Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
meni je moj stomatolog juče ispričao jednu dogodovštinu:
kaže bio na nekom seminaru i vraćao se sa kolegom vozom u Sarajevo i u kupe im udje žena nekih 30 godina, i tako bla bla i ispali se ona do wc-a, zatim i njegov kolega... hahahha kad su stigli u Sa kad nju na stanici čeka muž sa dvoje djece i još im se zahvali na pažnji prema njegovoj supruzi
ja u ovakve price odbijam da vjerujem
13.08.2010, 11:49
neki
3476
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma kod nas Balkanaca je sve bauk
Ne draga moja,kod nas Balkanaca je jako puno slucajeva gdje se muz u braku i dalje ponasa kao momak i ne mari za zenu;ide lumpuje,ide s rajom na more,a ona ostaje kuci sa djecom itd. Samo sam htjela ostaviti svoj komentar na ovo,ja to ne bih trpila i nije mi jasno zasto to zene uopste trpe?????!!!!!
EH sad vezano za temu,ja njega ne bih "pustila"....Niti bi on mene "pustio"... Jer mi ne "pustamo" jedno drugo,mi se dogovaramo...Ne mogu ja njemu nesto zabraniti,a ni on meni...
A zavisi sve na sta je bracni par navikao,da li inace idu na more sa rajom,ili ne...Moj muz vjerovatno ne bi htio da ide bez mene
13.08.2010, 11:49
Visnja RR
15102
na zalost takvih prica je kolko hoces
13.08.2010, 11:53
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: neki
Ne draga moja,kod nas Balkanaca je jako puno slucajeva gdje se muz u braku i dalje ponasa kao momak i ne mari za zenu;ide lumpuje,ide s rajom na more,a ona ostaje kuci sa djecom itd. Samo sam htjela ostaviti svoj komentar na ovo,ja to ne bih trpila i nije mi jasno zasto to zene uopste trpe?????!!!!!
EH sad vezano za temu,ja njega ne bih "pustila"....Niti bi on mene "pustio"... Jer mi ne "pustamo" jedno drugo,mi se dogovaramo...Ne mogu ja njemu nesto zabraniti,a ni on meni...
A zavisi sve na sta je bracni par navikao,da li inace idu na more sa rajom,ili ne...Moj muz vjerovatno ne bi htio da ide bez mene
Svaka ti je ZLATA vrijedna!!!! Svaki komentar je suvisan!!! bravo za tebe ZENO
13.08.2010, 11:54
veeseelaa
20552
e da, ja uvodim novi sistem, mm kući a ja idem na more
13.08.2010, 12:05
neki
3476
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: neki
Svaka ti je ZLATA vrijedna!!!! Svaki komentar je suvisan!!! bravo za tebe ZENO
Hvala Ali to je tako,barem kod nas...Mi koristimo priliku da skupa odemo bilo gdje bez djece,malo da odahnemo od svega...Nazalost nismo uspjeli otici na more ove godine,jer sam ja pocela raditi u nevakat,pa nemam jos pravo na godisnji Ali bice aBd
13.08.2010, 12:19
Mirkica
6978
Odoh ja zene kod doktora tamo jedino i idem hoce mi muz posumnjati u vjernost kako mi nadjose ovaj diabetis idem 3put sedmicno ( i uvijek po baksuzluku ostanem taj vakat :)) a kod kuce kad mejrim nikad ni blizu da je povisen bas sam sumnjiv kandidat , ima zena seccer a nigdje ga Ugodan vam dan
13.08.2010, 12:21
Anoniman
Mene moj " pustio" prije dvije godine na more sa kolektivom, dva dana...a jesam se nauživala, to vam se ne može opisati, ali zbilja.Mi smo se toliko ismijali, viceva napričali, igrali satima odbojke u vodi, onako komplet ( 30 ljudi) išli na kafu, uvečer do neka doba sjedili i pričali, smijali se, meni je pravo dobro došao odmor od uloge supruge i majke, i u tome ne vidim ništa loše. Nije bilo svako dvije minute mamaaaaaaa.... A i ja njega " puštam" više puta u toku godine ( vikendi) na rafting u raznim gradovima naše BiH. Kako je njegova nana rahmetli znala reći, ne sekiraj se mlada, što god odnese, vratiće, neće ostati.
13.08.2010, 12:32
de_de
639
Ja sam prosle godine dva mjeseca prije porodjaja "pustila" MM na dvonedeljni odmor u Holandiju (tacnije otjerala ga) i verujte i ja sam se odmorila kod kuce . Jedan od razloga je i taj sto je bio premoren, a trebao mi je odmoran i spreman kad se porodim
13.08.2010, 12:38
bananica
4330
Licno nemam nista protiv toga, moze on sam ici, a takodjer i ja, samo u mojoj situaciji ja nikada ne bih otisla na more bez svoje curice....za mene su to uzasni roditelji koji ostave dijete kod svojih roditelja, a oni odu hladiti guz u vodi
13.08.2010, 12:39
Nedi
1147
Evo kontam nešto...sad za vikend otjeram mm-a negdje na odmor gdje izabere. Ja čuvam N, spremim kuću i iftare. A idući vikend ja biram sebi mjesto za odmor a on čuva N, razbaca kuću, isprlja tonu veša...Ko je donji u ovoj priči?
13.08.2010, 12:43
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bananica
Licno nemam nista protiv toga, moze on sam ici, a takodjer i ja, samo u mojoj situaciji ja nikada ne bih otisla na more bez svoje curice....za mene su to uzasni roditelji koji ostave dijete kod svojih roditelja, a oni odu hladiti guz u vodi
ja ne ostavim dijecu kod svoje mame već kod djetetovog babe tj. moga muža...a i on djecu ostavi sa mnom.
