila masinu za sudje.Bekova je crna ,

SVE NA KREDIT

Ponuda
Kontakt
Katalog

Naslovnica

Text SizeFont Style PrijavaCart (0 items)

Mynxx Optima Geneva Helvetica Lucida Georgia Trebuchet Palatino

Korisničko ime Šifra

user posted image
Pogledajte sliku u punoj veličini

BEKO mašina za suđe DSFN 1530 Black

( Dostava )

695.00 KM

Informacije o dobavljaču

Ponuda
Kontakt
Katalog

Kompjuteri
Monitori
LCD TV
Printeri i IT oprema
Laptopi
Plazme TV

+Mobiteli

Sony Ericson
Nokia
Samsung
LG
OstaliKamere i fotoaparati
Kucna kina i DVD

-Bijela tehnika

Beko
Gorenje
Samsung
LG
Indesit
Ariston
OstaloPeći i kamini
Ugradbena tehnika
Mali kučanski aparati
Bicikli
Motori i skuteri
Automobili
Auto akustika
Kancelarijski pribor i oprema
Namještaj
Ostalo

window.addEvent((window.webkit || window.ie) ? 'load' : 'domready', function() {
window.rokajaxsearch = new RokAjaxSearch({
'results': 'Rezultati',
'close': '',
'search': ' Search...',
'readmore': 'Opširnije',
'noresults': ' No results',
'advsearch': ' Advanced search',
'searchlink': 'http://www.svenakredit.ba/index2.php?option=com_search&view=search&tmpl=component',
'advsearchlink': 'http://www.svenakredit.ba/index.php?option=com_search&view=search',
'uribase': 'http://www.svenakredit.ba/',
'limit': '10',
'perpage': '3',
'ordering': 'newest',
'phrase': 'any',
'hidedivs': '',
'includelink': 1,
'viewall': ' View all results',
'showcategory': 1,
'showreadmore': 1,
'showdescription': 1 });
});

user posted image

user posted image

© Copyright 2009, All Rights Reserved

BEKO mašina za suđe DSFN 1530 Black evo kako izgleda

clock-img

09.11.2010, 22:34

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

uh sta svasta izadje, oprostite, nisam znala kako da je kopiram ocito. Cijena joj je 599 KM, 5 godina garancije. Jedva cekam da je stavim u pogon i da svoje rukice odmorim napokon, jupi.

clock-img

11.11.2010, 08:59

clock-img

Zejnebb

pencil-img

70

Ne nadjoh da pise ista o kamencu,mada nisam sve prelistala,ja stavljam oduvijek i so i sjaj i opet se nahvatao kamenac pa je crkla,da li postoji ikakav proizvod posebno za kamenacuser posted image

clock-img

11.11.2010, 09:35

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Zejnebb i ja stavljam i so i sjaj u masinu ,nisam cula da postoji ista drugouser posted image

clock-img

11.11.2010, 11:29

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: Zejnebb

Ne nadjoh da pise ista o kamencu,mada nisam sve prelistala,ja stavljam oduvijek i so i sjaj i opet se nahvatao kamenac pa je crkla,da li postoji ikakav proizvod posebno za kamenacuser posted image

Postoji sredstvo za čišćenje mašine. Stavi se flašica okrenuta naopako u košaru za escajg i uključi cijeli program na najjačoj temperaturi, prazno, naravno. Ovo treba raditi svaki mjesec. I nama se je jednom nakupilo toliko kamenca da voda više nije mogla prolaziti kroz cijev. Serviser nam je dao ovaj savjet i od tada nema frke - nema kamenca a mašina čista.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

11.11.2010, 11:32

clock-img

Zejnebb

pencil-img

70

Ok bebbe RR,hvala na savjetu,to cu da potrazim sutra kada budemo isla u kupovinu,nadam se da cu naci ;)
Hvalaaa

clock-img

11.11.2010, 12:29

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: Zejnebb

Ok bebbe RR,hvala na savjetu,to cu da potrazim sutra kada budemo isla u kupovinu,nadam se da cu naci ;)
Hvalaaa

Naći ćeš sigurno. Postoji od raznih proizvođača. U manjoj je flaši. DM ih ima, ona njihova marka, Denk Mit, i odličan je a cijena je OK.

clock-img

11.11.2010, 13:15

clock-img

Anoniman

eh zene, mene interesuje da li ste cule/vidjele/spoznale... za masinu za sudje, koja je mala, moze se postaviti da stoji na kuhinjskom elementu... znaci kao malena kocka je 80x80... da li takvo sto postoji u SA i gdje bi se moglo naci i da li znate od prilike cijenu iste? hvala unaprijed

clock-img

11.11.2010, 13:44

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Moja snajkica dolazi vecerasuser posted image user posted image mene zanima sta mi treba osim tabletica??

Bambina ja nesto nisam vidjela takvu masinu,ustvari imaju one manje i uze,eh sad kako da stoje na gornjem elementu? mozda da pitas majstora koji ti je pravio kuhinju?

clock-img

11.11.2010, 17:14

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Salmy, treba - tabletice, so, sjaj, i sredstvo za čišćenje 1xmjesečno.
Nek' je sa srećom.

clock-img

11.11.2010, 17:50

clock-img

MELLI

pencil-img

942

IZVORNA PORUKA: bananica

A evo je za visnju =)

user posted image