Nismo išli još uvijek nigdje na neki vikend zajedno a da njih ostavljamo...ali redovno kad izlazimo navečer ili imamo svadbe it ome slično njih ostavim kod mame...to mi je normalno. i moja mama je ostavljala mene kod svoje pa mi ništa ne fali...bar ja ne osjećam.
A iskrena da budem imam u planu da ja i moj muž odemo na jedna romantični vikend bez djece...ne mora biti more može i jezero ili planina....samo da ova mlađa shavti da može spavati bez mene.
Možda sam užasna...ali osjećam da to mome braku treba...tačnije meni....
13.08.2010, 12:46
Anoniman
I ja imam u planu, ako Bog da , dogodine, jedan vikend, negdje bez djece. Sa mužem, mislim.
< Poruku je uredio zinanina -- 13.8.2010 12:47:21 >
13.08.2010, 12:49
Nedi
1147
Predpostavljam da je bananica mislila na one roditelje koji ostave djecu po 10 dana kod svojih roditelja a oni hlade a onda odu i za vikend jednom na more da eto i djeca vide more. Ovo se ni meni ne sviđa, ne podržavam niti praktikujem.
Mm se odlicno snalazi sa N i on je moja No 1 osoba od povjerenja kad je riječ o NAŠEM djetetu...ha ja pa nije komšijin.
13.08.2010, 12:51
bananica
4330
nisam tebe, a i nikoga drugog mislila povrijediti svojim komentarom, sasvim je ok ostaviti dijete na cuvanje kod nekoga kada se odlazi u kupovinu, na svadbu....jer je to za dijete bolje....nemam nista ni protiv vikenda u dvoje, covjeku nekad treba odmora od svega pa i od djece....mislila sam na godisnji odmor, tj. otici na more 7 ili vise dana, a ne povesti dijete...zasto bih ja uzivala, a dijete ostavljala na uzarenom asfaltu, meni je veca zelja da mi se dijete provede na moru, da se iskupa, a s druge strane to je djeci veca uzivancija i veci dogadjaj od nas odraslih
13.08.2010, 12:54
Hanady RR
18727
ma znam da nije lično... ja samo dodah.... al fakat zinanina najbolje razumije kako nam je vikend bez dijece sa mužem prijeko potreban.
samo sa hajrom da ga se dograbimo.
A ja nebih otišla na ljetovanje sa suprugom bez djece...i nebih otišla na vikned na more sa mužem a da one nisu prije toga svojih 8-10 dana ispucale sa nama. bilo bi mi žao.
13.08.2010, 12:58
bananica
4330
Moja poznanica ima sina od 8 god., razvedena je, svako ljeto ide po vise puta na more, a sin joj ostaje kod roditelja, zimi skija, dijete opet kod nene i dede, cesce joj dijete spava kod roditelja nego kod nje,tj kod svoje kuce, ovo je za svaku osudu, eh to sam i htjela i reci...uzastopno provoditi odmore sam ili sa muzem, a za dijete ne mariti, pa i djeca vole more, planine, jednodnevne izlete, kina, itd.sad sam otisla od teme, izvinjavam se
13.08.2010, 13:03
Anoniman
ma manite se ostavljanja djece moj jucer bi ''pusten'' na more al neda šerpi blizu sta da radim
13.08.2010, 13:06
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: noa
ma manite se ostavljanja djece moj jucer bi ''pusten'' na more al neda šerpi blizu sta da radim
probaj sa lavorom i ohaldi tu provrelu vodu malo, ha sta mislis
13.08.2010, 13:06
bananica
4330
cim ne da, znaci nema potreba za tim....vjeran 100%
13.08.2010, 13:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: noa
probaj sa lavorom i ohaldi tu provrelu vodu malo, ha sta mislis
morat cu ili da ga uhvatim na spavanju
13.08.2010, 13:27
veeseelaa
20552
cim ne da, znaci nema potreba za tim....vjeran 100%
što ti je namazana žena
13.08.2010, 13:30
ena23
2131
cuj ti nje, kako cu? fino, ev sad cu da ti kazem: kazes da si ga toliko pozelila da zelis da se igras malo ljubavnih igrica sa njim, svezes ga za krevet (golog, naravno) , svezes mu oci, poturis mu serpicu i kazes da je to predigra. Ako jajasca krenu dole imati pri ruci ostar ili tvrd predmet, zavisno od nijeta
13.08.2010, 13:33
hanabanana
4435
Moja poznanica ima sina od 8 god., razvedena je, svako ljeto ide po vise puta na more, a sin joj ostaje kod roditelja, zimi skija, dijete opet kod nene i dede, cesce joj dijete spava kod roditelja nego kod nje,tj kod svoje kuce, ovo je za svaku osudu, eh to sam i htjela i reci...
A ko si ti da joj sudiš?!
13.08.2010, 13:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23
cuj ti nje, kako cu? fino, ev sad cu da ti kazem: kazes da si ga toliko pozelila da zelis da se igras malo ljubavnih igrica sa njim, svezes ga za krevet (golog, naravno) , svezes mu oci, poturis mu serpicu i kazes da je to predigra. Ako jajasca krenu dole imati pri ruci ostar ili tvrd predmet, zavisno od nijeta
ena nema mi druge evo da i ostale znaju sta treba 1.serpa 2.mlaka voda 3.nesto za udaranje u slucaju potonuca